63

Анонимен

преди 2 години

Чак чадър, просто някой се е облажил за немалка част от несъбрания наем и си е приватизирал нашите пари от данъци.

62

Весо

преди 2 години

Преди 12 - 13 години братовчед ми от Русе беше на гости. Заведох братчеда да пием по кафе в това кафе на театъра. Още ми го натяква, всеки път като се видим, че сме пили кафе по 2.50 лева.

61

Спаси София pedali

преди 2 години

Бонев и групичката му са чадър на Фандъкова, занимава се да пробутва нагласени обществени поръчки през комисиите в СОС

60

Питам се:

преди 2 години

А Амин що не ходи да е.е родителката си в Мароко, че са седнали да го питат какво не му харесва в София?!Тук справедливия български съд остави навън кметицата-рушветчийка, а кой ще осъди рушветчията, разрешил кафенето?

59

Skunk до сервитьор

преди 2 години

Добра инфпрмация.Кои са котараците?

58

Анонимен

преди 2 години

В София може да не плащаш наем само и единствено по схемата по която ти казват, че си с крадена кола и е добре да се върнеш във вътрешността на страната. На теб, който четеш, такова нещо не може да се случи.

57

Анонимен

преди 2 години

Котараците са хора на буци банкянски. Значи навсякъде заведения, но не плащат наем. Но пък Фандъчка ни цака със скъпо билетче, разшириха зелена и синя зона, че да избиват от нас такива неплатени наеми, пък и комисионните де. Време е и София да се освободи от присъствието на гербаджийската клика.

56

Още

преди 2 години

До сервитьорИ всички заведения в Южния парк са негови и там не плаща наем

55

а не бе

преди 2 години

Заглавието си е риторичен въпрос. Няма как това нещо да просъществува и седмица, ако не е под крилото на някой гербаджия, защото София от 15 г. се управлява от хунтата герб. И договорът директно със СО, а не с районният кмет.

54

сервитьор

преди 2 години

До Анонимен 8 Собственика е Иво Кръстев. Негови са: Син Сити - имаше пожар скороПавилиона, от който незаконен кабел уби с ток момче преди година, Цялото пространство около Езерото Ариана му е ДАРЕНО от Бойко. Всички ресторанти и бутки му плащат наем. Кръстев е от Котараците и не плаща никога наем или стока на доставчиците.

53

Анонимен

преди 2 години

най-точно е описал явлението Алеко Константинов в произведението си "Разни хора - разни идеали". Там един обяснява защо е влязъл в политиката - "ех, да ти пипна аз солунската митница"! ----///----- Най-забавното е, че ако не бяха братята "освободители", бай *** щеше да има шанс и Солунската митница да оглави, и Македония щеше да е българска и на Тасос вила да има.

52

Иван Асен

преди 2 години

Ако всеки друг обикновен гражданин направи кафене там и не плаща наем още на другия ден армия от държавни чиновници и общинари,барабар с ДАНС и десет автобуса полиция ще дойдат медийно да ме изхвърлят!Случай като този говори единствено за солидно корумпирани общинари и институционални калинки.

51

Анонимен

преди 2 години

В нормална държава такива като Просто Киро и Асен щяха да са намазани с катран и оваляни в перушина и наритани накъде Харвард.

50

Анонимен

преди 2 години

А не бе, на такова място сега да не излезе че е собственост на някой депутат от Герб или на майка му. Държавата с разбити улици, грозен асфалт, без градини, с много *** и графити. Това ако е столица на Европа, не сте видяли какво е красота и то в западна европа.

49

Щели

преди 2 години

да го премахнат. Добре. Само дето не ми стана ясно от думите на г- н кмета, ще се възстанови ли дължимата сума?

48

Анонимен

преди 2 години

Собственикът е марионетка на Фигуранта и вече е заместник министър при Киро Ментето.

47

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка кой е собственика на заведението?

46

Анонимен

преди 2 години

Въпросът в заглавието трябва да е: Може ли човек без политически чадър да отвори заведение там?

45

Анонимен

преди 2 години

Новите "управляващи" за 7 месеца и едно кафене не могат да построят... Но да рушат нямат равни...

44

Никакъв линч диваци!

преди 2 години

В Трудов лагер да работи тежък труд години. В Китай са го измислили отдавна! Големите корумпета ги ликвидирват.