85

Анонимен

преди 2 години

Вече не е интересна тази тема с бройките

84

До 104

преди 2 години

Няма информация колко от българските граждани са в чужбина и колко са в България. По груби сметки преди ГЕРБ избягаха около 2 милиона и по времето на ГЕРБ още 2 милиона.

83

до sad

преди 2 години

като гледам ти дремеш с часове тук и пишеш

82

обективен

преди 2 години

Киро ще ви боцка,а Кокорчо ще ви държи да ни бягате.

81

sad

преди 2 години

марш да се бодете и стига сте коментирали, иначе ще ви качим тока и цените х 10

80

Анонимен

преди 2 години

Около 4 милиона са българските граждани в чужбина и се ваксинират там. Тук сме около 2,8 милиона и 1,86 милиона ваксинирани. Това колко процента е?

79

до 96

преди 2 години

това са твоу измишльотини че ваксинирани не признавали естествения имунитет след боледуване. Просто лъжеш незочливо. По скоро проблем имаш то с преболедувалите защито се оказва че неваксинираните неболедували сте вече съразмерно на ваксинираните. А статистиката новозаразени хич не е съразмерна. При отношение 2,2 милиона към 1,86, другата е 87/13 или черната 93/7.

78

Шах

преди 2 години

Еволюцията е неизбежна .Омикрон е 70 пъти по:: добър;; от делта .

77

до 101

преди 2 години

60% са общо преболедувалите и ваксинираните както каза от пълнолетните. Непълнолетните са около 700000. 35% са максимум ваксинираните от групата над 18г.

76

до 90

преди 2 години

ти 20 години на лекар не си ли ходил. Май си объркал здравното осигуряване с банка ДСК. Нали се сещаш че в момента в които ти спрат здравните осигуровки , спираш да се водиш осигурен. *** живей в Сащ там може и да ти ги върнат, тук се види Солидарно осигуряване.

75

Пътекин

преди 2 години

Всичо умрело от ковида.

74

Анонимен

преди 2 години

За 14 дневен период около 7% са ваксинираните от починалите и от влязлите в интензивното и 14% от влязлите в болница. Това при над 60% ваксинирани от пълнолетните живеещи в България.

73

Анонимен

преди 2 години

Абе сигурно ще има полза да набоцкаш 100% по 3 пъти в годината... за файзера и за Угор.

72

Анонимен

преди 2 години

От вируса се измира основно поради нексчествено лечение. Когато човек отиде навреме на лекар и му се приложи правилна терапия, ковидът максимум е простуда с усложнение. Когато плашиш хората и ги лекуваш по телефона, а после ги затваряш в конпшни и ги убикваш като животни, ковидът е страшен убиец.

71

Анонимен

преди 2 години

Няма полза да се ваксинират абсолютно всички... Ясно се вижда кои умират най-много в болницата от вируса... Има рискови групи и точно към тях трябва да се насочи тази "ваксинация"... Омръзна ми да обяснявам, това на ваксъри с празни кратуни...

70

Анонимен

преди 2 години

Статистиката е достатъчно красноречива и ясно показва от коя група хора са заразените и жертвите... Заради егоизма на младоците, които се масово се заразяват и разпространяват, но и го изкарват обикновено леко, по-възрастните измират от вируса.

69

Анонимен

преди 2 години

Тъпотията на редовите ваксъри е стигнала дотам, че не признават естествения имунитет след боледуване. Всички ***, които се подиграват на болните неваксинирани, ако ги питаш какво да правим с преболедувалите и оздравели, ще ви кажат, че и те са прос ти и имунитетът им не важи.

68

Антито

преди 2 години

Навсякъде ваксинираните разнесоха заразата и неваксинмраните измряха. Това се знае и затова натискат за 100% ваксане. Ползите надвишават вредата. Който е със слаба имунна система да си мисли. За нормалните е настинка.

67

Анонимен

преди 2 години

Поне смъртността сега е по-ниска заради ваксините. Преди умираха 5% от заразените, а сега са 4%.

66

Анонимен

преди 2 години

Статистиката е достатъчно красноречива и ясно показва от коя група хора са жертвите... Заради дъртаците с придружаващи заболявания се тормозят всички останали да се "ваксинират"...