116

Анонимен

преди 2 години

До :(Адски си прав! Съжалявам го това момиче, но и то си е виновно. Още при първия удар е трябвало да ѝ светне лампичката, че няма да е добре да остане при този! Ако мога бих ѝ помогнал с каквото мога, но не знам как. Да го пребия този няма да помогне само ще влоши нещата и да не се стигне до убийства и такива. Затова кажете как може да ѝ се помогне на момичето и бих и помогнал.

115

Анонимен

преди 2 години

Масово в момента е пълно с жени около 30 с едно или две деца от различни мъже изоставени и си търсят абдали да им гледат децата.

114

Красимир

преди 2 години

Споко, утре ще пуснат още една такава поръчкова статия. Днес.бг излагате се, станахте новото Дойче Веле.

113

Анонимен

преди 2 години

И какво да направим че от маллоумните или от мазохизъм е седяла при него.Да е мислила когато се е захванала с него.

112

Анонимен

преди 2 години

И защо е стояла при него?! Аз съм жена и ако някой ми каже дума на криво ставам и си тръгвам или го гоня, ако той е в моята къща. Може ли да нямаш до там самоуважение и да стоиш с някой, който ти посяга?! Това е абсолютен патологичен мазохизъм? Каква любов, каквои 5 лв! Ставаш и си тръгваш и по пътя плащаш на двама да го хвант и да му насинят *** с ритници, ей така за спомен!

111

до 196

преди 2 години

Пусни си Джена - Горкото момиче, льoльовец

110

Васко Далаверата

преди 2 години

Ще я взема с мене в камиона в Америка. Ще носи розови чехли, а догодина ще имам баня и *** в кабината. Имам и аър фрайър, всичко е точно и ми се получават нещата. Влязох и в ТВ, шоумен съм, не съм ***.

109

Анонимен

преди 2 години

До :( 198И ти си Иииииитттт нали :)

108

Анонимен

преди 2 години

Нали жените феминистки искат равни права .Значи трябва да се бием все едно се бием с мъж

107

Анонимен

преди 2 години

Правосъдието у нас е наистина абсурдно: година и половина пробация за този изверг, а за нарушил карантината, защото искал да помогне на болно дете - 3 месеца затвор (условно) и 10 000 лв. глоба!!! И то на безработен човек! Що за съдии са това, що за закони?!

106

Анонимен

преди 2 години

Сегашните жени са пълна скръб ,разглезени с претенции а за 5 пари работа не могат да свършат Мислят си че като имат една дудда и е достатъчно .

105

:(

преди 2 години

Така се получава, защото жените все си падат по "лоши момчета". Познавам човек, който пребиваше жена си, докато тя не издържа и го изгони. 3 месеца след това *** си намери нова жена. В същото време познавам мъже, които не са удряли никого през живота си, работят като IT-та, взямат огромни заплати и пак не могат да си намерят жена - "много са скучни" според жените.

104

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе Рашков, нали много ги хващаш......

103

дедо Ташунко

преди 2 години

"Работело се по темата". Какво нахалство от страна на полицията и нищоправене!Възмутен съм до край! Негодникът насилник е за зад решетките на минутата! Горкото момиче. В цивилизована държава ще натикат побойника веднага или в затвора, или в лудницата.

102

Анонимен

преди 2 години

Искам да ме оставят за 5 минути с насилника насаме

101

анонимен

преди 2 години

Тези, които отварят нонстоп ключалки, аккто вие казвате, не са правилото, така че примерът ви просто не върви. Повечето мъже са по-умерени, както и повечето жени, освен ако професията им не изисква да сменя по десет на ден, отнася се и за мъже. Разбирам мъжката ви солидарност, но в случая не върви. 90% от мъжете изневерявали според проучванията, с кого според вас - единственото разумно обяснение е със същите жени като тях, да не би всички да си плащат на професионалистки, да, ама не.

100

Реалист

преди 2 години

Тъй като доста хора отбелязаха, че всички тия статии се пускат заради скапаната истанбулска конвенция. Най-голямата ирония е, че последната преграда пред приемането й у нас в момента е жена - Корнелия Нинова. Но тя е достойна жена и знае каква е истинската цел на конвенцията. Определено не е защитата на жени от домашно насилие. Премахнат ли Нинова по някакъв начин, идват истанбулската конвенция и другите джендърски закони у нас. Освен ако не излезем на масов протест може би.

99

До един

преди 2 години

Нали знаеш обаче лафа за ключа, който отваря много врати и за ключалката, която може да бъде отворена от много ключове? Еми, баш така си е. :-)

98

един

преди 2 години

До 181 - ами кои са тези многобройни сексуални партньори, я ми обяснете, да не би да са дошли от друга планета? Нали са мъжете! Беше обяснен по-долу този феномен. Много от моите колеги не щат да се женят, а предпочитат точно такива многобройни връзки, защото им е много по-лесно така. Да се обвиняват само жените е доста несправедливо.

97

Анонимен

преди 2 години

Нужни били законодателни изменения, иначе нищо не можели да направят. Ако съм разбрал правилно, можеш да хванеш някого, да скачаш върху главата му, да го душиш и биеш с кабел с метални шипове и полицията не може да ти направи нищо?!!! Или се намеква за Истанбулската конвенция?