57

БПБ

преди 2 години

Много оставки в цялата страна. Май нещо лошо се готви от Радевата група.

56

Кутев-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф , Рашков, Минеков, Кутев са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

55

Ало,Бтв

преди 2 години

Хайде канете го на изповед, както вие си обичате. Днес Ризова беше поканила Манолова.Толкова удоволствие не съм изпитвал отдавна, да гледаш една бг "Жана Д'арк" как истерично се самонавива, без реално да разбере че вече е "бита карта". Как сега иска "ревизия" на секциите в чужбина, за които толкова яростно се бори преди няколко месеца. Ей,канете я,не се жалете! Русо гладно не остава..

54

Анонимен

преди 2 години

Радев един път не подкрепи БСП, проклетник мръсен.

53

Анонимен

преди 2 години

Сигурно го гласят за министър на новото Министерство на пропагандата и агитацията

52

Онзи

преди 2 години

Кутев, не трябваше да го правиш... НО, евала че имаш ТОПКИ ! Последните години гледахме и продължаваме да гледаме момчета с сливи. Евала, респект !!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Значи му гласят назначение за говорител на следващото правителство! Тези чеда партийни цял живот са на хранилка и са като семеен клан.

50

Анонимен

преди 2 години

Радев унищожи БСП, гласувайте пак за него.

49

Анонимен

преди 2 години

Радев се уплаши че БСП ще му бие дузпата и изрита Кутев

48

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кутев,Кутев,да се чуди човек,как си стигнал до тези позиции в БСП,а и говорител на правителствен кабинет,като ти липсва всякаква дипломатичност и политически...разум.Много плуваш из...въздуха,което говори,че си скъсал с...реалноста.Не може да слагаш на преден план...личните си предпочитания и публично да ги...оповестяваш,защото не си само в ролята на частно лице.Жалко,,а иначе си ми симпатичен,но до тук с политическата кариера..

47

Утре Мустафа

преди 2 години

пак ще трябва да ходи да му прави на Радев психотерапия - нещо разигра коня днеска и почна да русофилства.

46

Сега е момента

преди 2 години

да видим коя личност в Радев ще победи - комуниста или натовския генерал хаха Той разби и десните и левите партии, обаче само на Корнела и направи кефа - значи комуниста е по-силен.

45

Гиб Мелсън

преди 2 години

Достойно поведение на Антон. Така се прави когато сгазиш лука! Чакаме оставки и при двойно загубилия избори Винету.

44

А Кутев ни каза

преди 2 години

Отново сме на власт. Не ми пука какво мислите.

43

Винкело

преди 2 години

Казах им на червените ***, че няма да им платят..Е видехте ли колко съм прав, сега почват да извъртат оставки тинтери минтери пари нема!

42

Анонимен

преди 2 години

Радев му видя сметката, защото без БСП и той изгоре, само че той наистина унищожи БСП за сметка на ПП.

41

Защо все още Нинова

преди 2 години

Защо Нинова все още не е в ДАНС, за да даде обяснение за червените олигарси на Борисов, на хранилка при Радев. Тия подиграват ли си с нас. И още. Тия от ДПС са толкова българи, колкото и тези, които мигрираха за да живеят в готови демокрации и сега се опитват да дават акъл как да НИ харчат парите и как да търпиме повече от 70г. комунистите.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Г-жо Нинова, Кутев изрично подчерта, че е поискал оставката ви не като член на служеб ния кабинет, а като частно лице - във фейс-а." Хахахаха. НЯМА КАК да си говорител на служебния кабинет, и от публична трибуна да искаш оставки като "частно лице". ДС трроловете на Радев си живеете в някакъв измислен свят, в който явно всяка фантасмагория си върви.

39

Анонимен

преди 2 години

След дъжд качулка! Кутев вече показа, че не прави разлика между позициите които заема и правомощията, които те му дават. И да подава оставка, това не се променя. Още повече, когато очакваме да бъде "възнаграден" от Радев за това, че атакува Нинова.

38

Анонимен

преди 2 години

Значи правителство ще направят и Кутев ще е в него,