10

боби

преди 16 години

Какво означава да признаят съществуването на извънземни?Прилича ми на това да признаят същестуването на духове.Само че със сигурност извънземните съществуват-само си представете че във Вселената има 200 милиарда галактики и всяка поне с по 100 милиарда звезди.И ако поне на всяка втора звезда има планети.Сами си направете сметката за какъв невероятен брой говорим.Глупаво е да се мисли,че сме сами ввъ Вселената.Само че до този момент не сме открили никакви сигнали от тях поради огромните разстояния.Та от най-отдалечените звезди светлината пътува 10 милиарда години до Земята.Иначе глупостите за разни контактьори с извънземни са приказки за наивници.Както и така наречените отвличания от извънземни.Просто както казаха по-рано се снижава важността на един сериозен проблем до глупости от рода на духовете.Колкото до религията-всеки да си вярва в каквото иска,на мен не ми трябва бог,за да живея честно и почтено.

9

преди 16 години

алеее Той "допуска",че можи и да има нещо от другата страна! шапка му свалям на астронома :) Мислех,че съм единствен...

8

efo

преди 16 години

"Не казвам, че не съществуват, а само, че до сега няма доказателства за тях!"Същото се отнася и за господ. Значи Ватикана по принцип се занимава с несериозни неща. Внимавайте патриарх, логиката е враг на вярата...

7

3/4

преди 16 години

2012 е последната година в каленадра на маите!Та за това някои твърдят,че идва нещо страшно.

6

преди 16 години

А ти пък ако научиш,че "библията" се поше Библия ... няма да е зле

5

преди 16 години

Izvanzemnite she doidat naistina prez 2012 na 21 dekemvri spored baba vanga . Togava she osa6testvim kontakt s tqx da se nadqvam 4e she osa6testvim dobar kontakt dano da sa dobronamereni kam nas .

4

някой си

преди 16 години

В този "несериозен" сайт - .xnetbg.com - се публикува истината.Действително в 2012 ще ги признаят.Сега пускат слухове, за да не бъде толкова гoлям шок.Човечеството не може повече да бъде разделено на две половини - да, има ги не, няма ги. Между другото календарът на маите също свършва на тази година - 21.12.2012г.За пръв път от толкова много религии се споменава една година, една дата за важна - 21.12.2012, просто не може да не се случи нещо.

3

преди 16 години

Не гледай толкова повърхностно,това е ВАТИКАНА,те мислят по 200 години преди да кажат нещо и още тълкуват библията,за да направят подобен коментар имат нещо предвид.

2

земя

преди 16 години

Сега ще чакаме патриарх Максим да призове "братята отгоре" да ни се обадят в най - скоро време! Не мога да разбера защо такава институция като църквата се занимава с "несериозни неща" като извънземните. Не казвам, че не съществуват, а само, че до сега няма доказателства за тях!

1

преди 16 години

Четох преди време в един смахнат сайт за конспирации че колкото по се приближаваме до 2012 година,толкова по ще се подготвя почвата за признаване на съществуването на извънземни:))Тогава много се смях,но сега в рамките на два дни това е втори подобен коментар(първият е на американски астронавти) сега на представител на ватикана!?Вече не е толкова смешно...