34

Анонимен

преди 2 години

СТИГА С ГЕРБ- НЯМА ГО ОТ АПРИЛ И ОТ ТОГАВА ХРАНИТЕ ХВРЪКНАХА С 40% НАГОРЕ, ОТВОРИ KAUFLAND.de И ВИЖ КАКВИ СА ЦЕНИТЕ ТАМ- ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ 2 ЛВ, ТУК- 3.60ЛВ, ВИЖ КАЙМА, КАРТОФИ, ДЕТСКИ ДРЕШКИ- ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1580ЕВРО, А ОТ НОВА ГОДИНА Е ГЛАСУВАНА 25% УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИН ЗАПЛАТА И СТАВА 4000ЛВ, ТУК УВЕЛИЧЕНИЕ С 10%- В ДЪРЖАВАТА НА ЧЕРЕПИТЕ Е ТАКА.

33

Цъ

преди 2 години

САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ПЕЧЕЛЯТ ОТ СКЪПИЯ ТОК. НЕ НАРОДЪТ, ЕСТЕСТВЕНО! ДА ЖИВЕЕ БКП! И ДС!

32

До смях

преди 2 години

ДрОгарю гербав, това увеличение го иска ВАШАТА комисия по енергийно и водно регулиране, която ВИЕ си я назначихте и ръководехте. Чакай да видим дали няма те да бъдат едни от първите изритани.

31

Анонимен

преди 2 години

Енергийната МАФИЯ трябва да бъде ликвидирана, включително силово! 7% от ел енергията идва от скъпата ни руска газ, за какво увеличение ( лапане!) говориме? Ще излеземе със сопите и цената веднага ще стане като в Румъния, стига крали от народа бе мутри гнили!

30

А бе

преди 2 години

РУМЪНЕЯ НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНА С ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР НА ЕЛ. ТОК ТОЧНО КАТО НАС?? ЗАЩО НЕ СЕ ЗАБРАНИ ИЗНАСЪТ НА ТОС ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ КАТО Е ДЪРЖАВНА, А НЕ ЧАСТНА???? КИРОООО, СПИШ ЛИ?!?!

29

До 21

преди 2 години

Къв герб те гони е? Продължаваме промяната сега ще оправи тока,бъдете спокойни. Плитко у м ник

28

Нормален

преди 2 години

Кой взима разликата между борсовата цена и производствената цена на АЕЦ Козлодуй?А обикновените фирми са обречени - как ще се конкурират с фирмите от Западният свят? Нашата продукция е скъпа и не можем да я изнесем, а влиза евтин внос.

27

До Анонимен 20

преди 2 години

Тази "промяна" ти я причини предишното правителство - токът започна да поскъпва още от януари. След това 2 пъти отказаха (може би от прекалена гордост?) да опитат да съставят правителство, а междувременно служебното почна да плаща компенсации на фирмите, за да намали цените, защото нямаше работещ парламент да промени закона. Сегашното правителство е от точно половин ден и няма как да направи нещо за 12 часа, но са поели ангажимент да задържат цените на тока. Какво повече искаш?

26

Врачка

преди 2 години

Велев, Велев, чакай ти помощ от Кокорчо ! Ще получиш помощ ,колкото от умрял писмо , Велев ! Свърши Бхлгария - предстои катастрофата ! По-добре се приготви за нея , Велев !

25

смях

преди 2 години

Номерцата им са ясни ...Вчера излезе информация , че щели да вдигат цената на праното и топлата вода в София от януари с 30% . Сега Кирчо и Корнелка, ще работят денонощно и на 31 ще застанат до радев за обръщение към материала , че увеличението ще е само 10% , за януари, 10% за февруари и така ...

24

Зозо

преди 2 години

Здравейте роби на комунизма. Как е промяната, а? Стягайте дупетата!!! :))))))))))))))))))))

23

перко

преди 2 години

Е как така??? ? Нали и те са в ЕС.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 - Инглацяи има навсякъде. В момента в копенхаген, цените на някой продукти скочиха с по 20%, най-вече олио и хлебни изделия.

21

Анонимен

преди 2 години

До баба Мара: тези въпроси към ББ, моля! Щяхме да бъдем голям газов разпределителен център, ако не беше ногият провал. НЕ СА ВИНОВНИ ОТ НОВАТА ПРОМЯНА!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 - ГЕРБ какво мислиш, че готви? Политиката в последната година от управлението им беше ясно - харчи на макс, тегли заеми, залагай капани, а като изубиш изборите - изчакай половин година и вдигах протести!

19

ДДРОнег

преди 2 години

Ми то олиото е по-евтино в Румъния, лекарствата и др. !!!___Тук все още е мафия !!!

18

Анонимен

преди 2 години

А ааа не може да е вярно, троловете на кутев тук казват, че навсякъде всичко скачало до небесата.

17

Анонимен

преди 2 години

До 6: Имаме АЕЦ все още. А когато беше референдума за АЕЦ Белене, народът го домързя да гласува и направи мечешка услуга га герберастите! Ама пилешки народен мозък - висока цена на тока! Слугувайте още на ГЕРп, народе!

16

Анонимен

преди 2 години

ЕТО Я ПРОМЯНАТА-УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ С 40% УВЕЛИЧЕНИЕ ПЕНСИЯ 12%, НА МИН ЗАПЛАТА С 10%, НА ТОК, НА ПАРНО С 30%...НЯКОИ КАЗВАТ ДА ЧАКАМЕ СМЕТКАТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ, А ПОСЛЕ КОЙ ЗНАЕ...В ДЪРЖАВАТА НА ЧЕРЕПИТЕ Е ТАКА.

15

Жиб.

преди 2 години

Вие обиждате червената мафия, която финансира "промяната" у нас и искате да я пратите на борсата!