10

Анонимен

преди 2 години

Щот докторята калпави!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Ивермектина намалява вирусната репликация на КОВИД с 83% вече има над 140 клинични теста и изследвания от началото на годината. Шмайзер и Астра Зенека изкараха техни лекарства които действат по същия начин. Не се лекува това с антибиотици а с антивирусни лекарства. Затова имаме такава смъртност и такива глупости няма да спрат скоро.

8

Софиянец

преди 2 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

7

Анонимен

преди 2 години

Антибиотиците убиват!

6

Анонимен

преди 2 години

В статията се крие ключът към високата смъртност от коронката, а именно неадекватното лечение като прибавим и "добрите" условия в болниците плюс "супер качествената" с която храним болните просто не трябва да се учудваме защо сме на челните места по смъртност не само от коронката но и от редица други болести.

5

Е...

преди 2 години

В Западна Европа от 50 -60 години антибиотиците са били основно лекуващо средство. Последните 10- 15 се вдигна врява и сега наистина е по- рядко. У нас може би последните 30 тина години са по използвани , така че нормално е да сме по-назад в тази тенденция. Но както и да - внимателно с тях. Избягвайте ги при възможност

4

ъъъ

преди 2 години

А с какво друго да си лекуваме бронхитите - с тръба в гърлото ли? Ще ви се, ама няма.

3

В

преди 2 години

Дания без рецепта не дават антибиотик ако ще по корем да се влачиш. И рецептата ти я взимат. Няма като тук , със стара рецепта да караш години!

2

Дъртите джипита

преди 2 години

Само антибиотик знаят.

1

Анонимен

преди 2 години

Тровят хората с по два-три антибиотика едновременно от момента в който им излезе положителен кови-теста, а после се чудят що била висока смъртността