464

И сикаджии

преди 2 години

Без никакъв ценз и познания за длъжността стават министри на земеделието, като малък Шошо, само и само да са във властта

463

злост

преди 2 години

Стига злобни брътвежи, стига махленски дрънканици! На този кой му каза че ще командва вечно?

462

ран

преди 2 години

Бога? Библията? Коледното дърво и елфите? Тоя да не се взима за Роналд Рейган?

461

Генералисимус

преди 2 години

Еее боЕко, не разбра ли, че на никого не пука вече какво "изригваш" и констатираш. Ходи на дебелариум, на училище, университет и вземи пък, де*а да поумнееш. То не става само с "Аз съм *** и ми е лесно"!

460

Бай Тодор

преди 2 години

Човек подсъдим за контрабанда на цигари, ни управлява 12години!

459

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Този още не разбрал, че мандрата за него вече пресъхна! Няма джипки,няма суджуци,няма кинти и чекмеджета!Лошо,лошо Седларов!

458

Анонимен

преди 2 години

Около търбуха са останали няколко пишлемета, дето му целуват ръка. Скоро и той като Дебелото дам ще си прави селфита, защото е прокажен. Да си спомнят "Грамада" от Вазов. Чака ги най-страшното наказание- презрението на хората

457

Някой

преди 2 години

Егати лъжите се сипят тука! А бе тролчета, за истината не се ли плаща ? За Балкански поток е саудитски инвеститор, и той се изплаща с пренос на газ! Какви данъкоплатци, какви пет лева? Я някои още не са се събудили и бързат да си пуснат миризмата! Бил напълнял? И затова ли Алкохола щял да го арестува?

456

анализатор

преди 2 години

Тази карикатура пак ли се появи?

455

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера, някои хора по-долу се опитват да обиждат като наричат Бойко пожарникар. Това е смела и достойна професия и повечето от вас, диванни професори, само могат да мечтаят за подобна такава. Колкото до Бойко Борисов, скоро ще разберете колко е прав

454

Мдаа

преди 2 години

Еми нали другарете комунисти се облажиха яко по времето на - борисовПеевски стана -200 кила как няма да го хвалятЗа сметка на всички останали

453

Ами

преди 2 години

До 77 Да Тежки времена настъпват за българският народ? Всичко се връща и народа кръв ще повръща! Да ви е честито Новото правителство ( НОВ БЪРДАК със СТАРИ к..........) ! Дерзай народе идват светли дни със тъмни нощи! Няма да можете да си плащате тока, дано за хляб и мляко да имате парички! Ще го усетите след 2-3 месеца и то много яко!

452

ББ

преди 2 години

хаха толкова сте отчаяни...враговете на България...имате само пари бре...толкова сте бедни...само пари,минусите ви нямат значение,медийте ви,сайтовете ви,нищо не работи за вас...бягайте докато има къде...скоро благодарение на САЩ...вече няма къде...само сибир,докато и руснаците не си върнат Свободата!!!благодаря ви за минусите...докоснал съм ви...и съм убедил хиляди...минусите ви не работят за вас г-н пеевски

451

ББ

преди 2 години

До Ха-ха-хамЪдуро викаш...ама путин му пращаше самолети и а помощи...на същият путин боко строи потоци с парите на гладните и необразовани българи...закриха над 1500 училища бре...престъпление...геноцид,...та кои е авера на мЪдуро?...Президента ни е завършил школа във ВВА на САЩ...всеки може да го провери в гугъл...кого лъжеш...г-н пеевски,САЩ идват за теб и престъпленията ти срещу Народа ни,приятели...има Бог...и Справедливост!!!

450

ББ

преди 2 години

и моля...не ми палете устроиството...не съм ***...мога да се запозная с всеки пожелал го...не мога да си купя друго...не ми отнемайте правото на изказ...моля!

449

Ха-ха-ха

преди 2 години

Говорителят на Черепа, повелителят на машините на Мадуро, бил ..."апостол"? Боже, слез и си прибери вересиите, щото комунистите съвсем изперкаха!

448

ББ

преди 2 години

на 3-ти март...Радев бе на...Шипка...с Народа ни,върха на Народа ми...боко бе наведен на пода пред турският султан да пусне мигрантите...само факти...С Радев и България който иска!!!

447

ББ

преди 2 години

До Ха-хахаха...бедна духом...анонимна,дияна...и безбройните ти по пеевски...Радев е съвременният Апостол...единствен...сам..ви назова с истинските...престъпници и българоубийци...доган и слугите му като костов..".царя"...станиШеф... и боко-буда...и палим свещи на Апостолите си,следваме ги,заветите им...учим и децата си на това...нямате шанс...вървите против Бог и заложените ни генетично ценности...обричате децата си на срам и позор...и парите ви нямат стойност тук...бедни духом!Чиста и Свята!

446

Ха-ха

преди 2 години

Една и съща изтъркана плоча въртят тролчетата, как Борисов ни бил оставил на последно място в Европа! Не , тролчета мили, идете при Кутев да ви смени опорката, че към каквото блато ни забоде Узурпаторът Радев, тепърва има да ровим из дъното! Иде Радевата зима...

445

Мартин

преди 2 години

Има много истина в казаното, но за повечето неща, които се случват и ще се случват в България вина има ГЕРБ. Такова тотално некадърно и корумпирано управление остави страната ни на последните места по всичко в Европа. По парламентаризма бе нанесен удар. Говорил съм с депутат от ГЕРБ и на въпросът ми какви закони са приели днес и какви предстоят, той ми каза: Какво ми пука? К'от ми кажат, че гласувам.