161

Анонимен

преди 2 години

Киро да си бие бустерите и да се омита,антибэлгърин смотан,либералче самохвално,слуга на глобалистите.Няма да ни пречупи нито за ваксините,нито ще отстъпим историята си на македонците.

160

Ясно е!

преди 2 години

До Анонимен 173= "У нас - същото, но в по-мек вариант."---- Единствената причина да е по-мек е, че у нас все още "ваксинираните" са далеч по-малко от половината население. Все още е на режим на примамване. И в другите държави бе така. В момента когато и в БГ надхвълят 60% ваксинирани, ще знаят че тези хора няма да излизат по площадите и ще могат да затягат безжалостно гайките дори с тяхна помощ. Веднъж коленичелите, ще искат да повлекат и другите на пода.

159

Възмутен

преди 2 години

Крайно време е да се сложи край на фашизма налаган от болни мозъци!Това е ненормално!

158

Анонимен

преди 2 години

Българинът спи зимен сън,примирението и търпението трябва да спрат.Редят се като *** да им бъркат в носа на вагона пред мола,но не ходят на протест.До когаааа????

157

Анонимен

преди 2 години

Най сетне една хубава статия по въпроса . Ами ако продължава така то завинаги ще има мерки . Нещо трябва да се промени.

156

Анонимен

преди 2 години

Циркът отдавна мина всички граници на допустимото. Дори ковидманиаците го проумяха. Остана само платения тр о лаж да набира, пише и приказва за мерки и отрови. Той включва и политическите слуги, които изпълняват поръчките на фармамафията срещу заплащане и постове. У нас - същото, но в по-мек вариант.

155

90-те години на ХХв

преди 2 години

Трябваше ми голяма дрелка, но в магазините не намерих. Отидох на руския пазар и питам един: Големи дрелки за над 10 мм имаш ли? Той пита: Пари имаш ли? - Да! - Ей сега ще ти я покажа! - Ама това е пистолет! - А ти знаеш ли какви дупки прави?

154

Ще, ще

преди 2 години

До Ейй"И ток искам да се вдигне, и цени на храни, и на лекарства, та белким се очисти малко тая нация"=/=/Нацията ще се очисти. След още няколко дози ваксина и ще се очисти.Само че ти ще си изненадан кои ще са очистените.

153

до 1984

преди 2 години

Само като добавка, започвам по-отрано:СПИН-ът (Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност) през 90-те - не хвана дикиш.Наскоро - свински, птичи грип и нааам къв си грип не доведе до особен "успех".А сега "победата" е пълна, да видим докога...

152

гост

преди 2 години

До 154 ИНТЕЛИЕНТ ЛИ СИ КАКЪВ СИ , *** ЛИ СИ , МАЙ ДА .

151

Анонимен

преди 2 години

Само с як линч по депутатите и доцентите, и всичката фалшива пандемия ще изчезне

150

Анонимен

преди 2 години

Идва втора фаза от плана. Ленчуване на помошниците на сатаната. Те си свършиха работата и вече не са нужни. Третата фаза ще бъде трагедия.

149

1984

преди 2 години

Мерките бяха за 2 седмици..отминаха година и повече..маските бяха също за толкова..ще станат 2 години..черният сертификат беше за 2 седмици и не беше за открити площи и пространства..въведоха го навсякъде..а сега искат да посегнат и на децата..прозореца на Овертон в действие..Не на фашизма..

148

Qanon

преди 2 години

Просто заминаваш. Няма трудност, доколкото знам.

147

xaxsasбв

преди 2 години

До 161 - Щом според теб на протестите са простите, неуките и ниско платените и щом на снимките над 90% от протестиращите са бели мъже и жени на средна възраст от 40 оставам с впечатлението, че имигрантите в Лондон се имате за Висша класа?

146

Анонимен

преди 2 години

Хора, как може да се емигрира най лесно в свободна Белорусия ????? Ще трябва да се бяга от фашизма !??

145

Анонимен

преди 2 години

Браво гейовете се събудиха ,надупчиха ги с по три ментета ваксини

144

До 154

преди 2 години

Е то кой искаш да ти протестира, грамотните и реализираните ли? Тия, дето нещо са учили и от нещо разбират ли? Там е тинята по тия протести, която за съжаление при нас е 80% от населението. Прости, необразовани, любители на конспирациите и анцузите, ниско платени, превземащи молове слабоумници.

143

Ейй

преди 2 години

Чета, чета коментари тук и ми е ясно защо българинът е най-бедното същество в Европа. Защото е най-простото. И ток искам да се вдигне, и цени на храни, и на лекарства, та белким се очисти малко тая нация на неграмотни, вечно излъгани, вечно от всичко разбиращи деби ли.

142

Анонимен

преди 2 години

фашистите няма да се дадат лесно, сър.....