63

Анонимен

преди 2 години

Обаче за сметка на това по традиция в градския транспорт, *** събратя нито за билети ги проверяват, нито някой до сега е проявил смелост да ги пита що са без маски...

62

преди 2 години

Видях жена с черна котка. Готов съм да свиделствам. Това което виждам е най-големия упадък на човечеството в цялата му история. Мислите, че това което имате е даром? Не е! И вие се отказвате от всичко което е градено през последните два века. Просто сте ударили дъното.

61

Ясно

преди 2 години

Напишете кога МВР ще го прекръстят на МТО /Министерство Терористична Организация/

60

Как е в демокрациите

преди 2 години

Нали искате да стигнем демократичните държави като Австралия, Канада и САЩ? Там ако те видят без маска в магазин, метро или обществен транспорт никой не ти се обяснява, а набира 911, идват полицаите, които те повалят на земята, слагат тИ белезниците и те водят в участъка. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ИМАШ ПРАВО ДА МЪЛЧИШ, А И НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТВОЕТО МНЕНИЕ. Следва решение на съда и ако си късметлия се отърваваш с глоба от $5,000. Името ти и снимката ти се разпространяват по медиите и Гугъл.

59

Анонимен

преди 2 години

Велики сте. Едва сдържам сълзите си четейки статията за изпълнената с риск за живота, самоотвержена и бих казал героична акция на стражите на реда и блюстителите на противоепидемичните мерки.

58

Анонимен

преди 2 години

Само така, това е начинът да се дресират трендафорите, които не желаят да спазеат правилата 'щото нали са много акълии...

57

зем производител

преди 2 години

продавам кукошчици, шарена сланинка, торшийка, винце, ракийчица, орехчета, медец

56

Бустерче

преди 2 години

Германче, Урсула днес предложи задължителна ваксинация за ЕС.Българите траем много, но избухнем ли - другите само гледат. Може за пореден път да поведем Европа към свободата !

55

Анонимен

преди 2 години

когато един мисли различно е престъпление, когато всички мислят различно е сваляне на правителството и нови избори

54

До Германец

преди 2 години

По бързите кредити си ти, тролчетата нямате пари да се изкъпете.

53

Анонимен

преди 2 години

Родната милиция ни пази,от Какво?

52

Анонимен

преди 2 години

Ако всички свалим маските какво ще стане всички ли ще арестуват?

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя що не пробва да глоби миризлив шайен дори, само за това, че е без билет? Оставете маските, то е ясно, че са незаконни.

50

Германец

преди 2 години

Изтеглете по едни бърз кредит да я пратите да съди държава в Страсбурс. Нали все такива грандомански планове кроите :)

49

Беновска пипа

преди 2 години

Не мога да повярвам. Явно полицията досега не е влиза в метрото. Ако се завъртят из влаковете на метрото ще трябва да аредстуват доста като тази.

48

Германец

преди 2 години

"Тръгнете ли към задължителни ваксания - ще получите гражданска война" -- И ти, и аз знаем, че не е така, но за лафче на масата става :)

47

Анонимен

преди 2 години

В трамвайте са без маски.. Що не ги глобяват?

46

Бустерче

преди 2 години

*** мръсни, ние помним ! Кириле, внимавай - народа подготвя въжетата!Тръгнете ли към задължителни ваксания - ще получите гражданска война ! Внимавайте, никога в историята на фашистите не се е разминавало !

45

До 63

преди 2 години

Ид.иот.ite са тези с маските. Дано да ги осъди по двете точки от конституцията. Полицията в БГ винаги си е превишавала правата.

44

ГУГАЛО

преди 2 години

Тия на преговорите в мола с маски ли бяха - но аз не видях един арестуван или за жената има закон а за преговарящите политици няма. Те това е европейска демокрация