14

сигурно

преди 2 години

Гешев е взел някой милион о тези пари . И сега си мисли как да замаже положението

13

Асан

преди 2 години

Тиквата също да присъства - очна ставка :)))

12

Анонимен

преди 2 години

В основната схема, която ще бъде разкрита, участват основно 20 фирми, през които са минавали стотици милиони и оттам са отивали в крайни получатели хора от висшия ешалон на властта. Само през последните десетина месеца от управлението на кабинета Борисов 3 към въпросните получатели са изтекли около 4,5 млрд лева. От тях 450 млн лева са хванали в посока към върха на шайката.

11

Кой е Гешев

преди 2 години

Зад Иван Гешев стои цяла Терористична Организация, затова не подава оставка! Знам имената на около 30 члена на тази Терористична организация! Разполага с всякакви модерни СРС апаратури, оръжия и контакти в институциите!

10

ДДРОнег

преди 2 години

Ще се споменават неудобни истини за герП, дали ще ги оповестят на всеослушание ?!__гешеФФ за това е готов да присъства, да затвори при нужда нечия сута !!!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 Гербав, за кога с тази опорка, нали всички видяхме кой се дърпа от разпита, та чак натискана се оказа :) Каскетът поне е масивен, не го е страх да го натискат :)

8

Анонимен

преди 2 години

Бившият премиер Бойко Борисов и негови министри и зам.-министри от регионалното министерство, плюс още няколко човека от АПИ и Автомагистрали са в предполагаемия списък на имена, които ще огласи пред вътрешния министър Бойко Рашков и главния прокурор Иван Гешев Борислав Колев. Колев е обвинен за пране на 53 млн лева, получени от него за АМ Хемус. //// Трудна задача за Гешев! Няма място за много маневри.

7

Анонимен

преди 2 години

Прашков бил на оглед за имоти и не можел да присъства.

6

Lou Bega

преди 2 години

За да чуе какво ще каже и да предупреди своевременно аверите...

5

Анонимен

преди 2 години

А дамаджаната ще ходи ли или си пази мястото на казана за ракия?

4

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Гешо, хваща Буци под ръка и се изнадяйте до като е време. Всичко си има край. Така и с кражбите ви

3

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, че Гешев веднага обяви, че е готов да присъства на разпита на момчето. Вторият поканен - Рашков нещо не бърза да присъства. Да не би да чака разпореждане за това? Да не би да има нещо, което ще се разбере на разпита и Рашков не желае то да се чуе?

2

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на г-н Гешев

1

НЕДОСЕГАЕМИТЕ

преди 2 години

Гешев е поръчвал изтезания срещу неудобни Българи! Пернишки мафиоти слугуват на Иван Гешев!Прокуратурата потулва жалби срещу ОПГ в град Перник!..........Това е Фашистки Геноцид!