61

Симо

преди 2 години

А, не журналистите, не така, издишате, какво ще правим ние тука коментиращите? Чакам днешния бюлетин с бройките и възраста, че без него не мога.

60

УЧУДЕН

преди 2 години

ООООО, хвана се една рибка, ама не е интересно! Говори изтъркани фрази и г.лyпocти!Следващия!

59

До Учуден

преди 2 години

Но пък платените коректни полезни неинтелигентни същества сте пак тука :)

58

ура

преди 2 години

супер от утре да отпадат мерките и никога да не се връщат, че Виена и Амстердам ще им се сторят като сутрешна разходка в парка

57

УЧУДЕН

преди 2 години

Девет часът, а коментарите вече заглъхнаха! Де са емблематичните антиваксърчета със странни имена? Дано да са живи и здрави, че без тях не е интересно и весело! Няма кого да бъзгам!

56

До 54 Надя

преди 2 години

Това не е цифра, а поредица от цифри. Цифра на ваксинираните няма. Има число или брой на ваксинираните. Учи се в първи клас

55

Анонимен

преди 2 години

всеки ден по малко антиваксъри... за това пък IQ то на останалите пада...

54

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да се кефя, и вироса се скапа като ГЕРБ, все добри новини. Задава се прекрасна седмица.

53

Братчеда на Станиша

преди 2 години

Тази сутрин прочетох новина, че в Швеция са намерени доброволци за подкожно имплантиране със специален уред като спринцовка на МИКРОЧИПОВЕ! Тези микрочипове ще поставят 4 пъти годишно и с тях ще можеш да влизаш във фитнеса, влака, както и други полезни неща.;). Като в бъдеще ще се ползват и за други задачи, примерно свързани със здравето. Скоро ще има такава опитна група и в Хелзинки Финландия. Всъщност това може да е полезно в едно високо хуманно общество, но такова ли е обществото;)?

52

преди 2 години

Всеки си решава за себе си. Няма магаре на моста. Има хора които са родени на тази планета месомелачка без да бъдат попитани, от там нататък те имат пълна свобода тъй като тяхното право на съгласие вече е нарушено. Не са длъжни да спазват нищо освен да не правят на другите това което не биха искали на себе си, когато е въвлечен риск и вреда. Това че искаш да бъдеш инжектиран с отрова, не значи да очакваш същото от другите.

51

Анонимен

преди 2 години

Боцкай се ако искаш през месец, ще си го преместя фара от другата страна на борда.

50

Анонимен

преди 2 години

Има ли още балами да ви вярват на стакмистиките бе pressтетутки мръсни надупени на продажни политици!!!

49

Анонимен

преди 2 години

И как да вярваш на тия "смели борци", след като замениха плътния шал и кърпата на устата с един хвърчащ зеещ пар.цал, носен от някои в задния джоб с месеци. Пар.цалът пазел повече. Айде де. По-кротко с лъжите. Шалът и кърпата се носят през всеки сезон, както с профилактична, така и естетическа цел, предпазват и от мръсния въздух. Важното бе да капе в касичките на "смелите борци" по малко, но редовно. Така че влево...

48

хаха до 57

преди 2 години

И ти ли си от безсмъртните?

47

Анонимен

преди 2 години

Смехории. А колко от починалите са пушачи, пиячи, затлъстели с наднормено тегло, обездвижени и със занемарен начин на живот. Много по- млади са много по-големи торби. От автомобила слиза само когато ходи до тоалетна. Айде стига манипулации и измишльотини.

46

Ончо

преди 2 години

Като допълнение към предишния ми коментар, след като искаме или не, трябва да се придържаме към решеното от развития свят, е контрапродуктивно да се дърпаме като магарета на мост, това само ще проточи нещата.

45

Надя

преди 2 години

Да попитам каква е тази цифра на ваксинираните, в статията пише 3 1886 030???

44

Ончо

преди 2 години

Единият подход за излизане от пандемията е да се неглижират нещата, който е здрав, ще оцелее, някои стари и хронично болни, ще умрат, ако има референдум, българите ще го предпочетат. Другия подход е масова ваксинация, ограничения, борба за всеки живот, Западна Европа, Северна Америка и Азия залагат на него, и при референдум ще го потвърдят това решение, нищо, че някои и там искат "българския модел". България, ще не ще, ще се придържа към решеното от "началниците", както ги наричаше ББ.

43

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини...За един град от 50 хил души, по 100 средно дневно, колко не са минали още през ситото, а и такива, които не са го и усетили.

42

Анонимен

преди 2 години

С тоя темп на ваксинация скоро няма да стигнем 70% ваксинирани-починали