84

Стига глупости

преди 2 години

До Вероятно: Вероятно идва краят на проекта ГЕРБ. А с името на България не спекулирай.

83

2 пъти руснаците ви

преди 2 години

върнаха свободата. След последния път(Горбачов) я обърнахте на слободия веднага. Племето е само за Военен режим и китайски модел управление. Останалите приказки са бла-бла-бла.

82

Вероятно

преди 2 години

Вероятно идва и краят на проекта "България". Този проект се каканиже вече повече от 140г и не показва някаква жизненост или ефективност - или нещо с което да покаже, че си е заслужавало да го има.

81

Така ли

преди 2 години

То още Костов говореше зе края на прехода.След него и Царя. После е ГЕРБ приключиха с прехода . Дано сега да е за последно с този преход.Дано накрая станем европейци ,че ми писна.Остарях да чакам това европейското у нас най-сетне да се получи. Ха дано!

80

ф

преди 2 години

Преходът обаче скоро няма да свърши. Така им се иска на някои, но той ще продължи. По-скоро ще му сложат друго име и с това ще кажат, че е приключил. Няма да приключи преходът, защото не започна някак си естествено. Напротив, беше ни натресен. Никой не е искал нещо подобно. Или поне голяяяяяяяяяяма част от народа.

79

червен ДС феодализъм

преди 2 години

Това докараха чудовищните кражби и рекордна корупция. България е върната с много години назад, раздават се порции...не е истина!

78

Анонимен

преди 2 години

защо под статията няма надпис платена обява от ПП и Р.Р. ,всички виждаме "новата" генерация?

77

Анонимен

преди 2 години

Българите зад граница избраха Славчо, провали се с гръм и трясък, което е добре за БГ :))) Нито може да пее, нито може да води предаване, нито е шоумен, тоест не е забавен...... добре че беше Илия Павлов, че да се изтреля малко в медийното пространство :)))

76

Третото име- Стефчов

преди 2 години

Много е вероятно третото име на този АОНСО-вски политолог да е Георги Киряков Стефчов, щом е убеден, че всяка путинистка партия в нашия парламент ще носи политическа отговорност за управлението си. Този човек е възд.ухар и подма..звач, а не политолог.

75

шмatka

преди 2 години

Аман от врачки ,аман от профани ,аман от невиждащи по -далеч от носовете си!

74

отдавна казано

преди 2 години

"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби..."

73

Анонимен

преди 2 години

Радев е повиши цените ан почти всички стоки в страната поне с 30%. Разликата отива в неговото чекмедже.

72

Shark

преди 2 години

Време беше да се смени генерацията. Даже закъсняхме, както винаги. Важното е обаче, че се случи. И досто хора трябва да понесат отговорност. Първо тези от криминалната приватизация и унищожаването на промишлеността и селското стопанство. Подобна вандалщина нямаше в никоя бивша соц страна. Отговорните за това се знаят, нещо повече, опитват се да дават акъл по медиите. Другите са управлявалите 12 г гербаджии. Те имат да отговарят за сума неща, които тук вяма да поисвам, а и всички прекрасно занят

71

asd

преди 2 години

Къде се сменя? Нинова, Атанасов?

70

Има още да се чисти

преди 2 години

Във всеки, град, село и паланка се е настанила по една гербаджийска калинка, която върти далаверата и се отчита на Бойко. Докато не се изчисти всичко това нищо не е завършило. Но Гешев трябва да бъде махнат. Докато той си е на мястото осъден гербаджия няма да има.

69

Анонимен

преди 2 години

Радев и Боко са зависими от ДС, не очаквайте промяна или некакъв месия в ролята на Кирчо джебчията ...... :))))

68

Разбирачи

преди 2 години

Големи мозъци по сайтове, невероятни разбирачи. А номер 1 кой е? - Комунистически Китай! Идете да видите с ред и дисциплина какво са направили с държавата си. Без ред, дисциплина и закони се получава анархия - или онова, което у нас наричате "преход". :)

67

Анонимен

преди 2 години

Няма промяна, тези кирле мета са дошли за да усвоят парите за възстановяване и развитие. ЕС ще ги дава на стартъпи в ИТ сектора и си трябват ИТ младоци за стръв. То си е крупна далавера определени международни спекуланти да прилапат последните пари в ЕС и те са същите стари световно известни спекуланти. Нашите са им палашчетата. То ще хвърчат трохи от трапезата и за по- дребни рибки.

66

Късно е чадо

преди 2 години

До бай Ламби: Глупости ръсиш по гербаджийските опорни точки. Късно е, чадо. Три мандата на Бойко лъгахте и крадохте, и вече няма кой да ви търпи.

65

a

преди 2 години

Единствената промяна, която съзрях аз е че народът станал още по-кух (мислех си, че бяхме ударили дъното преди това) за да гласува за тези, знаейки, че ще върнат комунистите на власт.