34

до Славянин

преди 2 години

Виждам жалкия ти опит да цъкаш минуси и да аргументираш глупостите, за които ти се плаща да пишеш, но не ти се получава. Колкото и да се пънеш, от космоса се вижда ,че си просто един ши..н ***. Вероятно си и ваксиниран. Познавам един такъв като тебе. Би си двойна доза Пфайзер, защото му се ходеше на море в Гърция, но продължава да поства глупости в социалните мрежи всеки Божи ден. Хайде сбогом! Търси си някой друг, с когото да си доизкараш дневния надник.

33

Погребална агенция

преди 2 години

Ваксинирани очакваме вашите пари. Предлагаме промоция за Омикрон. 30% намаление за кремация. Останахме без ръце да ви копаем.

32

Анонимен

преди 2 години

Идва Омикрон. Българи, много копаене ни чака. Не трябва да оставяме ваксаните сънародници не погребани

31

До 28

преди 2 години

В работата имахме 5 човека с Ковид, констатиран с тес и симптоми. Двама от тях не са ваксинирани и се върнаха на работа. Останалите 3 ваксинирани, още боледуват. Та вярвай си ти, че ваксинираните бъзо оздравявали.

30

Анонимен

преди 2 години

Първите наблюдавани случаи в юар са при деца, така че кардинални изводи не могат да се правят. Понеже България е неваксинирана, ще може светът да наблюдава с интерес ефекта на омикрото. Как се бори свръхзаразна мутация с гол г...з.

29

Анонимен

преди 2 години

До 28 АнонименНапротив. Точно воксинираните са най болни защото в организма им е вкаран вирус за изграждане уж на антитела което е възможно само при 6% от ваксинираните а останалите са с разбита имунна система

28

Анонимен

преди 2 години

До 28 "За да мутира, човекът трябва да е много дълго болен" - примерно два месеца стигат ли? Че знам един ваксиниран дето вече два месеца не се е явявал на работа по болнични.

27

Анонимен

преди 2 години

Първите наблюдавани случаи в юар са при деца, така че координати изводи не могат да се правят. Понеже България е неваксинирана, ще може светът да наблюдава с интерес ефекта на омикрото. Как се бори свръхзаразна мутация с гол г...з.

26

Анонимен

преди 2 години

Е, нали 100 път писаха, че не бил по-лош. Даже бил много по-лек. Отказват ли се от това което писаха или пак нагнетяване на страх?

25

Анонимен

преди 2 години

За да мутира, човекът трябва да е много дълго болен. Например неваксинирани и имуносупресирани. Ваксиниратите оздравяват бързо.

24

Анонимен

преди 2 години

Пандемията вече отминава. Писна на всички и никой не вярва на частната СЗО. Губещи са ваксаните и аз. Купих 6 тона бензин за молотовки, а съм на газ. Някой има ли бензинова печка от Запорожец?

23

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев, не вярвах, че си толкова кyx!

22

Гхйуъъ

преди 2 години

Яката правиш съчинения ти май си писател по простотия

21

ВАКСИНДЖИЕВ

преди 2 години

"вирусът може да продължава да се адаптира и да мутира в един и същи организъм" -Ми това е Кунчев бе! Вече два месеца мутира някъде!

20

славянин

преди 2 години

Понеже очевадно медицински не си в час днешното човечество е с масово потисната имунна система поради хроничния стрес, хроничното тровене от зачатието до гроба с отровна храна, отровен въздух, отровна фармахимия, отровна жизнена среда! А тези със СПИН не са с потисната, а с ФАТАЛНО СРИНАТА имунна система! Та е голям въпрос кой е функционално неграмотния!

19

Майстора

преди 2 години

Ето как го описа лекар, който наблюдава първите открити заразени - "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКИ симптоми". Кофтиии и тая приказка няма да се продаде, както делтаизвмишльотината. Е не може вечно да продаваш настинката за чума!

18

Анонимен

преди 2 години

Е, някои писаха, че ваксината отваря портите за микроните. Дано не е вярно.

17

Анонимен

преди 2 години

Едно нормално изказване. Пу-пу. Да не го урочасам.

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Престанете да изменяте граматически коректните текстове,които пиша,комплексари еврейски в Днес Бг! Пиша нещо на грамотен Български език,публикувам го и не мога да повярвам на трансформациите. Станали сте за посмешище,неграмотни "журналисти"в Днес Бг,които вместо да правите журналистика си дръгнете дurnuцuте по цял ден,преписвайки неграмотно и фалшификирайки чужди статии. Вие не сте журналисти , а турски неграмотни чuфутu!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Пландемията ви свърши. Знам, че със зъби и нокти ще се опитате да задържите паниката, но дори и на хипохондриците им писна от вас. Когато един ластик се опъва прекалено накрая се къса. Ако бяхте по-хитри нямаше да се пробвате с нова вълна точно преди празниците, когато всеки ще ви тегли по една, щото вече прекалихте.