34

Анонимен

преди 2 години

Оттук нататък ще си харчи парите заработени и предоставени и като награда през остатъка от мизерното си вредно за човечеството съществуване. А като завърши това си земно въплащение ще дойде време за сметката. Тогава ще и трябва цяла вечност. Продала душата си на Дявола, предала сънародниците си и расата си, християнските ценности... това идея нямам как и за колко време се изкупва.Бог да се смили над нещастната и душа!

33

Hassan Mumun

преди 2 години

Може да дойде в България и да ремонтира изгорелия дом за възрастни. Да се отдаде на социална дейност. Защо не? Заповядайте г-жо Меркел! Добре дошла сте!

32

dogan

преди 2 години

Ще се отдаде на боцата! Тя много си *** харесва, що милиарди му наля в устичката! Сега тярвба да и обърне малко внимание и да се спре с тия пусти уруспии. Той за една рота деца направи на де що имаше фльорци!

31

Ха ха

преди 2 години

Ще ходи вьв старчески дом а там ще я гледат нейните приятели от авганистан

30

Живко

преди 2 години

Човек, който е неприятен и гаден, това означава , че има много токсини в себе си, както и негативна енергия насъбрана от например липсата на ХУБАВ ЖИВОТ, а токсините и те са от ЛИПСАТА НА ХУБАВ ЖИВОТ ! Оправията е че човек трябва да се изчисти и да заживее пълноценен начин на живот ! ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА МЕН !!!!!! За мен е важно да ви докажа че съм добър човек по природа !

29

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Меркел ще плете чорапи на внуците но по-интерсното ми е какво ще стане с Путин. Той освен да бъде президент не му се прави нищо друго.

28

Тъжно Откровение

преди 2 години

Имаше време като дете, когато родителите ми даваха по 50 стотинки за баничка. Гледах с глад как "богатите" деца с 2 лева джобни си купуват сок и Киндери за по левче. Гледах с възхищение "богати" възрастни, които изкарваха по 100 лв на ден. Представях си, че за да съм като тях, трябва да изкарвам по 100 лв на ден. Каква е изненадата ми тук и сега, когато изкарвам много повече от това и осъзнавам, че това всъщност няма никакво значение. Господ да прости на комунистите, които ме научиха на това...

27

Анонимен

преди 2 години

Меркел са махна, хубу! Ама акациза за домашния алкохол, га ше го махнете и него?

26

Анонимен

преди 2 години

На тия години с 10 000 евро пенсия какво да прави а?!Ще пътува с компания други пенсионери за кеф а не по работа.Да се измеша малко с обикновените хора.

25

су

преди 2 години

Ще си го мести от единия крачол в другия .

24

Ха-ха

преди 2 години

Go to Hell, granny!

23

Бабоеб

преди 2 години

Ако диктаторицата на Германия иска да я *** младо жребче, да купи 3 къщи - 1 на морето, 1 на балкана и 1 на Софията и да завърти един телефон. Ще и върна младостта.

22

Анонимен

преди 2 години

Ще си харчи милиардите от подкупи и кражби

21

Агенция ПРЪЦ

преди 2 години

ПЪРВО В ПРЪЦ: Минеков нахлува утре в централата на ГЕРБ

20

Анонимен

преди 2 години

Да се продаде на екарисажа за някое евро! Или направо да напълни трапа!

19

Агенция ПРЪЦ

преди 2 години

"Депутат от ГЕРБ по адрес на Минеков: Беше прав Радой Ралин, че трябва да се страхуваме не от министъра на културата, а от културата на министъра" - Автор: ПРЪЦ

18

оф

преди 2 години

Тия политкоректни сайтове ми досадяха, ше отида малко в агенсия пръц, за да се стресирам малко пред-лягане. Чао от мен. Желая ви лека вечер.

17

Анонимен

преди 2 години

"Тя няма да се върне към науката"---- Слава Богу, колкото по-малко прави толкова по-добре.

16

Анонимен

преди 2 години

Да варви на слънчев бряг екскурзоводка

15

ПКП

преди 2 години

До доги - не се пише "дъртата ***" ами "дъртата цветка"