70

Анонимен

преди 2 години

чудя се КОЙ ще бъде председател на парламентарната група, май и този въпрос не са го изчистили, защото който и да е трябва да може да борави с червения и зеления фулмастер, как да гласуват, тези които дано вече да са научили къде е тоалетната в сградата... да не стане беля

69

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев унищожава България.

68

Хан Аспарух

преди 2 години

Не само че е сбирщайн, ами е даже сбирщина на некадърни и неопитни ***! Лошото е че ще им ядем попарата. Ама никой не ни е виновен. Ние българите сме от тия на които винаги им идва акъла от после!

67

от нова година

преди 2 години

ПП и БСП се споразумяха за намаление с 60 лв на всички пенсии раздавани от ГЕРБ.

66

Анонимен

преди 2 години

Промяната с БКП е единствено към по-зле!

65

Анонимен

преди 2 години

Този сбирщайн от некадърници ПП - почва падението. Куцо и сакато събрани от кол и въже. Жалка картинка!!!

64

Анонимен

преди 2 години

65 Ако се смяташ такъв, никой не може, да ти помогне. Не ни приравнявай със себе си.

63

Анонимен

преди 2 години

61 Дава власт на всички партии, означава, отказ от отговорност. Т.е. колективна отговорност, където никой не е виновен. Като при комунизма, чиято емблема сега е Рашков. Но, потърпевшите сме ние..."За мен беше чест", но сега и с ПП, не само чалгарите, но и тарикатите, руските БСП и ДБ.

62

Всеки плюе тук

преди 2 години

Русофили, русофоби, американофили, американофоби, туркофили, туркофоби, и нито един българофил. Какво значение има кой те...... Утре Китай ще е номер 1 после Индия, после.... И какво??? България е подметка и никой от силните на деня не уважава подметки. България е просто к... ва, която дори не си знае цената.

61

Анонимен

преди 2 години

Ако ще ни съобщавате, кой кога е отишъл до тоалетната, спестите ни го. Стига вече розов прах, видяхме, що за стока сте. Какво получаваме ние, гражданите, на тази държава?

60

я виж ти

преди 2 години

Кирчо на тази снимка не е ухилен . Гледайте сега , как ухилената физиономия постепенно преминава в озъбена гримаса . Ще има смях .

59

мистър КЛИЙН

преди 2 години

Ааааа ЩЯЛ ДА ИЗЧИСТВА, всъщност не знае какво да прави

58

Анонимен

преди 2 години

Като ще дават власт на всички партии,уважавайки гласоподавателите им,защо 500 хиляди гласували за ГЕРБнямат представителство?Съгласен съм сами да управляват като партия,но да бягаш от пълна отговорност и избирателно да пренебрегваш гласоподаватели,след като обявяваш,че балансираш желанията на народа е смешно.Като са крали ГЕРБ,докажи и ги накажи.Вие като не крадете с какво по-различно се чувства държава и обещество? Почти година мина без Борисов.Ситуацията се влоши дори!Нали не крадете!

57

преди 2 години

като политически безпристрастен и сигурно много като мен, си миля, че трябва да опитат. Всеки иска промяна сега колко тези са промяната незнам но пък и Борисов имаше достатъчно време да покаже какво може. Все пак нека не забравяме че България също е с ограничен управленски материал. Дано не стигнем до Луна Кондьо и Азис, че тогава сме на финалната права да изпънем линията

56

Анонимен

преди 2 години

Който е вършил престъпления и е крал или по някакви други причини се чувства несигурен, до Петък да се е изнесъл от страната, за да спаси себе си и живота си!Правя ви добро, като ви казвам да изчезвате бързо нанякъде до Петък.

55

Анонимен

преди 2 години

последният ред в програмата, кирчо, е план Маршал за България. ако това не можеш да уредиш- за какво си учил в харвард?

54

бай

преди 2 години

Като знаем , че всяко второ изречение на Кирчо е лъжа , става интересно ...

53

Анонимен

преди 2 години

До ПеркоЩо бе, Тиквунестият оттам тръгна и стана PM! Нещо да кажеш?

52

Анонимен

преди 2 години

Само антикомунистите на другаря Буда Методиевич ще ви спасят от комунистите! Вервайте!

51

Перко

преди 2 години

Който е станал ортак с БСП не е прокопсал. Освен лично