24

Анонимен

преди 2 години

В България промени се правят чак когато тотално фалира държавата .Тва правителство няма да го бъде . И ЕС то няма да го бъде . А до тогава ще пукат чорбаджистите като *** . Те не разбраха че на глобалистите бг чорбаджисти не им трябват . Всичко трябва да е на корпорациите ;) Такъв е спорта . Сори .

23

За мен лично:

преди 2 години

Училищата по изкуства са съвременните крепости пазители на знания, умения , технологии и занаяти които разбирате ли в Япония считат за национални съкровища. А на мястото където трябваше да има крепости и все още да стоят с гарнизон и замъци има манастири и църкви! И те не са държавна собственост на тия хубави места, колко ли е нощувка за нощ и къде ли отиват тия пари?

22

Монегаск

преди 2 години

До Анонимен 22. Искаш да кажеш докъде се докарахме. Защото кой ти е длъжен на теб да ти осигури права и свободи?(освен депесе разбира се, те го правят на драго сърце и то изотзаде)

21

Същият този Матев

преди 2 години

На когото Симеон 2 направи всичко възможно да му отрови живота - Както Фердинант навремето на Пенчо Славейков и на Константин Величков и на много други в онова сдружение за родно изкуство!

20

Анонимен

преди 2 години

Аман от сороски българомрази

19

Анонимен

преди 2 години

Докато има ме керета българи на московска хранилка ще си останем сателит.

18

Анонимен

преди 2 години

Днешният бит ни кара да мечтаем за турското иго че то е рай в сравнение с днес боже докъде ни докараха

17

И ето "Демокрац

преди 2 години

Павел Матев обявен за казационен поет и още малко да ги обявят и за престъпници всичките тия хора!Колкото до Павел Матев - едва ли има по-тъжна и в същото време по-велика история от неговата в България. От момче на което майка му си отрязала косата за да я продаде за перука и да прати сина си да учи - до министъра на културата разписал и подготвил построяването на НДК, Зимния дворец и още много неща като един Факултет в Един университет!

16

Факти

преди 2 години

Под турско и руско не изчезнахме но под краварско ср затрихме със сигурност Да живее САЩ нашият гробар

15

В.Левски

преди 2 години

Българина на свобода не е свикнал,свикнал е някой да го освободи затова не знае що е свобода,щото който те освободи той те и заробва

14

Павел Матев

преди 2 години

"Един народ без свойте хора на изкуството и без своето изкуство и култура е обречен на демагогия, лицемерие, забрава във времето."Същият този Павел Матев, който виждайки какво смятат да направят едни бонобота предложи проблемът да бъде решен в стил Константин Величков - тоест едно държавно Училище по изкуствата във всяка област... И във всяка област то да бъде най-чудесното място...Е той напусна по едно време народното събрание и умря малко след това, както и дъщеря му!

13

Анонимен

преди 2 години

Само едно ще ви кажа с Русия бяхме 9 милиона.Сега с ЕС и САЩ за 30 години изчезнахме факт.Дори под турско 500 години оцеляхме но със САЩ НЕ Е ЧЕСТИТО НЯМА СКОРО ДА ИМА БГ ОСТАВА САМО ТАТАРСТАН И ЧУВАШИЯ ФАКТ

12

Ортега и Гасет

преди 2 години

"Дехуманизация на изкуството" ... Еми за негово съжаление и той греши - изкуството е цивилизационно условие. Тоест не може да висша разумна цивилизация без наличието на изкуство! Ако има цивилизация без изкуство тя би приличала на стадо бонобота - неспособни да овладяват средата , неспособни да се защитят от природна стихия и с базови условия за някакво номадство когато не им изнася или когато са станали прекалено много! Изкуството е и сътворение развиващо индивидуално, а не стадно мислене.

11

Анонимен

преди 2 години

Дедо не се казва Сателит а КОЛОНИЯ. Колонизаторите са еврогей.ците и Краварите. ЧЕСТИТО ви унищожение. Евреите ще завземат територията след изчезването ви. Плана Ран-ът работи на пълни обороти.

10

Манол Къков

преди 2 години

От синдрома на ибрикчийството дето го въведе Ибрикчи Бойко да се освободим, пак не е малко.

9

(-_-)

преди 2 години

Външната ни политика е пълна скръб, защото днес тя се базира на една неприлична, порнографска позиция спрямо от една страна САЩ, а от друга ЕС, обираме и пръски телесни секрети от търканията между Русия и САЩ в процеса..

8

Анонимен

преди 2 години

С хора като Радев и Петков за които Крим е руски никога няма да излезем от сателитния синдром.

7

ГеЙДЖорЛИНА

преди 2 години

банкянско риалити... 20 лв надница замразени доходи. 12 . год.. ко рупция в невигдани размери.. с и ганизация,, при митивизам

6

Ей нациииии...

преди 2 години

Знаеш ли най - близкия вид до вас като поведение са шимпанзетата бонобо - те са каквото са , подклас *** неуспял да еволюирал до съвременния хоминидис сапиенс сапиенс.... Шимпанзето в теб в Норвегия ли го проявяваш?

5

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

До "Димо": Ей дpисък гербав, Gерб загуби позиции - подкрепата на черепа - там си беше развод по сметка, преди това мустакатия тарикат зе парите и бега 5 минути преди да го нагърчат, пак предупреден от герб. мафиотските структури на герб се разпадат защото вече не могат да бъдат поддържани. Герб е приключил проект, Радев постави началото накрая му. За това гербавата тролиада толкова го мрази. Колкото и да натякваш за "фигуранта" той ще довърши започнатото. А ти пак ще лаnаш куpовeте на "бежанците