10

Цъ

преди 2 години

А тия компенсации КОЙ ГИ ПЛАЩА?! ДА НЕ ПАДАТ СВИШЕ? ОТ НАШИЯ ДЖОБ СА.

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН ///"Продължава да расте цената на тока на европейските енергийни борси. Тя отбеляза рязко повишаване до рекордните близо 400 евро за мегаватчас. В България също стигна нов рекорд - 342 евро за мегаватчас. Повишението е с 12.5%. У нас обаче тя все още е една от четирите най-ниски в Европа." - и за какво е виновен Радев?

8

Хаха

преди 2 години

Скача.

7

Къде е смисъла

преди 2 години

Къде е смисъла, да се въведат борси, от които спекуланти печелят милярди, а после държавата от данъците на хората да компенсира предприятията

6

Урааааа

преди 2 години

Промяната дойде!!!!

5

Неразбрал

преди 2 години

Добре де..всеки ден чета за скока на тока!Ама къде е първопричината тока да скочи ей така от самосебе си!?По целия свят из един път скочи всичко ток,,газ,,горива,,стоки,,!И странно съвпадна точно с пландемията!Всичко е добреорганизирана отначало но после изтървано което доведе до тоя хаос!

4

Анонимен

преди 2 години

Опитват се да затрият индустрията в България.

3

Боби

преди 2 години

Велев, дайте да дадем, а? Що никой не адресира Кадиев, Р. Овч., Ковачки, Прокопиев с фотоволтаиците в добричко, на баце калинките по кевр, енерг холднг и безименни посредници?? Никой дума не обелва, как се стигна дотук, премиерчето се хили кат напикано... АЕЦ-а стана по-богат от повечето банки, изнасяйки навън, това ли е целта. Съвсем отделно, въртeне-сyчене - това ли е жyрналистика?

2

Анонимен

преди 2 години

дойде фактурата за един от обектите на фирмата миналия месец - изразходвана електроенергия - 2 лв. такси - 48 лв. Общо- 50лв. И това е така от както пазара се "либерализира" и се накачиха една камара допълнителни такси за да могат всички кърлежи които са се наредили там да смучат. Реално не ми пука дали тока щели да го компенсират - той е 2 лв - таксите са високи.

1

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВИСТИТЕ ЛЪЖАТ ТА СЕ ПУШЕК ВДИГА!!! ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ГАЗТА СЕ СРИНАХА НА БОРСИТЕ И ОТ 1 ЯНУАРИ ВСИЧКИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗНАЧИТЕЛНО НА ДОЛУ НО ЩЕ ГИ ЗАМРАЗЯТ ЗА ДА ИЗДОЯТ НАРОДА И РАДЕВ ДА СИ ИЗБИЕ ДАДЕНИТЕ ПО 120 ЛЕВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ! ПЛЮС ДА СЕ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ КАТО ЧЕЗ И ЗА РАДЕВ ДА КАПНЕ НЕЩО!