227

Виждал ли си?

преди 2 години

Стадо козлета събрани всичките на едно място. Много симпатична гледка! От тия мини козлетата!А виждал ли си стадо шимпанзета бонобо на едно място - много неприятна гледка!А виждал ли си цяла династия Сакскобурготски на едно място от страх от COVID? Много разпарчетосана гледка! И измисли Маниту томахавката и рече - това е добро!

226

Не бе то ясно:

преди 2 години

Голяма част от златото, парите и ресурсите български ги няма, но има и хубава новина - голяма част, към 90 процента от Сакскобурготите също!

225

Мдаа

преди 2 години

Бе що не раздадьт хляб нещо за ядене има толкова бедни и истрадали хорица

224

Радой Ралин

преди 2 години

До СС. Оо, няма проблем. Щом си доволен на 40% инфлация и със 100 лв. да не можеш да си напълниш резервоара, трай си и ако искаш паметник издигни на Фигуранта и ония двамата. Амбициозните хора като мен ще се оправим. Ами ти като ти дойде януарската сметка за ток ще се оцъклих като Кокорчо.

223

Бубе

преди 2 години

Ако на Рашков му казват дамаджанков, то на Блъсков трябва да му казват бурев или цистернов. И да разбираме ли че труд и герб крадат по един същ начин и затова се защитават. Мазников- тома Биков да не заплашва никого със стена или каквото и да е...може да заплашва само семейството си...Те се самозабравиха подмазвачите на бат Бойко. А обикновените и честни гербаджии да НЕ би да са глупави, че със стена да защитават крадците и борците за службички- гербаджии??!!

222

СС

преди 2 години

До Радой РалинЩе ги сънуваш новите протести и нови избори. Мандата сега започва, и на президента, и на парламента. И ще стигне до края си. Народа си каза думата, шепа герберски мижитурки и другите, които не си мръднаха задниците да гласуват изобщо нямат думата. Точка!

221

ШАРЛИ ЕБДО..

преди 2 години

АЗ СЪМ "ТРУД".... ВЕСТНИК "ТРУД"...................... Т. АЛИБАНИТЕ НА ЧОРАПА-НА СЪД..!! ...

220

Радой Ралин

преди 2 години

Февруари - протести и нови президентски избори! Долу Фигуранта, диктатор от азиатско-венецуелски тип!

219

Исторически:

преди 2 години

Тая история за 1204 е вярна донякъде с пропуските за (скити, хазари, авари, викинги) , но виж с един куршум как се убиват много зайци - Балдуин да свърши мръсната работа срещу Византия - после пречукваме и него и делим и неговото какво е донесъл и каквото е свил от Византийците.

218

Shark

преди 2 години

На снимката виждам един облечен като клошар, необръснат фъфлек. Всъщност не искам да обиждам клошарите, те са облечени така по неволя. А този е облечен така и ходи необръснат, поради лош вкус. Довиждане!

217

А сега майтапа:

преди 2 години

Средновековните държави често са използвали наемници за да бъде свършена една голяма работа, но не точно такъв е бил случая през 1204 - Виждайки, че Балдуин разграбил Константинопол и мъкнейки плячката мислел да се разходи и из Търнов по същия начин. Та кралят български пратил вест на всички племена на север (викинги, кумани, хазари, авари) кой иска да припечели Балдуин влачи много злато към Търнов. Каква невероятна възможност! И има големия лаф - поделили си плячката по равно!

216

Анонимен

преди 2 години

Преместих го.

215

Анонимен

преди 2 години

Комунистическо-герб-еррастки вестник "Труп" . И телевизиите БТВ,Нова тв трябва да бъдат тотално изчегъртани.

214

Алов

преди 2 години

Плаках дори, запомнете тези хора и до живот да се преследват и махат от постове и политиката

213

Анонимен

преди 2 години

ОХ, сбърсах две сълзи

212

А

преди 2 години

До колегата по-долу, според когото в диктатурата на Радев имало място само за един вестник:А по време на диктатурата на Tиквата Борисов нямаше изобщо място за медии и въпроси, а само за хвалебствия по негов адрес...

211

А

преди 2 години

Пapцал написах, че е Труд - герберастки пapцал!

210

От гледна точка:

преди 2 години

На Република България аз съм добрият войник, но не Швейк, които си е свършил работата по дълг и при самозащита и между другото с нежелание знаейки, че ще си създам много неприятности, но няма кой друг да я свърши тая работа.И тъй като съм в армията още ще кажа великия лаф: Имате да ми давате едни пари!И отговора би трябвало да бъде:Аз имам да ти плащам едни пари!

209

A

преди 2 години

Ми той си им е партийният вестник... По-пристрастен и подлизурски *** от години не съм чел (както и братовчеда му 24 часа).

208

Анонимен

преди 2 години

Едно време вестник труд беше най-четения вестник.Сега след като го придоби Боко вече е весник на бандити,разбойници и мутри.