131

До 130

преди 2 години

А ка ще изглежда ваксинирания когато се проявят пораженията от ваксината върху жизненоважни органи. А вярно, бе, той никога няма да признае,ч е това е следствие от ваксината. Ще умира, но ще се ваксинира защото са му казали, че това ще го спаси. Какво пък, щом сам е решил да отърве света от един глу.пак в свое лице, няма да му пречим

130

Себе си съжалявай

преди 2 години

"Съжалявам ама те предпочетоха да преболедуват отколкото ваксина! Друг път няма да правят така!"=/=/Съжалявам, ама тези, които се ваксинираха скоро няма да имат възможност да си вземат поредната дозичка..Веднъж стомничка за вода, втори път стомничка за вода, трети път(бустер) стомничка за вода. Накрая стомничката се счупва. И нали стомната е кух съд, седнала да мисли как щели да се справят неваксинираните. Живи да ги ожалиш такива кухи съдове.

129

Анонимен

преди 2 години

това е нещо като да кажеш ,че някой е х-етеро-се-к-суален хо-мо -се-к-суа-лист.Моло.у-мие достойно само за такива от сорта на Радка Аргирова и сие.

128

Анонимен

преди 2 години

До Аха 158 + трябава да им четем глупостите родени от *** им глави защото те не могат да вземат решения кухи са в главите и чакат някой да им каже какво да правят и ни досаждат

127

Аха

преди 2 години

До Herr Muller"но когато неимунизираните се разболеят трябва да бъдат оставени на самотек и... ако оцелеят, оцелеят, а ако НЕ - Бог да ги прости."=/=/Значи на ваксинираните веднъж всички ние ще им плащаме ваксините от бюджета, втори път ще им плащаме лечението, трети път ще ги търпим да плодят и разпространяват нови щамове. Не идва ли множко.

126

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller дадох на детето ми да ти чете глупостите и той се смя на простотиите ти каза че си омитикон омикрон и децата Ви се смеят бе глупации набойте си ваксините отзад и си сядайте на задниците стига сте ни разсмивали

125

Herr Muller

преди 2 години

Освен отровните имунизации, гарнирани с чипове "Били Гей", коктейлът на конспиръси мейкърите е яко забъркан и с кемтрейли, пришълци от космоса, не/кацали на луната, предстоящи потопи, край на света и вселената, духове и невидими същества, практикуващи медицина върху земни хюмън бийнове и още екстраваганца.

124

Анонимен

преди 2 години

Леко го карат наскоро ваксинирани. Останалите ще пълнят болниците.

123

До Аргирова,

преди 2 години

Така е права сте, вие сигурно стего изкарали и май при вас е засегнат централния мозък.

122

тарикат кунчо

преди 2 години

До Herr Mullerда ти изям мустака ваксиниран

121

Анонимен

преди 2 години

Някави доказателства някой професор представил ли е, че ваксинираните го карат по-леко Ковид-а? Щото май точно тази професорка разправяше, че ваксинираните въобще не се заразявали. Сега се оказа, че точно при тях се появяват мутациите.

120

Анонимен

преди 2 години

Абе ***, що давате трибуна само на изветряли кратуни? Нормални хора няма ли?

119

Анонимен

преди 2 години

До 139 глуупендерас 2-ра година го чакам Ковид като Кунчо 3-та инцжексция и не съм се разболял нито заразил от тази измама Пил съм кафе със заразени и болни и всякакви и нищо твоят мозък не е наред аз съм здрав, прав и ти се смея на кухата глава

118

Herr Muller

преди 2 години

Отдавна съм заявил, че неваксинираните трябва да преболедуват - а те положително са яли попарата на Ковид или ще го хванат скоро - за да видим колко от тях ще оцелеят. Това е най-доброто лечение за всеки"антиваксър". Изборът трябва да е личен и не бива да касае правителствата, но когато неимунизираните се разболеят трябва да бъдат оставени на самотек и... ако оцелеят, оцелеят, а ако НЕ - Бог да ги прости.

117

Анонимен

преди 2 години

До 138 Ами такива токсини, които вкарват с инжекциите ве калмук!

116

Анонимен

преди 2 години

Аз чакам следващите версии - Пи, Ро, Сигма ... Първите две звучат простовато, затова следващия измислен щам ще го кръстят Сигма, сигурна съм. Звучи мистично някак. След четвърта бустерна ще дойде. Тогава никой няма да разбере кой от какво е умрял - от комбинация на щамове или от комбинация на безполезни ваксини ... Научих се от Витанов да гледам на КОВИД на всеки който се интересува.

115

Анонимен

преди 2 години

Като ви гледам коментарите, ме е срам , че съм българин ! И не е за пръв път ! Напълно прави са македонците, че ни правят на маймуни !

114

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Ето пак тема за размисъл- вакснатите го карат леко, но увредените органи няма да са от генетичната терапия, а от настинката Омикрон ;)))

113

Анти Тяло

преди 2 години

България остров на здравия разум... Андибум Зелен сертификат!!!

112

Анонимен

преди 2 години

До 130 Безсимптомна болест която уврежда органите но се разбира след месеци? муа-ха-ха