10

Анонимен

преди 2 години

Определени Вождопомазани ЧАСТНИ фирми (като на др. Кадиева).. купуват ЕВТИН ТОК от ДЪРЖАВНИЯ АЕЦ и го изнасят (продават) в чужбина, трупайки БАСНОСЛОВНИ печалби, а за крайния потребител у нас, цената РАСТЕ многократно и ни ДЕРЕТЕ КОЖИТЕ!ЛАПАНЕТО СВЪРШИ!

9

Анонимен

преди 2 години

ДПС пльхове явно перат парите си там. Вай

8

Инфо

преди 2 години

Кадиев бе човек на Илия Павлов и му написа известната реч, как е нужно гущерът да си откъсне опашката. Последваха стотина убийства на дребни мутри. Жената на Кадиев тъгуваше с рок, без да има и една жица, годишен оборот около 30-40 000 000 лв.

7

Анонимен

преди 2 години

На тоя жена му не крадеше ли от АЕЦ евтин ток ? ХМ

6

Анонимен

преди 2 години

Мораториум(налатински:moratorius забавящ, задържащ, отсрочващ) е правен термин, означаващ отсрочване, въздържане от действие, което следва (по закон или по договор) или се очаква да бъде извършено. Дано да има положително развитие на нещата след изтичането му.

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли го казва Георги Кадиев дето произвежда ток, и направи уж несъзнателно Божков милиардер ??? Тоя трябва да е в затвора, а не да дава акъл! Боже в каква държава живеем!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Другарю Кадиев, за вас не знам, но IN GOD WE TRUST!

3

Анонимен

преди 2 години

Вярно , че е вреден и ние знаем за кого ! Само , че другарят Кадиев не иска да си признае и се надява някой да му повярва , че с лека ръка ще остави да му се изплъзнат лесните монополни кинти ...

2

Anonimen

преди 2 години

Не съм специалист в областта на енергетиката, но и на най-големия лаик е ясно че мораториумът върху цените на тока е в полза на обикновените хора и не мога да си обясня този този неистов вой на ДПС срещу мораториума, явно агите много ще загубят , а и не само те. Още много лапачи, вият на умряло, за изпуснатите баснословни печалби.

1

Анонимен

преди 2 години

Един от лапачите