38

Как

преди 2 години

Щели да ваксинират децата? НИКАК!

37

Й

преди 2 години

Ама на кой му пука, две години всеки ден по няколко пъти едно и също. Няма да се ваксинираме, докато не бъде изработена истинска ваксина.

36

поговорка

преди 2 години

Да бориш такъв вирус с ваксина, е все едно да бориш махмурлъка с твърд алкохол!

35

запознат

преди 2 години

До моето мнение Това е така сега, но в бъдеще поради прекаляване с ваксинацията, имунната система на индивида ще престане да работи. Тогава най обикновена настинка ще го вкара в гроба.

34

ля ля

преди 2 години

вече не го виждам като ТОП новина!!! явно намалеят ли активите и всичко гасне!!

33

Алооо

преди 2 години

До 38 няма смисъл да им обяснявате. Те не си задават елементарни въпроси за нещата, като например: Как така близо 40 години не измислиха лек за хив/спин и рак при толкова развита технология, а за 1 година пуснаха спасение срешу ковида? Защото лекарствата и хемодиализата са до живот, накратко за париКато ги е грижа що не махнат ГМО, солта и захарта от храните, които причиняват много по-опасни болести от тази? Всичко е за пари, те нямат изгода от здрави хора, защото не могат да печелят.

32

Анонимен

преди 2 години

И понеже починалите са само 35, решихте да не ги слагате в заглавието, така ли? Още едно доказателство, че медиите у нас целят да плашат обществото!

31

моето мнение

преди 2 години

Ваксините действат като вируса! Активират имунната система! Да припомним, че не вируса убива, а прекомерната активност на имунната система прави това! Затова и сега умират много ваксинирани, защото имунната им система се активира чрез ваксинацията и тя убива! Вируса тук няма нищо общо. Всъщност ПСР-а би реагирал на всеки ваксиниран, затова и ваксинираните не ги карат да се тестват!

30

Големи грижи

преди 2 години

за здравето!!! Нема що! Таман съобщиха, че вчера полицията в европата ПАК е използвала сълзотворен газ за разпръскване на демонстранти дрещу ковид-истерията и ваксините. Да не би в газа да е ратворен ваксинационен коктейл, първа-втора-бустер-мустер? Такава силова държавна мярка ме убеждава 100% да НЕ се ваксинирам! Кои затвориха първо - "отличниците" по ваксиниране, убедиха се, че са податливи на внушения и натиск.

29

pronto

преди 2 години

Айде стига с тез измислени статистики! Като спрат да манипулират статистиката и ковида ще изчезне! Ама няма да го сторят, щото крайната цел е техно-фашизъм и тоталитаризъм по цял свят...

28

Анонимен

преди 2 години

Нов играч е на манежа! Вий сторете му поклон! Омикрон таралежа, ще превземе всеки дом!

27

Алооо

преди 2 години

До *** простака айде ваксарите изплуваха от помийната яма и почнаха да се правят на интересни. Ако искате и по 1 кожена инжекция да ви набият за по-сигурен ефект... :)

26

Анонимен

преди 2 години

Един плюс на 34 е по грешка. Надявам се да остане само той

25

Въпрос

преди 2 години

Ще ваксинирате ли детето/децата си?

24

Холандия

преди 2 години

Локдаун при 86% вакси, обаче били само с по 2 инжекцийки. хахахахахахаха А ний сме uдuoтu...

23

До 12

преди 2 години

До Анонимен Каква наука, бе? Бизнес е това, бизнес. И социален и медицински експеримент. Последствията от боцкането не са интересни за ден-два, месец или половин година. Страшните се появяват след година/години. Примери в световната практика - колкото щеш и за медикаменти и за протоколи за лечение. Заради това е агресията по темата, а не от грижа за здравето.

22

Анонимен

преди 2 години

Сега като набоцкат и децата и сме готови.

21

Алооо

преди 2 години

До Гутен Морген уплаши ме. Който иска да се ваксинира и да си мисли, че ще живее вечно негова си работа. Не искам, както предполагам и доста хора не искат да участват в тази измама да им ставам съучастник. Щом ви е толкова зор всяка сутрин си бийте ваксина, нема ядове, ще ви уредят.

20

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво става в Европа всички пак се затварят, това и нас ни чака след празниците. Ама тук философи много!

19

Гутен Морген

преди 2 години

Сите гробаре поздравлкяват сите мангъропитеци со мелодията :"Чекаме ви"