145

статистика

преди 2 години

Българи напуснали България раждат по две деца а тук други имат по осем но истинските само едно.

144

дедо Ви

преди 2 години

На калпав..... все някой му пречи! Баба ми е родила 10 деца, направила е чеиз на осем фамилии ! Първо възпроизводсвото после кариерата!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Дърт душманизма на мафията герб и еврог.ейския съюз унищожава млади хора за да не лежат дърти и нагли *** . Но как да осъди честен съд членове на евроге.йската комисия ? Единственото решение е край на ЕС и съдебната власт да произтича от народа . Решенията във всеки съд да се вземат от случайно избрани хора а не от назначени от политици и евроге.йци.

142

Комунистите

преди 2 години

Комунистите са виновни лично бай Тошо нищо, че не е жив. За всичко са виновни. 100 години да минат пак те са виновни. Бай Тошо е виновен, че много е крал и затова нема пари. Цялата държава е продал, сега никой не бара от държавната пара. Входните врати ни бяха отворени дори и през нощта, за да може бай Тошо по-всяко време да си вземе каквото иска. Детето взема колелото и го няма цял ден, а пусни го сега? Бай Тошо е виновен..

141

Я, съм си селянин

преди 2 години

Искаме пари и образование за нашите деца. Давайте, както другите държави по 5-6 хиляди Евро на дете па ще видите до 10 години с какъв прираст ще сме

140

Duchess of Cringe

преди 2 години

Не ни се занимава, животът е робство. Особено след втората световна война и всъщност даже още след Наполеон, когато носовете превземат Европа. Защо да раждам деца, които ще са роби на ромеите, мюслитата, китайците и носовете...след 20 г. целия свят ще е като Китай. А иначе, на мен дори не ми се занимава с деца, а по принцип домакинската работа се пада все на нас жените, така че предпочитам да си почивам и да си харча парите по скъп алкохол, опера, млади мъже и тревичка.

139

Бай Тошко

преди 2 години

До 161 селски: то затова теглим вече поредния милиард дългове, а тия 8 милиарда дето ги краде Бойко тази година липсват. Някой друг ги окраде. Или просто гладна кокошка просо сънува - 8 милиарда народ от *** като теб не може да прави. Важното е да си го вярва.

138

Анонимен

преди 2 години

Причината е само една - ПАРИ. Няма какво да я търсят

137

онио

преди 2 години

До АнонименТе отидоха да се чаткат за пари бе умник--това не е простатит ,това е проституция бе ***. Били търсили алфа дрън ,дрън.....

136

Анонимен

преди 2 години

До ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ КОИТО За кои точно детски говориш?

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 Тук не говорим само за мъжкия пол.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 А така. *** доказвай, че нямаш сестра и не си във ФОРБС500.

133

Анонимен

преди 2 години

Причината е винаги една - същата поради която доста българки отидоха при чужденци, вземете си пуснете малко Нешънъл Джеографик и вижте как вълците се размножават - ами само алфата може да го прави, безперспективни *** никой не ги иска за родители.

132

Тошо

преди 2 години

Ако имам деца, няма да мога да си позволя айфон и ще съм беден.

131

Анонимен

преди 2 години

До Гроби Таласъмо Що? Тия "отгоре" и те са същите - по 1-2 деца със зор.

130

Анонимен

преди 2 години

До ПРЕМАХНЕТЕ ВЕДНАГА Дали наистина това е проблемът?

129

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Ами да видят къде и при какви условия живеят хората и какво им остава от заплатата след 10 дена или от пенсията след една седм. Ама на тия "горе" не им пука за нищо....Те са на: След нас и потоп!

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 Е така де. Ти не си *** нали? А така. На тебе разчитаме да увеличиш прираста, ама ти нещо не можеш.

127

Словянин

преди 2 години

Докато сме в ЕС и НАТО ще измираме планомерно. А тези, дето щели да раждат по 2-3 деца на Запад, нека не лъжат. Бях в Немско и Северна Италия, там западняците имат средно по 1,5 дете, едно и половина, при това и богати, и бедни. Жените са разглезени, феминацизмът ги обърка поне 33 %.

126

стефчо

преди 2 години

В тоа свет,само диви племена ,Африканци и Индийци създават по 10 броя. Понеже не им дреме какво ще стане с тях,и после че 60 % умират от глад и болести!