58

Анонимен

преди 2 години

Най-забавно ми е, как най-яростните агитатори на ваксинирането, в един момент ще се окажат неваксинирани, когато истината лъсне. Тя е лъснала де, ама много хора се страхуват да я приемат и предпочитат да се самозалъгват за да не полудеят.

57

Диана

преди 2 години

До Анонимен59 Не бъди толкова скептичен!Ваксината доказано помага!..Аз гледах една англичанка по ТВ, чийто млад син беше починал от ваксина за короната и тя заяви, че при него просто така се е получило, но това не трябва да кара хората да се отказват-ваксината засега е единственият предпазен инструмент,който имаме..И го каза доста убедително, не като за пари или т.п. И е права, според мен! Може да ти падне саксия на главата - като ще става нещо, ще става както и да се предпазваш,но умната

56

ууу

преди 2 години

Този министър може ли да каже колко от семейството му са ваксинирани? Или вече имат сертификати за преболедували?

55

Диана

преди 2 години

До Логично52 Да...Това е логично, наистина, но защо ще е необходимо да се издава сертификат, различен от предишния, не е много ясно...Преболедувал си, получаваш сертификат - просто и ясно...Не е нужно да се гледа колко пъти си преболедувал..Всеки, който е преболедувал получава сертификат. Това втори, трети или пети път си преболедувал няма никакво значение за целите на сертификата, според мен..

54

Анонимен

преди 2 години

До ДианаПфайзер да си насажда кокошките на полозите!

53

Анти Тяло

преди 2 години

Вече за платено лечение се проговори...стара наркоманска поговорка гласи, че първите три дози са безплатни!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Безсимптомни са всички заразени, които вече имат имунитет срещу коронавируса. Така ли не го разбрахте?

51

Да попитам

преди 2 години

Извинете ДАНС(уж служба за сигурност) защо ползват Пернишки главорези и наркомани за разчистване на сметки!?

50

Диана

преди 2 години

До Анонимен35 Може да са известни корона вирусите, но това не означава,че знаем много за тях! Щом Пфайзер заявяват, че всеки ден научават нещо ново за този вирус, какво ли остава за неспециалистите!Ваксината на Пфайзер представлява една платформа универсална за действие върху всеки вирус, върху която Пфайзер насажда специален материал за борба с съответния вирус.Затова и тя е много гъвкава и може бързо да се променя за въздействие върху всеки щам..Вирусологията е много изостанала наука-ПАРИ

49

Логично

преди 2 години

Ми май е логично след повторно боледуване, да се нулира сертификата и 6те месеца да започнат от начало

48

Случаен

преди 2 години

Пуснете децата на училище!

47

Сертифицирано Говедо

преди 2 години

Не съм кpaва, че да ходя със сертификат на ухото.

46

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще кацнат на патока на Магъров,който им разправяше,че всички ще трябва,да го преболедуваме! Иначе: Първа ваксина,Втора ваксина,Трета-Бустерка,Четвърта-Пироговка,Пета-Орландовка!

45

До 42

преди 2 години

Егатиму и свободата, при която си закачен за някакъв дилър на хапчета и ако решиш, че вече не искаш да си му пациент, до няколко месеца пукваш. Не мерси!

44

Нане

преди 2 години

Оно по време на комунизъмо така не са ни настикали !!

43

Анонимен

преди 2 години

До българинНаскоро нарочиха мой познат,че кара Ковида отново.Предишния път беше в началото на пандемията-безсимптомно,сега отново без симптоми,което е много учудващо!Иначе според лекари,които работят на първа линия,наистина не би трябвало и не повтаря.Виж,според лекари и професори,които не са виждали жив болен от години,това е възможно и нормално.

42

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах като сме ваксинирани ,защо трябва да слагаме маски и защо в болниците е пълно с ваксинирани

41

Диана

преди 2 години

До Анонимен36 Много ти се иска, ама няма, значи! Случаите у нас намаляват заради зеления сертификат - ваксинирането, значи..а не защото не си ваксиниран!

40

...

преди 2 години

Новите антивирусни мерки: зелен сертификат за всички затворени помещения,строг контрол и санкции за нарушителите,за фалшив сертификат-затвор.Пътят към свободата минава през имунизирането!...

39

До българин

преди 2 години

Не познаваш, защото вторият, третият и т.н. път се боледува като лека настинка и даже не разбират. Веднъж изграден естествен имунитет, просто се подновява периодично с мутациите на вируса.