16

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата простотия, в плик? Тези нормални ли са, в кой век живеем. Поне разбрахме защо го иска и то само един депутат - имал кредит от 40000лв и за да не виждат кредиторите колко получава. Смях.

15

България се гърчи...

преди 2 години

....в КРИЗА, но първия въпрос на дневен ред е Депутатската 10к заплата и кюфтета по 10ст парчето. "Промяна" брат :))

14

Анонимен

преди 2 години

За обикновените хора всички плащания трябва да минават по банка, за са няма скрито покрито. За обикновените хора се иска зелен сертификат , за обикновените хира работния ден е от 8.30 до 18ч. И не може да не отидеш на работа. За необикновените хора в НС и повечето институции явно правилата не важат. Явно там няма закони и правила и се прави така, както им е изгодно до като го има това разделение за едните едно за другите съвсем друго, ние не миже да се наречем държава.

13

Анонимен

преди 2 години

Всички държавни хрантутници и двеста и четиридесетте разбойника, които получават парите си в брой,да ги получават срещу опис на банкноти и серийните им номера. Да видим как харчат и откъде са тези с номера извън описа.

12

хъммм

преди 2 години

Че това по банка не е ли само за простолюдието. Богопомазаните само на ръка. Големи са търмъци тези, куче влачи диря няма

11

Ossi

преди 2 години

Това може да го има само в България и може би в някоя азиатска, сатрапска диктатура. Да не може да пиеш едно кафе без сертификат, а тези да са цял ден заедно човек до човек без да им трябва. После, финансовият да казва как всяка стотинка ще се плаща по банков и ще минава през НАП, а те да получават парите си в пликове. Пародия на държава сме си.

10

Комунист

преди 2 години

Продължаваме ПростостиятаТова е най важната тема за обсъждане, да.Кирчо се изака на конституцията и на никой на му пука.Радев са ще каже че това е финансов факт а *** па ще прибере кеша.Да ви е честита Проститията

9

Анонимен

преди 2 години

Що бе незнаят как се оперира с банкомат или са се стиснали за такстата която банките си удържат при всяко теглене?

8

Анонимен

преди 2 години

Тези ни струват от порядъка на 200к на ден за да взимат решения които няколко месеца се отлагаха, а вместо това се занимаватцс неща, които отдавна са решени за нормалните хора. Между другото никой вече не повдига въпроса за намаляване броя на депутатите с 1/2 и че право на глас трябва да имат само българите, които си плащат данъците в България?

7

Анонимен

преди 2 години

До А За да не знае народа колко наистина вземат. Най-обикновена корупция.

6

Анонимен

преди 2 години

В плик!!! Данъците трябва да се скатават.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе едва ли спорят за едни 650 лв... Така, че не ни вълнува!

4

А

преди 2 години

А защо са ги взимали на ръка досега?

3

започна се отново

преди 2 години

Общо взето, все важни теми...

2

Анонимен

преди 2 години

Не знаех,че досега са ги взимали на ръка. Доста странно.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще гласуват "който иска". Иначе няма как да крият всичките си допълнителни възнаграждения, с които заплатите им стават значително по-големи от известните на обществото.