13

Анонимен

преди 2 години

ПРОБЛЕМЪТ ПРИ ТЕЗИ ТАКАНАРЕЧЕНИ БЪЛГАРИ В МАКЕДОНИЯ Е,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА...БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ГИ ИЗПОЛЗВА ДА И ВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА И СЛЕД ТОВА ГИ ЗАХВЪРЛЯ-ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАТЕ...

12

нина

преди 2 години

ПОЗИТИВНО ПРЕДАВАНЕ ! - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! ПОДКРЕПЯМ....РЕШЕНИЕТО НА ВЪПРОСА БИ ДОНЕСЛО ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТИ НА КОЕТО И ДА Е БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО !

11

Анонимен

преди 2 години

ИСКАТ ОЩЕ ПАРИ!!!ДОКАТО МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ БОРЯТ ЗА ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРАВА,БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ИСКАТ ПРИВИЛЕГИИ...ЕДНИ ОТ НАЙ-ЗАМОЖНИТЕ ТАМ СА ИМЕННО ТЕЗИ,КОИТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ ЗА БЪЛГАРИ...КРИЯТ СЕ ТАМ В МАКЕДОНИЯ,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИТЕ,В КОИТО СА ЗАМЕСЕНИ.

10

Анонимен

преди 2 години

Какви приятели са ни от ес бе, про'стак неграмотен?!

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Честита Коледа на всички македонци по...българските земи от района на Охрид,та чак до Албания.Дето е...текло,пак ще тече,не се отпускайте,100 годишното ви сръбско...робство,приключва.

8

Аз

преди 2 години

Северняците никога в ЕС, народа не позволява, а не правителството, което и да е то. Още по-малко пък ЕС и САЩ. Засега да са живи и здрави и да не ни занимават със себе си.

7

баба мара

преди 2 години

няма приятели в ес има само американски интереси да се заяждат с русияама от балканите а не от 20 000 км

6

Па така си е

преди 2 години

Последните 30 години окончателно се избугарихме.

5

Смук

преди 2 години

Да ми едът големио маркуч македоните. Като се мислят за македони и не харесват и плюят бугатите, да си направят македонски съюз и да смучат маркучите си заедно с албанята и ***, щот и сърбите вече не ги искат даже.

4

Щапаров Младши

преди 2 години

Аз съм македонски Българин- предлагам да се направи бяла книга за това а като се съберат доказателства вкл.със счупени Български плочи,оплаквания на пострадали граждани,данни от чужди уикипедии и спомени на очевидци от помакедончването,всичко да се покаже на цяла Европа на разбираем език! Редно е европейците да си зададат въпроса- къде и как изчезнаха онези "македонски" Българи,които самите те нанасяха в стари етнически карти преди 100-150 години,в които няма "македонци" а почти само Българи!

3

Маке

преди 2 години

Нема никаков тормоз над Блгарите во Македониа, се е тоа гола пропаганда.

2

Аз

преди 2 години

Работа се, че България ще застане до вас!

1

Анонимен

преди 2 години

Никакъв ЕС за макетата, докато не проговорят книжовен български.