74

Амет

преди 2 години

На 20-ти февруари, дават социали, на гара Демена, дават семена, на гара Демени, дават яхабиби.

73

хехе

преди 2 години

Подготвят ни за равенството на комунизма, който са измислили, взаимстван от китайския модел? Това го пробваха и в щатите. Там даже май си работи. Ако си беден и т1п - отиваш в социалното, дават ти купони за храна и те пускат да се оправяш както ти си знаеш, безработен, скъсан, беден, т1п и прочее.

72

Соколов

преди 2 години

Парите са тор от която разцъфват красиви цветя .

71

Рим гражданин

преди 2 години

Нашето хора та си ги зимат помоущите и са добре. Ние сме семейство 14 човека в нужда но с 20 хиляди евра помоущи ще има за леб. Поздрауви за бугарити в бугариата )

70

Анонимен

преди 2 години

Слепци,това е част от плана им. Експеримент ама друг път,опитват се да прокарат общ доход за всички и премахване на частната собственост. Не бъдете слепи,прогледнете

69

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха 7 работника от чез+багерче, та багерчето чопли ли чопли, ама плочките бетонирани. Викам им "удари два пъти с кирката да извадиш плочка, а багера ще довърши". Не можело сега да се хабят, нали имало машина. Извадих собствена кирка, праснах няколко пъти със завиден замах и хоп, плочката изкочи. После всички дружно заработиха, а аз ги навестявах през половин час.

68

Анонимен

преди 2 години

Да не мислите че бял ще може да се възползва от това. Това е схема за нелегалните гиурлета да се настанат перманентно там и да гласуват за глобалиските партии.

67

Bili

преди 2 години

това което не пише е, че не е нова идея и плащанията ще зависят от това дали имате висок социален резултат (измерен от алфабет или амазон) ....дали сте ваксинирани...и дали сте стерилизирани доброволно...ок, последното е конспиративна теория днес...

66

Анонимен

преди 2 години

Ох, професурата в сайта ВЕЧЕ обяснява, защо базовия доход е "лош" и как е част от НСР. Гроздето е кисело, а някои са най-умните и красивите.

65

Анонимен

преди 2 години

Ромове, чувате ли? Идеална за вас среда, айде стягайте катуните и населвайте "обетованата земя" !

64

Базисният

преди 2 години

Базински?!? Нарича се основен или базов. Базински е фамилно име.

63

Анонимен

преди 2 години

За тези, които се радват на подобни новини, искам да наблегна, че от над 20000000 кандидата, пари са обещани само на 122, което е 0.000061% или един на 16393 кандидата, при това млади /в които има още хляб за фермера/. И, че във фермите единствено домашните любимци на фермера доживяват да умратт от старост. Всички останали се гледат за мляко месо кожи жива сила. Никой няма да ви храни пои облича подслонява топли и гледа заради сините ви очи /който ги има/. Ще има масово евтаназиране и загробване

62

Анонимен

преди 2 години

Базов дохот-нов световен ред.Това, ако го приложат в БГ1500-2-5000лв.на месец при условие вакса.До 3 мсц. ще има 80% набодени.

61

Hhhhh

преди 2 години

Изпаднал в еуфория клетият ***. Само че няма безплатен обяд и на масите ако се дава базисен доход, то те ще са още по-големи слуги на елитът, който се крие зад държавите. Парите не са проблем тъй като тези НПОта си ги печатат от въздуха и с тях изкупуват активите с различни схеми. Винаги, ВИНАГИ печалбата е за тях, а рискът за сметка на населението. Като има намаление на услугите и продуктите и увеличаване на паричната маса, се сетете какво ще стане. Въпрос на времеетезипариданесригатзахляб.

60

Анонимен

преди 2 години

Означава ли,че вървим към комунизъм.Да няма бедни и гладни и на всекиму според нуждите и всекиму според възможностите.Както казва Маркс .

59

До 63

преди 2 години

Пак не си ги пило

58

Анонимен

преди 2 години

Че те колко милиона неграмотни безделници от Африка,Афганистан,Ирак,Пакистан и др.живеят на издръжка на работещите германци.Защо и стотина германци да не вземат по 1200Е?

57

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

"Поразена от това, че също е попаднала сред избраните, е и 28-годишната служителка в колцентър Линда Тисен от Бад Херсфелд--- то било колцентър, а пък го почетох концлагер :). Иначе това с базовия доход, макар че изглежда добра новина ще се използва за обезличаване на хората и дотиране на мафио-концерните и новите техно-феодали

56

Реалист

преди 2 години

Ако това стане в Абсурдистан никой няма да работи.

55

1200 евра...

преди 2 години

....може да ми пратят на картата. В България 15% имат хубаеа, доходна работа, 85% са безработни.....практически.