23

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да важат по една седмица. На всеки 7 дни ваксоманите да се тряскат с инжекции.

22

Анонимен

преди 2 години

Как да обясниш на хората, че западната система се провали и вече не може да функционира, ако не беше този грип.

21

Анонимен

преди 2 години

аз се чудя коя пък държава иска да пуска ваксинирани без да ги тества, шанса да внесат зараза е по-голям... е, причината е друга и всички я знаем.

20

Хе хе хе

преди 2 години

Как се чувстват двудозовите антиваксъри?

19

последните научни

преди 2 години

последните научни открития показват, че ако теглите големи суми от банката в чували, има много голяма вероятност да умрете от ковид. за бога братя ваксинирайте се!

18

Не е много

преди 2 години

Средно за един човешки живот ще трябват около 100 бустерни дози.

17

много е

преди 2 години

направете го на 9 дни. бустерът трябва да е всяка седмица!общата смъртност от ковид за година по официалните статистики вече пада под 0,03%.

16

маймунски аденовирус

преди 2 години

Да изпълним ваксинационната петилетка за три години! Чрез милиардите дози напред към свободата! Издай антиваксъра, той е враг на народа!

15

ПЛАНдемия

преди 2 години

Още една конспирация стана реалност!Станете и те ще паднат!

14

Анонимен

преди 2 години

Аз подкрепям партия Възраждане за излизане от фашисткия ЕС. Който е съгласен с мен палец нагоре.

13

Анонимен

преди 2 години

Хм, ковида се предава от човек на човек .Колкото повече хора се съберат на едно място повече риска от заразяване и създаване на епидемилогична обстановка следователно много умрели .ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЕ СПИРАГОЛЕМИ МУЛТИМИЛАРДЕРНИ КОМПАНИИ ДА СТРУПВАТ ХОРА ДА ГИ ПРЕВОЗВАТ ОТ ЕДНА СТРАНА В ДРУГА КАТО ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ЗА ДОКАЗВАНЕ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД Е ЧРЕЗ 2- 3 ДОЗИ ВАКСИНАЦИЯ И СЕРТИФИКАТ КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ОТ КОМПАНИЯТА НА ЧОВЕКА КОЯТОЕ НАРЕД Е ЧРЕЗ 2- 3 ДОЗИ ВАКСИНАЦИЯ И СЕРТИФИКАТ КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ОТ КОМПАНИЯТА НА ЧОВЕКА КОЯТО ДЪРЖИ ПАТЕНТА за SARS COV 2

12

Анонимен

преди 2 години

ЕК предлага ковид сертификатите за пътуване в ЕС да важат 9 месеца ______________________________________________________________ Хм, ковида се предава от човек на човек .Колкото повече хора се съберат на едно място повече риска от заразяване и създаване на епидемилогична обстановка следователно много умрели .ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЕ СПИРАГОЛЕМИ МУЛТИМИЛАРДЕРНИ КОМПАНИИ ДА СТРУПВАТ ХОРА ДА ГИ ПРЕВОЗВАТ ОТ ЕДНА СТРАНА В ДРУГА КАТО ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ЗА ДОКАЗВАНЕ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД Е ЧРЕЗ 2- 3 ДОЗИ ВАКСИНАЦИЯ И СЕРТИФИКАТ КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ОТ КОМПАНИЯТА НА ЧОВЕКА КОЯТО

11

Анонимен

преди 2 години

Всяка игла, която поемем ни доближава до светлия комунизъм! Народе, вкарвай си игла след игла до пълната победа на комунизма! Упс... То комунизмът свърши, ама лозунгите същите. И диктатурата същата, че и по-лоша.

10

Анонимен

преди 2 години

До Не е за вярване, но Прочетох я. Наистина е безумно тъъпа пропагандна приказка, а най-интересното е, че отдолу пише "Copyright 2019г"...

9

Анонимен

преди 2 години

На 5-тия месец с две дози нямах защита. Да направят нова ваксина за Делта варянта ,на сегашната трябва бустер за да си сигурен и то не се знае до кога.

8

Добро решение

преди 2 години

Да ви питам аз сега къде ще ходите неваксинирани! Освен това ваксините трябва да ги направят по 100 лева иглата, за да не изгърми бюджетът.

7

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Да важат сега девет месеца щото още не сме измамили тия източните, като ги наръгаме и тях по-масово ще си дойдем на думата че трябва по два-три-четири пъти годишно да се бодат.

6

Анонимен

преди 2 години

Давай да се бодем всеки път като искаме да си излезем от домовете...

5

Анонимен

преди 2 години

Първо 9, после 8, после 7, после 6 и така всеки месец, след като си съсипеш имунната система.

4

Анонимен

преди 2 години

Яко ще се боде, ама много яко