38

Анонимен

преди 2 години

24% са ваксинирани

37

Колов.

преди 2 години

Няма умрял от ковид ваксиниран под 80 години.Тези които ги пишат са с фалшива ваксинация....Те пък да направо за награда Дарвин. :)

36

Колов.

преди 2 години

Никакви ваксини.Нека ние умните,образованите,ваксинираните да ставаме и по богати и по красиви.Паметниците се харчат като топъл хляб,балъците мрът като мухи.

35

Анонимен

преди 2 години

Вчера 89 починали от Ковид-19, от които 77 са неваксинирани и 12 са ваксинирани ....

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен46 . А останалите 80 са се надявали на какво? Ама поизмpeли. Казано в буквалния смисъл. Абе друго си е да се заразиш, инфектираш и да се споминеш като Герой!

33

Анонимен

преди 2 години

Нема да са плашите вирусе нема доадайте да пиаме у ристораня на заклучену. Таковайте гуу вирусу.

32

Анонимен

преди 2 години

12 човео от починалите са били "ваксинирани" или казано в буквален смисъл... излъгани, че "ваксините" ще им помогнат.

31

Асан

преди 2 години

До до 41УРАААААААААААА! Оше идин куту менье! Бравус! Теа така та сакам!

30

Асан

преди 2 години

Видеете ли колку шашов народ сам научил на акъл! *** измреа... Нема радус...

29

Анонимен

преди 2 години

Искаме да протестираме против мерките, ваксините и вируситееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!УРААААААААААААААААААААА ДРУГАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!Напред с Радев и Доган!НАПРЕД С ПИНОКИО И БИРЛИБАН!

28

Кацаров ще ни оправи

преди 2 години

Чета глупавите коментари на антиваксърите и се убеждавам, че са .мни! Толкова ли сте зле да не видите че Кацаров ви нареди на първа линия да поемете удара на ковид вълната, като използва глупавите ви възгледи, като същевременно станахте доброволци и се жертвахте с много смъртност за изграждане на колективен имунитет! Заразата плъзна яко, удари смелите и невярващи ***! Е нормално е след такова лудо разпространение и смърт, да намалее разпространението! Ще поемете и вълната на омикрон

27

Анонимен

преди 2 години

нормално е да нараства процента на ваксинирани в болниците заедно с нарастване на броя ваксинирани...да, нормалното е и броят на хоспитализирани да намалява пропорционално...и "отложената" във времето повишена смъртност от инфаркти, инсулти и пр. ковид-усложнения също да намалява. така ли е ? дано да е така.

26

Анонимен

преди 2 години

И какво сега - оказа се, че починалите ваксинирани са тези с фалшивите сертификати и тези над 90 години, дето са си отишли от старост?

25

Анонимен

преди 2 години

Май няма да стане ясно колко са ваксинираните български граждани. Ясно е колко са ваксинираните в България, макар че има и с фалшиви сертификати, но не е ясно колко да ваксинираните в чужбина. В България са 1,8 милиона, а в чужбина колко са 2,5 милиона или повече

24

Факт

преди 2 години

"Утре" когато има двама починали и единия е ваксиниран, а другия не, пак ще ревете, че. 50% са ваксинирани. 89 починали през работните дни на седмицата - това отдавна не се беше случвало. И тази вълна на неваксинираните отминава освен ако от неумност не я подновим ние самите.

23

Анонимен

преди 2 години

Вече не сме първи в света по починали на човек от населението, а сме на четвърто място в света за последните седем дни. В Европа Унгария и Хърватия ни изпревариха.

22

Анонимен

преди 2 години

Само буустерчета през седмица ще Ви оправи скотишиии.

21

Анонимен

преди 2 години

Измамата с ваксините става все по-трудна за поддържане...

20

Реалист

преди 2 години

За 14 дневен период ваксинираните да 7,92% от починалите, 5,01% от постъпилите в интензивното и 12,73% от постъпилите в болница.

19

Реалист

преди 2 години

Нормално е да растат процентите на ваксинираните заедно с нарастването на процента на ваксинираните сред живеещите в България. Учудващото е, че има хора, които не го схващат. Като станем 100% ваксинирани и процентите на ваксинираните ще да 100%, но същите умници пак ще реват защо, защо....