10

Анонимен

преди 2 години

Подготвят ни нещо страшно догодина. Питам ще им позволим ли?

9

1

преди 2 години

Напълно съгласен съм с г-н Делчев.За да няма двойни стандарти трябва да се отмени фашисткия сертификат.Елементарно и лесно.

8

SS

преди 2 години

От край време населението в Бг се дели на два вида ! Правоимащи и просто народ (рая,стадо) За едни е имало всичко ,други са работили и плащали данъци,глоби и осигуровки за да живеят добре първите ! Само ,че раята 70 процента не излезе да гласува,така ,че всички сте нелигитимни ! И скоро ще ви го докажем с павета и шутове !

7

анонимен

преди 2 години

По принцип не е лошо да влизат в НС с ваксинационен сертификат, но когато си на работа, не е нужен. А на възмутения, че децата са с маски мога да му кажа, че това ще ги научи на ред. Те ги свалят в междучасията, в даскало, за да се целуват. В градския транспорт е пълна наглост да си без маска и всеки такъв пътник е за глоба. Ковид-19 и грипът се разпространяват най-лесно в градския транспорт и в заведенията. В парламента могат да седят през място, а не един до друг.

6

Анонимен

преди 2 години

Въобще не трябва да има сертификати, хората са категорични по този въпрос. Който си мисли, че ЗС го пази да си изкара, ако си мисли, че ваксините го пазят да се ваксинира, ама да не дава тон на другите.

5

Анонимен

преди 2 години

Децата с маски и глобяват жена в метрото за липса на маска,а законотворците-без маски.Май комунизма се завръща

4

Анонимен

преди 2 години

Сами ще се минирате.И то скоро

3

Анонимен

преди 2 години

Какви гаранции може има с едно споразумение? Какви следващи 6 месеца? Ще ви изритат с протести още до март и ще ви падне главата. Какви мини? Вие сте психично болни. Няма мини. Само ще се минирате понеже сте мини партийни с различна ориентация и различни разбирания. Няма как да излъжете хората повече.Излъгахте ги с машините.Но нищо заченато в лъжа не може да оцелее дълго. А за двойния стандарт е факт.От къде накъде в НС ще се тъпчат рамо до рамо без сертификат, а в големите магазини ще ни искат?

2

МАЯ - СИ ОТИДЕ...

преди 2 години

СКРИЙТЕ СЕ ОТР.ОВНИ ГЪБИ--ЗАРАДИ ВАС И ЧОРАПА-БЪЛГАРИЯ Е В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ...

1

Анонимен

преди 2 години

Старите кучета искат да не пускат партия Възраждане в парламента , да не им мъти водата