122

Да

преди 2 години

До AAA Така е и проблема им е , че няма кой да им дава , като на едни индивиди тук! Те народили по 10- 15 деца и не могат да ги изхранят, камо ли да ги изучат и възпитат, като качествени и конкурентни хора!

121

Французки гей

преди 2 години

Мюсюлманите (включително мадагаскарците) във Франция таят огромна омраза към французите защото французите са невероятно арогантни и високомерни същества и се държат лошо и ги подлагат на социално изключване. По същия начин се държат и с източноевропейците. Затова когато бях в Париж като турист се изгаврих с франсетатa и им говорих само на английски, а те се правиха че не ме разбират и вътрешно умираха от яд. Хахаха !

120

ЕвроГеец

преди 2 години

Мадагаскар е жертва на френския колонизъм и сега кapмата им го връща. 40% от населението на Франция e с мигрантски корени. Във Франция ако си учител и тръгнеш да говориш пред ученици за исляма и да оспорваш делата на Мохамед още на следващия ден главицaта ти ще се търкаля по улицата.

119

до ААА

преди 2 години

Така е, или да ги кастрират след като направят едно, защото те са като животните, не разбират, нямат чувство за отговорност и не могат да си планират живота и с ден напред. Една от конспиративните теории гласи че в Англия в големите градове Лондон, Бирмингам, Бристол в цветните квартали са им разтваряли във водата химикали, водещи до химическа кастрация за да ограничават популацията, за съжаление това е единственото решение - насилствена стерилизация.

118

Христо Христов

преди 2 години

До ААА/175Ааа, Урсулата ги снася 7 и после говори за екология и спеставност на другите.

117

Анонимен

преди 2 години

Толкова мислят за хората, гладни, но с вакса за ковид да имат, вече е очеваден целия цирк за овце

116

AAA

преди 2 години

жал ми е за хората, обаче те сами са в КОРЕНА на проблема. Не може хора без работа и 1лв да правят по 10-15 деца. И после какво? ДЕЦАта гладуват и страдат. Колкото и храна да се купува и праща така не става. Не харесвам Гейтс, ама човека си го каза в едно интервю 'Не може най бедните хора по света да имат по 10 и нагоре деца' Sorry ама ! А в Европа макс 1.2 правят и знаят че не могат да издържат повече, а и не искат. Трябва със закон да ги лимитират, както в Китай. Само така може да се оправят

115

Анонимен

преди 2 години

Триото Зелен чорап ,Кирчо и Кокорчо ще ни докарат до там.

114

Анонимен

преди 2 години

Но пък няма с наднормено тегло.

113

Айше

преди 2 години

А вирус има ли там, а?Има ли го ковида там, има ли го?Аааа и холерия ще имааа.......

112

Анонимен

преди 2 години

Какво се изказа по въпроса Бил Гейтс?От там няма как да трупа печалби.

111

Анонимен

преди 2 години

Западняците отиват и им показват как се садят домати и колко големи стават там в Африка без усилия. И наистина стават големи... Обаче един ден идват хипопотами и ги изпотъпкват. И африканците им казват "Видяхте ли защо не садим"

110

Анонимен

преди 2 години

В държавите в Африка населението им се удвоява за 15-25 години. В Мадагаскар се удвои за последните 25 години и имало глад. Ами ще има и без сушата.

109

Глас от изток

преди 2 години

да вземат да идат западняците да им покажат как се сади пиперо, а не да ядат скакалци за по лесно...

108

анонимен

преди 2 години

С даване наготово нищо не става, а се тига само до още по-голяма мизерия и обогатяване на мафиотите. Друго трябва, и наистина да почнат от себе си, а не да се качат на главите на мислещите, защото пешкира не се пере от богатите, а от обикновените като нас, дето трябва да дават и ако може да работят до над 70 години, и да не вземат никаква пенсия напр. от там пък да се насочват средства към подобни?

107

Дедо

преди 2 години

Всички проблеми си ги създават сами хората от мързел алчност и глyп0cт . После реват.

106

анонимен

преди 2 години

Няма ли нещо гадничко в призивите за помощ, макар че наистина трябва да се помага. Ние така или иначе имаме по едно - две по ред причини, а те по шест - седем, поне такава е статистиката за деца на една жена. Тогава? Да нямаме и по едно ли, що ли, а тези да дойдат и тук да изпосекат всичко и да изплюскат, защото и това изсичане е също причина, както бе казано по-долу. Първо нали всеки трябвало в себе си да се вгледа........

105

Анонимен

преди 2 години

До 140 Каква джунглла сънуваш в Мадагаскар. Половината територия там е планина. Ако е имало джунгла е било преди стотици години. Друг пък вика да ловили риба. Каква е тая риба дето ще нахрани 25 милиона души. Абе акъли много. Вземете прочетете малко преди да пишете.

104

ВЗИМАЙТЕ

преди 2 години

ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА И ДАВАЙТЕ НА ХОРАТА. ТЕЗИ СЪС ГОЛЕМИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЩО ПРАВЯТ?!??!. МАЛКО СЪВЕСТ МАЛКО МОРАЛ МАЛКО ЧОВЕЧНОСТБОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ. ТАМ СЕ ХОДИ САМО С ЕДИН ДЪРВЕН СЪНДЪК И ЕДИН ЧАРШАФ И ОДЕАЛО.

103

БРЦК

преди 2 години

129 коментира с мисъл . Този коментар видя гадната лъжа