519

Анонимен

преди 2 години

Меркантилност и манипулация! Маркетинг, пазар, здравето като стока. Колко спечелиха производителите на "ваксините"? "Човеколюбието" им е добре осребрено, користно, а нас ще ни учат на безкористна загриженост за обществото. Нещо за здрав разум, нещо за обективна истина? То и през Средновековието науката се е развивала, така се е развивала, че са открили колко плоска е Земята, забранили са й да се върти около Слънцето. Да сведеш ваксините да имуностимуланти, е много научно и заслужаващо доверие.

518

Анонимен

преди 2 години

21-и век - учените ги карат да мълчат, на медиите плащат да лъжат. Масово хората са ниско интелигентни. Мечтите за по-добър живот бяха подменени с такива за по-поносимо настояще.

517

Анонимен

преди 2 години

Много нахална, пр0ста и неаргументирана статия. Отделно на много места липсва логика и истина.

516

Анонимен

преди 2 години

В момента тече геноцид. В случай че някой не го е забелязал.

515

Анонимен

преди 2 години

Явно, който не вярва в страшната Болест и чудотворната Ваксина, не е от едно вероизповедание с ковид сектата.

514

Анонимен

преди 2 години

Всеки има право да решава дали да се ваксинира или не..................все още учените и лекарите не са единни за ползите и вредите от ваксините!!!

513

До Анонимен

преди 2 години

Българският е език като всички останали и също се развива. Едно време си имахме официална дума ЕИМ, сега ползвам компютър. От известно време пък е допустимо да се пише "напът", а не "на път". Така че не виждам проблеми да има и думи като ваксър и антиваксър - като свърши пандемията може постепенно да отмрат, но в момента са актуални.

512

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха страшни времена - хората вярват на медиите и политиците си.

511

Анонимен

преди 2 години

Политбюро на света се събра и реши: "Ваксинация, другари, ваксинация, ваксинация". По-ефективно от насилието е само лъжата.

510

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не трябва да се говори с такива хора. Те са си направили своя избор - вече 3 видни антиваксъра от познатите ми гушнаха букета. Единствено трябва да ги накарат да си плащат лечението в болниците, като са толкова отворени.

509

Анонимен

преди 2 години

Синът ми, въореки че му забранихме от родата, се ваксинира и в момента го издирват ит пилицията. Няма да го нанврят!

508

До 584

преди 2 години

Отдавна проверих, че това за Bluetooth устройството не е вярно

507

Анонимен

преди 2 години

Почти всичкит мои познати са ваксинирани до юни с втора доза. Сред тях няма даже заразени и всички са си живи и здрави. Не мога да кажа същото за малкото неваксинирани, които познавам. Един си отиде от Ковид-19, друг го изкараха много тежко и още трима относигелно леко.

506

Анонимен

преди 2 години

От тричленно ваксинирано семейство. Тази година останаха двама.Ако бяха си били и трета доза, вероятно другите двама щяха да са при първия си роднина.

505

Личен опит

преди 2 години

Около мен всички отдавна са ваксинирани, някои вече и с трета доза. Няма нито един заразил се от ваксинираните. Няма и със странични ефекти от ваксинирането. Първите ваксинирани са от януари и февруари първа доза и февруари и март с втора доза. Последните се ваксинираха през април и май.

504

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират първо малцинствата! Ромското, обратните и феминистки те, всички либерали нека са с предимство. Аз ще взема пуканки и ще гледам сеир отстрани...

503

Анонимен

преди 2 години

Лъжа е, че ваксинираните, преболедувалите и неваксинираните пренасят ковид по един и същи начин. Неваксинираните го пренасят в пъти повече от преболедувалите и ваксинираните.

502

Анонимен

преди 2 години

На български няма думи като ваксър и антиваксър. Защо ги използвате? Вакса се нарича боя за обувки и за кюнци за печка. Ваксаджия е човек, който използва вакса в работата си, обикновено лъска обувки. Имаше много такива по улиците преди време.

501

Анонимен

преди 2 години

Не на задължителните ваксинации.КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА ВАКСИНИРАНИТЕ СЛЕД ВРЕМЕ?!!!Договорите на фарм.са засекретени до 2076г...защо?

500

Анонимен

преди 2 години

Некакъв иска да прави клуб на хората без акъл. Голям смях.