44

Анонимен

преди 2 години

Плюя на германците и на целия европеиски съюз.

43

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не им ли минава през ума, че ако държавата може да третира така съгражданите им, няма да го направи и на тях в един момент?

42

Анонимен

преди 2 години

Господи, Боже мой, вдъхни ми сили в боя срещу враговете ни, дай сила на десницата ми, за да строша черепите на змиите, дай ми смелост за да запазя живота който Ти ми подари, ожесточи сърцето ми, за да защитя кръвта си. Бъди до нас в боя, за да защитим децата си. Амин.

41

Не може да бъде

преди 2 години

Това е теория на конспирацията-,нали? Така както бе зеления паспорт? А Т.К. е също и библейското пророчество,че който няма белега на Звяра няма да може са купува, продава, пътува...Много теории на конспирация,нали...

40

Анонимен

преди 2 години

Изпаднал германец ха ха ха а бяха времена български златен лев изпаднали германци.

39

Анонимен

преди 2 години

Целият Западен свят вкл. Австралия е под контрола на шепа ултра-дегенерирали инцестни фамилии практикуващи магия, вещерство, астрология, ритуално насилие над собствените си деца. Чрез извращенията, които практикуват, са развили изострено чувство за съхраняване на тайни. През вековете това им дава все повече и повече предимство в интригите и трупането на богатства по нечестен път. Светът е в краката им, но краят им е предизвестен с идването на Великото Утро.

38

маймунски аденовирус

преди 2 години

Честито, днес в Австралия са започнали ПРИНУДИТЕЛНО да вкарват хора в "карантинни" лагери. Изглежда този път фашизмът ще е глобален. Заслужава си, все пак ни пазят от нищожно смъртоносен грип.

37

Анонимен

преди 2 години

Хитлер ще ни се стори като малко дете.. Да живее новия световен ред.

36

Нане

преди 2 години

Само да напомня, че България преживя две Национални Катастрофи в съюз с германия... Сега трета ли искате ве оФси...)))

35

Тежко им на първите

преди 2 години

"Редактирането на човешкия геном има потенциал да подобри лечението на болести, но ползите от него ще бъдат реални, само ако го внедрим в полза на всички хора, вместо да подхранваме неравнопоставеността в здравеопазването между страните, коментира Тедрос Гебрейесус, генерален директор на СЗО. 14.07.21

34

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираният стана универсална изкупителна жертва - и пак Австрия, Германия. Да очакваме ли медицински аншлус? Био-блицкриг срещу Полша боже би? Да ремонтират Дахау и Аушвиц?

33

Анонимен

преди 2 години

30-40г. предупреждения. Даже направо 2000х.г.Започна голямото сатанинско шоу. И всички ние сме на първия ред....И в онези времена, ще има трусове, слухове за войни, глад, мор и всякаква пакост по земята. И всичко това, ще е само началото...

32

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С: ДА НЯМАТЕ ДРУГ БОЦ ,ОСВЕН МЕНЕ! И НАСЪЩНАТА ДОЗА ВАКСИНА ЩЕ ВИ ДАМ И ДНЕС, И НЯМА ДА ПРОСТЯ НА ГРЕШНИТЕ НЕВАКСИНИРАНИ КАКТО ВИЕ НЯМА ДА ИМ ПРОСТИТЕ ! В ИМЕТО НА БОЦ, ОТРОЧЕТО МИ КОВИД И СВЕТАТА ВАКСИНА! АМИН

31

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои хора, които са свързани с българската държавна сигурност всъщност искат, когато Живко от Варна, т.е аз когато остарея, да завърша живота си в дом за стари хора ?! Те даже искат аз да нямам приятели, жена и деца ! Нека да се оправи моят живот, моля ви !

30

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин Има и друг вариант. Щом дойде момента, осъзнайте, че сте свършени. Точно в този момент изберете как да завършите живота си -- като страхливи м ъ р ш и или като хора, които Господ създаде по Негов образ и подобие.

29

Нане

преди 2 години

Ха ха ха... австрия и германия, фашистките държави първи се проявиха... Сталин беше милостив с тях, трябваше да ги изтрие от лицето на земята до корен!

28

Лудия Шапкар

преди 2 години

8 млд. са много, за майката природа.

27

Гражданин

преди 2 години

Какво ще стане - не се явяваш да те ваксинират, слагат ти големи глоби, не ги плащаш пребират те в затвора и ти вземат имота

26

Анонимен

преди 2 години

Понеже до момента ваксината е 100% провал -не само не прави разлика, ами повечето държави са по-зле от преди?

25

Леша

преди 2 години

Обсъждат или вече е реешено? Заради инжекциите има бум на умрели и повредени, но ще има още инжекции? Ето това е да гасиш огън с бензин. Не искам да взимам пример от германците, ще си остана неиндетифициран, чистокръвен балкански субект.