76

Анонимен

преди 2 години

До АлексВиждаш какво става по свето, карат ги да се ваксат, тука сме добре, щото знаем какво е диктатура :))) Аз лично не знам разбира се, обаче родителите ми са знаели :)

75

Анонимен

преди 2 години

50% "защита" означава 50% шанс да не ти осигури никаква защита ахахах, егати пародията на ваксина.

74

Алекс

преди 2 години

След като ваксината не може да предотврати заразяване,ваксинирането трябва да е личен избор.Всякаква пропаганда за задължителна ваксинация трябва да се прекрати незабавно.След като може да си ваксиниран и заразен,зеления сертификат е безмислен и трябва да се отмени.Правилното носене на маска има по-голям ефект.

73

Анонимен

преди 2 години

Добър опит Мустак, само че никой няма да тръгне да се боде заради вариант, който се кара леко.

72

Анонимен

преди 2 години

Добре но каква е ползата от файдата ако няма келипир. 50/50.

71

до 71

преди 2 години

"НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАРАЗЯВАНЕ, А ЗА ПО-ЛЕКО ПРЕБОЛЕДУВАНЕ" - тоест, болест която води до хоспитализиране на само 1.7% от заболелите, хипотетично след двойно ваксиниране и бустершот ще предпази 0.85% от тях? И това в най-оптимистичния вариант?

70

Бай Иван

преди 2 години

Аха 50% щяла да е защитата от;ваксината;може би. Но не точно, струва ми се че започнаха да гадаят вече. Щом има може би работата е ясна, може би пък и да е 0%кой знае.

69

Анонимен

преди 2 години

Оня, дето се хвали, че 2 години не си е прал маската, да попитам, чорапите и гащите пере ли си ги или на петилетка веднъж го прави?

68

Анонимен

преди 2 години

"Аз съм привърженик на позитивната мотивация. Но трябва преди всичко да се организира добра информационна кампания, хората да имат правилно разбиране по темата и да могат да вземат мотивирани решения", коментира д-р Симидчиев."--------------------Тези хора имат някаква много сбъркана представа за света. Отказът от ваксиниране също е информирано решение, предвид постоянно течащата кампания, обаче такива като този считат за информирано решение само ако се съгласиш да го направиш хаха

67

Анонимен

преди 2 години

Е, добре! 50% може да боледуваш тежко! Еми то и сега е така!

66

Анонимен

преди 2 години

Ваксината против грип има ефект между 30 и 50%. И пак е общоприета. В медицината 100% ефективна ваксина не съществува.

65

колкото-толкова

преди 2 години

Света Бустерица ще оправи нещата.

64

Анонимен

преди 2 години

Хората от средния ешелон отдавна са членове на поне първичното масонство.Обещават им, че искат да съкратят 3-та. Класа, която е 75-85% Демек бачкаторите.Съдействайки им очакват милост за себе си и децата си.Играта е така им подсказана, или те или вие.Там са всички от : наука, изкуство, медии, бизнес, развлечение, образование, медицина, репресивни стуктори и каквото се сетите.После и тях ще съкратят, но това е друга история...

63

Анонимен

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛГрипът не нищожна болест, много хора са умрели от него :) Забележителното е, че ходи само по човека, животните грип не ги хваща :))

62

Анонимен

преди 2 години

До68 "Може да се заразиш, може па и да не се заразиш" - че ще се заразиш еднакво и с ваксата и без нея беше абсолютно ясно и известно оце преди една година - играта е "може да караш леко болестта, па може и да не караш леко". Резултатът е точно същият какъвто и без ваксата - ако си със здрава имунна система и не си много възрастен и хронично болен, ще караш леко, иначе - както си е

61

Анонимен

преди 2 години

И са че клекнеме на ваксина 50%? Тука има, тука нема! Е тва е 50%. Може да се заразиш, може па и да не се заразиш?

60

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Ако има ваксина за нищожна болест като ковигрип, която осигурява 100% имунитет и предотвратява заболяване и разпространяване, но има такова огромно количество тежки странични ефекти - не бих я приел. Ако има ваксина с нула странични ефекти, дори най-леки, но не създава имунитет, не предпазва от разпространяване, единствено "облекчава" симптоми, и трябва ежегодно да се инжектираш с нови дози - не бих я приел. А за тази пародия която имаме сега, какво да кажа...

59

Анонимен

преди 2 години

Моловете са пълни с хора но едва ли имат сертификат или ваксина. Пълно е с учениници и роми на групички по няколко човека, кой ще се осмели да ги проверява. Всичко което става е една отвратителна глупост, а лично аз нямам думи или изразни средства да го опиша. Или както е казал поета: "Живот ли бе да го опишеш, разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова."

58

Анонимен

преди 2 години

Каква че е тая ваксина с 50% я не знам! Ако чекаме на нея, жив зян сме!

57

Анонимен

преди 2 години

Добре ! :) Значи не съм си бил ваксина, имам всекидневно контакти със стотици "овце" и още съм жив при тази пандемия, как става това, обяснете ваксъри :) Да уточня, че това е пандемия, не е епидемия :))