15

Бай Пешо

преди 2 години

Да се разбира, даваме ви временно въздух, преди да започнем да ви плашим с новата вълна. Имаме ваксини за продаване, затова е цялата тази дандания. А колкото до субстанциите във Файзер флакончетата, който иска да участва в медицинския експеримент нека да заповяда.

14

До 12

преди 2 години

Глупости говориш! Аз живея в Швеция, няма такова нещо.

13

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията е възловиат фактор. Ваксинираният, дори са се разболее , вероятността да умре е нищожна. В неваксинирана България, дори този нисък брой случаи генерира огромна смъртност. Избор имахте.

12

34

преди 2 години

До Анонимен 4. Бройката пада защото не се правят тестове. Смъртните случаи обаче са сериозна бройка.

11

!!!!!!

преди 2 години

Кажете го на близките на тези 30239 човека,които загубиха живота си,дали от Ковид или от друго,но е факт,че един град го няма вече.Отлично се справяме,последният да загаси лампите.

10

Анонимен

преди 2 години

Сега прочетох, че в Швеция вече предлагат услугата чипиране на зеления сертификат в дланта на ръката. Е сега станали ви ясно какъв е този зор за зеления сертификат. Искат да следят хората какво правят и къде са .

9

Анонимен

преди 2 години

В България се тестват само най-тежко болните. Другите са в нелегалност и докато не тръгнат да умират и да ги водят в болница, не ходят на лекар и на тест. Скритата заболеваемост е огромна , както и скритата смъртност. Как м Дания на 10 000 случая имат 3 починали, а при нас на 1000 - 150 умрели? От ясно по-ясно!

8

12

преди 2 години

До Тити 5. Много точен коментар

7

Анонимен

преди 2 години

В турските райони е най добре щото са най чистоплътни

6

Анонимен

преди 2 години

Западните държави сега почват 4та вълна, а Дания и Норвегия са в 3та вълна. На какво се радвате? Че скоро идва у нас 5та вълна???

5

Анонимен

преди 2 години

Яжте добавки с бабини зъби и пиите чай с ракия от котешки нокът и щемсте здрави ето товя не ви кязват Фаучи Кантарджиев и другите.С изчерпването на нефтя което е неминуемо и без това ще разчитате само на екстракт от разстенията а не на фарма мафията

4

Тити

преди 2 години

Хората престанаха да правят тестове,само тези ,които ще пътуват или са много зле,контактните не се изследват.Нещо ненормално се случва,страни с по 50-80 хиляди заразени с по 40-50 смъртни случая у нас 150.Има тестове, има проблем,няма тестове,няма проблем.Иначе,ще се оправим.

3

Анонимен

преди 2 години

Браво българи, удържахме на продуктовото позициониране!!! Западните вакси нека си стоят по домовете, докато собствените им правителства опъват пътечки с кока и маат черен хайвер с шепи!

2

Анонимен

преди 2 години

Къде е зад ника Витаноф да си обясни грешните прогнози

1

Анонимен

преди 2 години

Пак тия глупости кой вярва на тези лъжи