57

Анонимен

преди 2 години

Сорос има достъп до безсмъртни технологии както и Безос Гейтс Мъск Брансън и тн. нема си жив ти.

56

чети внимателно

преди 2 години

"В бъдещето няма място за всеки." - Сорoс

55

Зелен Демократ

преди 2 години

Досега не сме имали работеща масова ваксина и за грип, ама ги бучкаме от десетилетия, сега и за короната, кеф. Ваксинирайте се!

54

Анонимен

преди 2 години

*** то Кадафи си го каза, ще ви пускат вирус чета които са си ги създали и после ще ви лекуват и ще печелят пара хахаха

53

Феята на Зъбкити

преди 2 години

"Ще се предпазваме от това, както и от грипа - с годишна ваксинация."- ха ха, колкото се ваксинирам за грип последните 20 години толкова ще е и за коронката, айде у лево, идиократи!

52

Анонимен

преди 2 години

Интересно от 119 000 нови случая в ЮК, само 17 000 са с Омикрон. Останалите с какво са? И защо ваксините не ги пазят?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Любопитно ми е как ще ме вкараш в затвора, при положение че ваксинката не действа, искам отговор :))) Обясни също какво "чудотворно" действие има, против изменящо се грипче :)) Ще бъда благодарен ако не псуваш, просто чакам логичен отговор на въпроса ми :)

50

Ваксан

преди 2 години

Чувствам се ... ан яко, обещаха ми че като се ваксинирам ще си живея както преди. Само че не стана така, в повечето държави в Европа ми искат отрицателен тест, въпреки че съм боцнат, в заведенията у нас скука, има по 20 човека на кръст, същите и до и като мен, няма веселба няма нищо. Ако си наби 5-и бустер дали нещата ще се подобрят за мен, как мислите?

49

do 47

преди 2 години

Това за Канада не е вярно. Нищо подобно не са решавали. Напротив, Канада е почти като Австралия по отношение на прилагането на ваксините и мерките срещу неваксинираните.

48

MANGARA

преди 2 години

Мангърката пръв излезе и съобщи радостната вест с усмивка още преди един месец. Бързо загревате иначе. А Ачо Ковида чупи пръсти, гледа в земята и тъжно-тъжно съобщи "Бе той май е по-лек тоя омикрон, ама да не бързаме да се радваме." Хахааха а като заговори за УМРЕЛИ от ковид, тона му тутакси става весел.

47

Анонимен

преди 2 години

Е как две пълни дози от една и съща вакса не предпазва, ама ако се бустнеш с трета от същата предпазвало, какви са тия безумия.

46

Анонимен

преди 2 години

До моляНе се опитва да се правиш на много умен, не ти се получава. Нали вие ми шоци такива се подложихте доброволно и безплатно на медицинския експеримент наречен ваксина надявайки се да не се зарази те, поне така ви обещаваха в началото. Сега обърнаха палачинката и ви разтяга други локуми, че няма да е тежко и няма да умрете. Обещаваха ви също че след като се боцнете ще пътувате и живеете свободно както преди. Нещо такова да се случи, а????

45

Учен

преди 2 години

Ресурсите недостигат а те ми се размножават моля ви се ще има голямо чегъртане много скоро.А бе вие какво си мислите бе двукраки

44

Анонимен

преди 2 години

Не се сърдете за злобата на ваксинираните. Това явно е страничен ефект.

43

Анонимен

преди 2 години

Щом се появи лекарство, значи пандемията е към края си. Това е проста пазарна схема. Вирус -------> ваксина --------> лекарство---------> end; нова схема ------>

42

Анонимен

преди 2 години

Едно е сигурно при следваща пандемия се знае как да се действа малките пеш лигари вакснати за родителите които отказвят съд и затвор за пенсиите също проют по приют

41

Анонимен

преди 2 години

Тоест прекратяват експеримента върху психиката на простолюдието, това е добра новина :)) Имаше доста които се противяха, не им стана "матрицата" на "богоизбраните", да им е за урок, ама надали :)))

40

Hoho_Boho

преди 2 години

Във Великобритания с бустерна доза са почти 50%, а ежедневно поставят рекорди по заразявания - днес са 122 000. Все едно ние да имаме 12 200 дневно (нашето население е 10 пъти по-малко)... Какво има повече да говорим за ваксините?

39

Анонимен

преди 2 години

Нищо още не е изчезнало вируса е тук благодарение на неваксинираните сополанковци

38

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо толкова хора се радват, фарма мафията скоро ще пусне нов щам и аре всички пак на влакчето, няма да изпуснат момента да лапат милиарди всеки месец. Такава лапаница никога не е била и няма да се повтори. Ако се направи един анализ, нещата толкова излезнаха от контрол, че е равносилно на Трета Световна война. СЗО казва не ваксинирайте децата, в няколко държави започнаха арести за неваксинирани, къде спят властите, защо всичко се покриви?