19

Инженер

преди 2 години

Новината за днешния ден от БНБ-то е, че депозитите минус кредитите са за около 15 милиарда евра. А пък облигационните заеми от третото правителство на Метоидев Борисов бяха за 16 милиарда. Честито на финансистите, банковите експерти и анализатори. Включително и на тези от политолозите и социолозите.

18

Сосидж

преди 2 години

Всички пратии излизат всеки един път с прекратяването на договорите с американските централи- не можете. Това го мъчат от години всички правителства и са празни приказки пак- та те след няколко години им свършват договорите. Като свършат ще кажете, че сте ги прекратили. Каквото ви каже посолството, това ще правите с енергетиката- минахме от там и не сте по различни от герберите.

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко звучеше добре докато не прочетох името на лицето Румен Овчаров...и всички надежди рязко се изпариха.

16

Калеко Алеко

преди 2 години

На тези харвардски комсомолци Кака Корна трябва да им стане класен ръководител и да им дърпа ушите когато не слушат, бойкикев пък да им бъде дружинен председател и да ги учи как се взима на абордаж държава и демокрация с гумена лодка ... !!!

15

Анонимен

преди 2 години

Добре, при положение, че електроцентралите се строят да издържат поне 7 по Рихтер, кой ще си сложи главата, че в Белене ще има с по-висока степен? Баххти, да го бяхте построили вече, а не да се чудят какви фърчипланери да купуваме,за да се ежим на Македония,че всички други са с по-добри изтребители.

14

Браво!

преди 2 години

КАТ ТИ ЗАМРЪЗНАТ МАРТИНКИТЕ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ...

13

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ДА СЕ ГОТВИ ЗА ПАРЛАМНТАРНИ ИЗБОРИ ФЕВРУАРИ 2022!

12

Ооо

преди 2 години

На първо четене са :- Повишават социалните помощи- Увеличават данъците- Спасяват калинките в администрацията , като сменят една калинка с друга- Американските тецове са пак на мода и няма да се закриват - АЕЦ Козлодуй - поредния шантаж, експертен съвет и т.н за едни специалисти подобни на хидроинженера !Като цяло нищо съществено .. по стари схеми - нови калинки вървят!

11

Браво

преди 2 години

Диверсификация на газа и ядренното гориво и преоценка на договорите през 12 месеца

10

Ауу

преди 2 години

Щели да строят в Козлодуй Американска АЕЦ през 2030г

9

Урааа

преди 2 години

Браво че закрихте Белене - Браво!

8

Анонимен

преди 2 години

като гледам само кои хора ни предлагат промяна...значи да не очакваме такава...румен овчаров,мартин димитров (известен като пуделът на костов),таско ерменков,трайчо трайков-все отбор юнаци,които съсипаха българия...и пак са се вкопчили във властта

7

Яснооо

преди 2 години

БСП няма да участва в коалицията - Белене няма да има

6

Парадокс

преди 2 години

Румен Овчаров, Ерменков, Хиновски, Тройчо, все хора на промяната

5

червен

преди 2 години

Айдее щом осъдения за престъпна небрежност Р.Овч. води преговори за новото правителство значи работата е ясна. Връщаме се в парадигмата на най-мракобесните грабежи още преди Б.Б. да се появи на хоризонта. Политиката на Р.Овч. доведе до мутацията ГЕРБ. Сега ще ни изведат до нови висини.

4

ако отхвърлите

преди 2 години

АЕЦ Белене, напролет ще си летите обратно за Канада

3

Diabolo

преди 2 години

Нямат избор.. с възраждане ли да се коалират?

2

селянин

преди 2 години

помощите са до време требва кардинално решение друзя

1

Анонимен

преди 2 години

С БСП в коалицията не съм обнадежден..