35

Анонимен

преди 2 години

Има стари които си заслужават, ама не ги видехме в политиката :))) Иначе се чудя на ДС агента агент Доганчо.....не е доволен от палатите ли си......мейби требва да ги изринем, да контролира слугите си :)))

34

В САЩ -ПАРТИИТЕ СА 2

преди 2 години

КВО НИ ПРЕЧИ ТОВА ДА СТАНЕ И У НАС ?

33

Предсказвам, че:

преди 2 години

След няколко месеца, гладна и студена зима, ограбена държава , нахлули мигранти и измрели хиляди българи, НАРОДЪТ ще се вдигне и ще помете Рундьо, *** и Кокорчо и другите престъпници. Истинският народ, не ония дрогирани хулигани от миналогодишните платени протести. И тогава трябва да има голяма разплата с тия, които ще ни изгубят 3-4 години живот, заради алчността на пРезидента и руските шпиони около него!

32

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

Мит 3: Дядото на Борисов е убит от комунистите. През 2009 г. Бойко Борисов, посвещава изборната победа на ГЕРБ на дядо си, убит от комунистите на 9 септември 1944 г. по неговите думи.Истината е, че дядото на Бойко Борисов по майчина линия е починал през седемдесетте години на миналия век, а баща му някъде през 1965 г. умира. Бойко Борисов няма дядо по майчина или по бащина линия, който да е убит на 9-и септември 1944 г.Всъщност Борисов говори за прадядо си от село Хераково, дядо на майка му, който се казва Асен Войнов. Той е кмет на селото до 1942 г. Той е убит някъде към 17 септе

31

Анонимен

преди 2 години

Не знам за демокрацията, но икономиката в ЕС рухва и навсякъде на запад налагат тотална диктатура и фашизъм. Ще бъде много, много зле. Особено в България, 32 години мизерия до сега ще изглежда като песен в сравнение с това което идва. 1939 беше също, но тогава СССР току що се беше изправил на кракам неукрепнал, на това разчитаха, и пак Русия ги победи, а сега Путин прожектира анимационни филми, ами да се посмеем на анимациите му, а?

30

Анонимен

преди 2 години

До Българин - сега ще получиш диктаторско управление. Ще се следи как ще скимтиш!

29

Анонимен

преди 2 години

При диктатура народът винаги живее по-добре.

28

Анонимен

преди 2 години

За диктатура трябва диктатор! Как си представяте карикатури като натовеца кариерист Радев, харизматичния простоват хитрец Бойко(Баце), червената капиталистка Корнелия, харвардеца Кирил, Христо лодкаря... и т.н. в ролята на диктатор - пълен смях! Значи още много десетилетия ще има мизерия под демокрацията.

27

Поздрави от Банкя

преди 2 години

15% повишение на храните.

26

Анонимен

преди 2 години

При демокрацията в ЕС днес 2021 се живее 2 пъти по-добре от 2022, а 2022 животът ще бъде 2 пъти по-добър от 2023. Развиваме се, демокрацията и западния либерален капитализъм са най-добрата и най-ефективната система.

25

Анонимен

преди 2 години

Кацаров се самоубил. Кой ще повярва?

24

Анонимен

преди 2 години

Шкафчетата не са мои. Вие имате фиксация към Бойко Борисов. Приписвате ми грехове - предполагаеми - на други хора. Това заяви Анастас Герджиков по време на телевизионния дебат с Румен Радев.Направо го хвърли в пералнята зеления чорап.

23

Българин

преди 2 години

Аз много обичам демокрацията. Демокрацията е най-добрата система. Ние всички сме демократи! Да живее демокрацията! Ние българите искаме да живеем в демокрация.

22

Истукан

преди 2 години

Нито Радев, нито ПП могат да предложат така очакваната от вас промяна. И те са същите шайки като БСП, ДПС, ГЕРБ, НДСВ и ИТН. Да ги видим какво могат като влязат в коалиция със статуквото.

21

бае Тодар

преди 2 години

няма лошо пак в Москва Запада се оказа недоносче

20

Анонимен

преди 2 години

къде са хората от митингите от 89г, затова ли беше оная еуфория, след 30 г да ни върнат пак към Москва, има ли изобщо мислещи българи или действително материала е лош...

19

Винету

преди 2 години

Интересно четиво а ко искаш да ставаш премиер трябва поне него да изчетеш

18

Край

преди 2 години

Партии в България има само две ДПС и БСП. БСП приключва курса. Партиите имат идеология и членове, които си плащат членски внос защото са убедени в идеологията.Всичко друго вкл и Герб са "Проекти" с кратък живот и са една сбирщина от службогонци които се качват на харизмата на лидера за да се доберат до държавната баница.Партии има само там където има мажоритарни избори - Демократи и Републиканци Консераватори и Лейбъристи Социалисти във Франция. Там е и демокрацията.

17

Джери Бадалуна

преди 2 години

Верно политически "играчи" .....но не и човеци загрижени за народ и държава! Нека губи тая "демокрация" но да печели Реда

16

ВЪПРОС

преди 2 години

доц. Стойчо Стойчев беше секретар на Герджиков , в момент на Близост Герджиков сложи Печат върху Реферата за Висше Образование на Стойчо , и след настоятелна близост ниско долу беше подпечатана и Титлата ДОЦЕНТ .