6

преди 16 години

Айде, докога да ви чакам да фалирате. Вече цяла година не плащам парно и нищо. Май трябва да режа тръбите, за да се отърва от вас!!!

5

Томов

преди 16 години

Дай да се пренеса в твоя блок, щом карате 5 месеца по 60 лв парно. сигурно сте с напълно изключени радиатори, за да имате такава "малка сметка". НЕ трябва да се плаща на Топлофикация, НЕК, и т.н. *** не плащат, пък си имат ток, вода и т.н. Ние защо да плащаме?

4

Mimoza

преди 16 години

Как да плащаме редовно, като парното ми е 50% от заплатата? Аз безкрайно искам да съм абсолютно редовен платец, но с какво? Да си оставям детето гладно ли? Като спрат голяма работа.Поне няма да плащаме "тръби" дори и при напълно спряно парно.

3

bobi

преди 16 години

как няма да са завишени? като има тарикати, все някой трябва да плаща и заради тях, в нашия блок явно са честни хората и сметките са изключително ниски - 300лв за целия отоплителен сезон за 2стаен апартамент, няма от какво да се оплача

2

преди 16 години

А защо не го стабилизирахте този сектор /и други сектори/ с парите от бюджетния излишък?

1

rhiad

преди 16 години

Що не се еб..е в г..а изедници нагли? Как да ви плащам парно, като сметките ви са завишени и абсолютно нереални? Без вас няма да умреме!