74

Анонимен

преди 2 години

Щом е мъж престъпника, Плювню и Станишето са вън от подозрение. Да не се окаже, че Десито некой го е опрашил, че с Плювню не и се случва нищо такова на червената снахица

73

!?!?

преди 2 години

Не мислете Жената на "магарето избрано и назначено за президент.." на оня от Банкя ..от ДКМС - то ..дето продавал хороскопи и спал по паркинзите на магистралите в Германия..Тя отдавна си е избрала друг джип да и купят..нещо по така.. напук на всички за разходките и до мола и козметичния център...че е много заета..

72

Искрен

преди 2 години

Тои за германия замина како там имат битак като нашия за стари автомобили за авточасти направо го претопяват и го карат с параход.

71

Асан

преди 2 години

Коя е таз Деса и Банова :)))

70

В.Б.

преди 2 години

Влади върни колата на жената! И пачките ми върни!

69

Майстора

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ смисъл от цялото писание е ако кажете къде се е случило, за да имаме някаква мисъл да внимаваме и да се пазим там. Естествено, тази информация липсва.

68

Alex

преди 2 години

Колата на Деси Банова е я цунал Влади Горанов мей би :)

67

до 68

преди 2 години

Аз и дотам не стигнах, защото ми беше достатъчно заглавието. Деси Банова може да познае мъжът...Това практически означава, че МЪЖЪТ може да познае нея. Но все пак, добре е, че и превозното средство не се е превърнало в автомобилЪТ. :D

66

Коледа 2021

преди 2 години

Вероятно Деси Банова ще може да разпознае Росен Плевнелиев, който й е откраднал колата. А той пък си мисли ,че все още е президент на град Гоце Делчев ! Честито на бившите и настоящи политици, министри, министър председатели и президенти ! Както и на неработещите от БНБ !

65

ля ля

преди 2 години

много открито се работи гледам! ПРОЗРАЧНО за някаквъв си мишок и неговата прима! и бързо направо - =не ще ги стигнем а ще мги задминем= Тошеее! поклон

64

БМВ дилър

преди 2 години

Всички с двасет годишни дизели не спряха да плюят по Деси.Престанете да мразите и направете така,че и вие да карате нови коли.

63

Алекс

преди 2 години

Отделихте достатъчно внимание на Деси.След като напусна телевизията единственото което прави е да обикаля по молове.Сега се радва на отделеното и внимание,но стига толкова.

62

Анонимен

преди 2 години

Щом колата все още не е намерена не се знае дали са замесени посочените лица и дали са хванали извършителя.

61

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е,че държавата показа,че при желание много бързо може да разкрива престъпленията. Лошото е,че процентът на разкрити автокражби е много малък което значи,че държавата няма желание да се бори с престъпниците.

60

Sofia Centre

преди 2 години

Всеки ден ми трият коментарите понеже крият истината ! Медиите са зависими !модерни лобисти на "публично мнение"

59

Край

преди 2 години

Богатите също плачат Деси.

58

Анонимен

преди 2 години

Сега са на мода Фераритата. Джиповете са демоде, добре, че са й го откраднали, за да си купи ново Ферари.

57

Анонимен

преди 2 години

"През една мразовита нощ Молка покрила предния капак на колата си. На сутринта запалила от раз и доволна поела за работа. И докато се поздравявала със своята съобразителност, изведнъж се сеща, че двигателят е отзад." "На друга Молка и се поврежда ФВ-генът. Почва да се мота около колата и пристига трета, също кара ФВ.-Какво има бе мило?-Ами май съм си загубила двигателя, отпред няма нищо...-Не тъжи, отзад имам един резервен, ще ти го дам..."

56

Анонимен

преди 2 години

Който е кадърен и "копува", май не е много кадърен:-)

55

Анонимен

преди 2 години

Деси Банова е един от най красивите жени сексмодели на България.Много млади момичета може само да се учат от нея, какво означава естествена и неподправена красота без да се реже,цапоти и превръща жената в Анунак с подути джуки и хиалурон.Няма нужда и да преиграва. Дядо Чехъл ще и купи чисто нов поръчков X7 Хибрид от фабриката в Бавария с найлоните и мукавите които с кеф ще си вади и отпечатва. Даже може да иска и куршумоустойчив и с още повече екстри