27

Червения Дядо

преди 2 години

Нинова не можеш да събудиш съжаление, защото ти натресе на народа си това зло, като Кауна Радев и сега ще си платиш сметката.

26

Червения Дядо

преди 2 години

Нинова не можеш да събедиш съжаление, защото ти натресе на народа си това зло, като Кауна Радев и сега ще си платиш сметката.

25

Анонимен

преди 2 години

Това се казва партиен мазохизъм! Радев им забива нож в гърба, те се обръщат и му предлагат да им пусне едно олово в чугунените кратуни!

24

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ПУБЛИЧНО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ТО С ПОДКРЕПАТА НА СТАНИСЛАВ И СПОНСОРА МУ ВАСИЛ БОЖКОВ КОЙТО ПРЕЛЯ 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ ОТКАЗАЛАТА СЕ ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО В ПОДМЯНАТА ПЛЮС НАКУПИ НЕДЕКЛАРИРАНИТЕ МАШИНИ ЗА ПОДМЯНАТА НА ВОТА! НО И В МОМЕНТА ВСИЧКИ ПАРТИИ СИ МЪЛЧАТ И ЕДНА НЕ ПОИСКА ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА РАЗПИСКИТЕ !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Колко "мозък" според вас може да има в една кратуна, която е била с фуражка, поне 20 години? От април досега не гледате ли, какво се случва с цените в държавата...? Ами епидемията. Всеки ден по 3 автобуса хора отиват при Свети Петър...

22

Анонимен

преди 2 години

Хората няма да излязат да гласуват изобщо в неделя, избирателната активност ще бъде под 20% като превес ще има вота от Турция.

21

призив

преди 2 години

Властелинът на азиатска Турция иска да назначи българският държавен глава.Събудете се, мутрите няма да простят юмрука на Радев.Тъй кaтo виждaм чe cтe пoзaдрямaли, дa ви припoмня, чe в нeдeля пaк щe глacувaмe. Никaквo oтпуcкaнe! Cъc или бeз ocтaвки, вcичкитe пaртии зaд Рaдeв трябвa cпeшнo дa пoдрeдят рeдицитe cи и дa мoбилизирaт хoрaтa. Дa нe дaвaмe нa ГEРБ и ДПC дoри и дa cънувaт зa Дoндукoв 2. Не ставайте гяypи на Аристотел и Ердоган, мили хора...

20

Той затова Боко

преди 2 години

тръгна да си стяга структурите, а не като Корнела да се фърли да чагърка. Защото се усети, че има хора на ЦвЦв и Прокопчо дето много им се иска Боко да му се случат нещата дето сега се случват на Корнела и нямат търпение да му забият нож в гърба.

19

БСП са гад.ини

преди 2 години

Вашата "промяна" я знаем - ВИНАГИ СЕ СТИГА ДО КАТАСТРОФА. Тя вече е на път.

18

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ДОБРЕ Я ИЗМАМИ ДРУГАРКАТА НИНОВА И И ОБРА ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ ЗА ПАРТИЯТА С МАШИНИТЕ , НО КАТО НЯМА АКЪЛ ЗА 5 СТОТИНКИ ДА ПРИЕМАТ ДА СЕ БРОИ И СЪДЪРЖАНИЕТО ОТ РАЗПИСКИТЕ СЕГА ЩЕ СИ ПАТИ ЯКО! ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ БЕЗ ДА СЕ БРОИ СЪДЪРЖАНИЕТО ОТ РАЗПИСКИТЕ!

17

Анонимен

преди 2 години

Да поткрепят Радев????Чудя се на следващите парламентарни избори дали БСП ще влязът в Парламента??????Защото Радев си има вече партия и човек,който е нарушил конституцията на Република България и сега ще е Премиер????

16

Къде било заровено

преди 2 години

кучето - шефа на предизборния щаб на БСП работел срещу БСП.

15

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

"По думите му благодарение на победата на Продължаваме Промяната сега има шанс за едно стабилно мнозинство на реалната промяна, в което БСП има всички възможности да участва."------Като за последно.

14

До 12

преди 2 години

Ако не беше Нинова Радев щеше да е о.р редови член на масонска ложа Изгрев от Пловдив. И щяха по цял ден с Узунов, Гергов и Копринката да играят белот в пенсионерския клуб. А сега ще прати Нинова в Крушовица да плете терлици на внуците.

13

хаха

преди 2 години

Не съм гербераст, затова нека ги оставим да плюят жлъч, те това си могат, а и друго не им остава. Хранилката приключи, джипко го няма да мята милиони по села и паланки. В скоро време чекмеджетата ще пресъхнат. Така че нека отпускат нерви тук. Хайде, старт!

12

Зозо

преди 2 години

Хахахааа аз съм сигурен, че в неделя Корни ще гласува с погнуса, както казваше едно време Иван Костов :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

Хора които работят с всеки и с всички не ми ги хвали.

10

така е

преди 2 години

Нормално, че за Герджиков ли да гласуват? Протежето на Борисов, а самият той на Ердоган, който се намеси много в тези избори. Агитираше, поздрави Борисов на априлските избори, а сега иска с подкрепата на българските турци да си избере и президент. НЕ, трябва да отидем и да гласуваме за Радев, за да не могат Борисов и Ердоган да ни сложат тяхна марионетка.

9

ГалаП(ръц)

преди 2 години

Те не са разколебани. Просто няма да гласуват!

8

Анонимен

преди 2 години

Толкова им е акъла на тия социалисти - комунисти.