14

Анонимен

преди 2 години

Новият/старият президент и премиерът на новия кабинет още в началото трябва да заложат на птриотизма и на тази база да ликвидират пораженията, които ни нанесоха ДБ и ИТН с гласуваното от тях премахване прага за броя на ИС в Турция. Предприемчивите и праволинейни привърженици на ДПС превърнаха това в масово гласуване от турците на комшийската държава за ДПС и сега БСП, ДБ и ИТН *** раните си, а агите се смеят над нашата простотия и предателство спрямо БГ.

13

Анонимен

преди 2 години

Искам да питам БСП как Андрей Райчев криво око член на БСП има палат за 1мил евро и как е гледал 4 деца през прехода?

12

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на крадливите *** Божков,Дарина,Маджо,Маргини,Мая ,Таки,Бренди как така не направиха една фабрика една църква .Крадците на милярди са безочливи ***.

11

Тиквен медал

преди 2 години

Горката, дори в селото си Крушовица не можа да спечели. Значи и за кмет не може да се надява да спечели.

10

Анонимен

преди 2 години

От кого обаче е принудена да подаде оставка - от инициативния комитет на Радев и от служебното правителство. И то съвсем официално. Това поражда доста въпроси за предателството, подлостта и демокрацията в БГ.

9

Уууу

преди 2 години

Дърти и познати комунистически трикове. БСП ще си отиде, не и Корнела.

8

Анонимен

преди 2 години

БСП има един вариант Референдум за махане на ДпС.Иначе ще изчезнат или ще се движат около 7 8 %.Хората виждат как викат социални сме а нищо не е направено.Къде са ви заводите ,предприятията?Хората виждат как нямат хляб а Явор Божанков БСП от Търново на 30г има 4 апартамента 6 лукс коли и лукс вила.Няма да се гласува за вас социалните.

7

ДАНС Перник

преди 2 години

Тази все едно е близнак на Борисов или Каракачанов, винаги драпа за власт...

6

Шефа

преди 2 години

Андрей ,Андрей май си вече куковей!Елементарни са разсъжденията ти!Нинова вероятно ще я изберат на Конгреса за лидер с нов мандат и това не е проблем за БСП ,а проблем за Борисов ,който 10 години се опитва да я подкупи, но неуспешно.След пандемията БСП ще дръпне рязко на горе!

5

Анонимен

преди 2 години

И ся ко...ще си даде оставката,ама после пак ще се кандидатира,туй само Корнелата може да го измисли.Както се казва - от *** мас и от комунист власт се взимат само с дранье.

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Много грешки направи горката...Много. Ама и тя като баце не пуша кокала.В интерес на истината наистина в Партията майка има разкол и фракции, но това не я оправдава. Тая оставка е закъсняла с поне 2 лета.

3

Анонимен

преди 2 години

БСП не са социални.Не видях една ферма едно предприятие да направят .БСП има толкова милярдера ,че не проблем за 2 завода и 10 фабрики да направят.Лви социални да идат в кв Надежда Сливен вода нямат *** живеят по зле от афро.Лъжат хората социално е да мислиш да градиш фабрики,заводи ,предприятия а не да викаш Борисов да е виновен.

2

Анонимен

преди 2 години

Чувате ли оглушителното мълчание на Нинова? Чуйте го правилно.

1

Анонимен

преди 2 години

Еййй, жадно за власт женище!