111

Анонимен

преди 2 години

Аз вече съм на четвърта доза. Но ще вървя за петата, че оня ден се разподсмърчах и много се стренах да не умра.

110

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

С други думи и по Народному казано от дядо Поп на Булката пред олтаря - с каква нощница да иде в ложето брачно ! Дължината на нощницата е без значение - тъй е с Ваксината, със или без е въпрос самона ВРЕВЕ ! Едни по-рано а другите след тях ! Този Вирос е Генно разработен за нас не случайно и с Цел ! Това е Световна КОНСПИРАЦИЯ която трябва да обезпечи решаването на КРИЗАТА и ДЕФИЦИТА на " Чичо" !

109

Анонимен

преди 2 години

Продължават с лъжата ковид, а истината е че целия частен сектор трябва да фалира и държавния да намалее на половина.

108

В.

преди 2 години

Не може да се отрече че за година разбиха и най-здравите граждански общества. Щом се стигна неваксинирани да обвиняват ваксинирани и обратното за една хрема.

107

Дедо

преди 2 години

Със задължителна ваксинация ще преодолееем кризата !?!? Коя криза ? Грипа е ежегоден ! Че го преодолееш , като ти станат розовите прашки под костюма на кафяви петна !

106

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

Нима НИКОЙ от нас невижда че РЕШЕНИЕТО да Живеем или да сме МЪРТВИ се взема не от НАС а от Финансистите зад Океана ? Нима невиждаме , че в това престъпно дело правилата на Господ Бог ги няма а Прозира неговият Антипод САТАНАТА ? ЗАЩО сляпо вървим на Запад към смъртта и САТАНАТА ? ЗАЩО народа не отвори Очи , Уши, Разум и не се обедини за разумна съпротива и излизане от " лапите " на " КОНТРОЛЬОРА" на Управляемият ХАОС ? Зако нашите Политици са само КЕЛЕПИРДЖИИ и СМИ са средства за Дезинформация

105

Анонимен

преди 2 години

Този oxлюв очевидно са го привлекли от сметопочистваща фирма и са го направили здравен министър. Човек с медицинско образование не би се излагал така.

104

Киро

преди 2 години

До АнонименДа, и точно за това вие ги търпите вече 33 години нали :).....Смешковци с посрани *** сте.

103

В.

преди 2 години

Той може да иска и близалка.

102

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

Не се ли въртим в кръг , като кучето гонещо с надежда , да стигне опашката си , приемайки за естествено и нормално тази ЛУДОСТ с това ОМП - Оръжие за Масово Поразянане !? Нас ни ликвидират физически като ненужна ***, Твар и Скот ! Не се ли процедира по цял Свят - планирано редуциране ПОПУЛАЦИЯТА на населението наречено под кодовато название " УПРАВЛЯЕМ ХАОС" , за да се Управдае Икономическата и Финансова Криза на ХЕГЕМОНА ! Койта решава вместо нас To Be or Not to Be ? / нака пак продължа/

101

Това е

преди 2 години

начинът за всички кълвачи и *** тук!!! По-скоро и в България....!!!

100

Анонимен

преди 2 години

И аз да дължа 500 млрд на Европа, не ваксинация ми евтаназия ще препоръчвам.

99

Ваксините заразяват

преди 2 години

Приликата с действителни лица и събития не е случайнаalfa.kachi-snimka.info/images-2021/cqs1639223061n.jpg

98

do 100

преди 2 години

Съгласен съм, че този министър е неадекватен, но знаеш ли какво значи андрогенен? Това значи маскулинизиращ, тоест такъв какъвто създава мъжа :) Това обида ли трябва да е за този?

97

Бустерче

преди 2 години

Ако успеем да устоим на външният фашистки натиск за вак,синация ще станем богата държава - милиони немци и австрийци ще дойдат да живеят и харчат в България. Трябва обаче внимателно да следим политиците и само да заговорят за задължителна вак,синация да излизаме и да ги почваме

96

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

Ако си ВАКСИНИРАН и още щъкаш на крака - Слава Богу - НО ЗА СЕГА ! Защо ? Защото на ЗАПАД се появяват данни и факти , че ВАКСИНИТЕ Разрушават ИМУННАТА Защита и СПОСОБНОСТ на организма ни ! ТОГАВА възниква въпроса - КАКЪВ е правилният подход , щом в РЕАЛНОС всичко звучи като " Извадиго По- НАВЪТРЕ !". Защото ако се Разминеш днес успешно с Коронясването чред ваксиниране То УТРЕ се оказваш без Имунна защита срещу други ЩАМмове , ЩАМпове и видове вируси. Подготвени с цел - нас да ни НЯМА ! Питам се

95

Анонимен

преди 2 години

Не ми се мисли ако всички излеземе по улиците, и без това ни е дошло до гуша да слушаме политици които ни докараха до тотално дъно, ще е много лошо.

94

Анонимен

преди 2 години

Ако ми го каже това в очите, в следващия месец ще му сглобяват ченето в болница.

93

Glaswaren

преди 2 години

Impfungen sind ansteckend

92

Анонимен

преди 2 години

"Целта на задължителните ваксини е да достигнат до онези, които не са убедени от медицински аргументи", каза той."-----------Накратко- фашизъм.