65

До Къф лекар си

преди 2 години

Е какво общо има това, че има "ялови" хетеродвойки, с обсъжданите тук извращентия? Гей двойките са пък винаги "ялови", те поколения не създават, това е решено по естествен начин, природен закон е, а извратенящината се мъчи да го променя!

64

Някой

преди 2 години

Гнусно! Използват се невинни деца за постигане на собствени политически цели. Говорят за доброто на децата, а не говорят за това както им причиняват на тези деца. Някой пита ли децата дали са искали да израстнат в абсурд и цинизъм? Кой в този съд мисли за ценности, които ще предадем на децата си... Жалко за децата жертви на това извращение!

63

Анонимен

преди 2 години

Няма дете родено от еднополова двойка, от няколко хиляди години опитват и не е станало още. Има дете родено в следствие на оплождане на яйцеклетка от сперматозоид. Тия твете лезбоси трябва да се тестват, ако българката му е майка - гражданство, ако живее с биологичната му майна, другата лезбийка - без гражданство. Толкова е просто, че не знам за какво се е стигнало до ЕС.

62

Анонимен

преди 2 години

"От две бащи майка"?

61

Къф лекар си

преди 2 години

До лекар ихтиманец /Не е нужно обществото да угажда на извратените! Да си стоят без деца и да се *** където си искат///// като не си наясно,че над 200 000 бг хетеродвойки са ялови. Да не би и те да е*бат в грешната д*пка. А може би са наказани свише ?

60

Анонимен

преди 2 години

Е какъв български паспорт ще се издава, като не е доказано, че това дете има родител - български гражданин? Че то може точно българката да няма нищо общо с него! Защо изпълняваме всяко нареждане, всяка глупост и се гънем пред всяка подигравка с човешкото и законното?

59

Анонимен

преди 2 години

Поляци и унгарци показаха, че не са мекотели и че бранят собствените си ценности и основни закони, собствения сумверенитет и собствения си народ. А ние? Докога ще им лижем подметките на тия ПЕД ОФИЛИ, ЛЕ С БИЙКИ, ГЕ ЙОВЕ И ИЗВРАТЕНЯЦИ? Какво правим в тоя гнил ЕС? Който не зачита нито държавата ни, нито народа ни, а само ни използва за база и територия!

58

аз

преди 2 години

Коя от двете майки е тази със семенната течност? Бих подкрепил това решение ако детето покаже че притежава гените на двамата си родител(ки) в случая.

57

Анонимен

преди 2 години

Какви документи се издават да кажем ако единият родител е транс-активен-гей а другия магаре самоопределило се на човек ?

56

лекар ихтиманец

преди 2 години

Не е нужно обществото да угажда на извратените! Да си стоят без деца и да се *** където си искат.

55

ТЪРСЯТ

преди 2 години

СЕ прецедентиза да се променят законите на СОДОМ!Целта не е само намаляване на населението;а и борба срущу Бога!Затова и отменят РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО с-ПРАЗНИЧЕН СЕЗОН;ВЪН ОТ СОДОМ!

54

Анонимен

преди 2 години

СЕС и ЕС са ясни отдавна. Както и отдавна е ясно, че се саморазпадат поради загниване отвътре и че ние нямаме място там.

53

лекар ихтиманец

преди 2 години

Не може еднополови родители да имат деца. Всяко дете има майка и баща. Не крадете децата и не се гаврете с тях!

52

Стоян

преди 2 години

Пореден пирон в ковчега на този изгнил съюз, овладян от либерални *** и всякаква друга ***!За радост, решенията на този съд нямат стойност тук и не са наднационални. Не на ИК, не на *** "закони"!

51

Левски

преди 2 години

До Левски/ що дрънкаш глупости,след като ни жена си имал,ни дете си хранил. Но дете си убил.

50

Анонимен

преди 2 години

И какво ще пише в паспорта в графа "пол"? Бебе Сара? Същество Сара? Упорито си прокарват политиката. Пак се готвят да поставят на дневен ред Истанбулската конвенция. Българският народ не се ли изказа достатъчно ясно?

49

хе-хе-хе

преди 2 години

До Анонимен /Толерирането на еднополовите бракове е с цел да се намали населението на земята.Резултатът-намалява населението в белите страни,а ония си раждат до откат,без да ги е еня от правила и закони./ По тази логика в БГ всички са еднополови, след като сме ударили дъното по раждаемост,а над 60% от родените са извънбрачни .т.е. ко*пи*ле*та.

48

До 44

преди 2 години

Най-големия проблем на българина е не какво се случва в спалнята на съседа,а това,че драстично се топим,затова не трябва да се поощряват подобни извращения,а да се стимулира раждаемостта в страната.

47

Анонимен

преди 2 години

Решението"вони"на педофилия.Не може негенитичен родител да има роднинска връзка с непълнолетно дете или дори с възрастен без осиновяванд,независимо от пола му.А що се касае за наследство,никой Нотарият,няма да признае наследствена връзка с низходящ без осиновяване,независимо от документа му за самоличност без Акта за раждане,в който трябва да фигурира и биологичния баща.Груба"правна"грешка от страна на правото.

46

Фройд

преди 2 години

Деца на еднополови родители??????????