217

Анонимен

преди 2 години

*** то вече е ясно че короната, както и грипа няма да се спре с ваксини. Проблемът, пич, е че болниците се пълнят с недосегаеми мислители, които съжаляват че са вярвали на тъпотиите във фейсбук и на псевдо експертите в нета, но в същото време искат безплатно лечение заради тъпотията си. А от претъпкани с антивакс болници няма място за "обикновените" болни.

216

Поручик Ржевски

преди 2 години

В Швеция, където нямаше рестрикции, всичко е зелено в момента. Политиците ни тероризират без никакъв смисъл, просто преяждат с власт.

215

Коки

преди 2 години

На мен друго ми е интересно, какво стана с Швеция и Беларус, вече изобщо не ни пишат за тези държави в които нямаше репресия и кампания за ваксиниране. Да не би да са свършили шведите и белорусите. И на мен са ми интересни тези, политиците ги лъжат за всичко и сега им вярват за ваксините примерно и нали беше една доза, после две, сега въртят към три дози. Нали ваксините щяха да намалеят разпространението, колкото повече ваксинирани, толкова повече заболели. Огромна световна лъжа.

214

Анонимен

преди 2 години

"В няколко части на страната имаше демонстрации в знак на протест срещу локдауна."чети: има мacoви пpoтecти

213

факти

преди 2 години

До МДАНеваксинираните са 90% от приетите в болница - това е проблема. Няма вече ресурси за толкова болни. Освен че и смъртността при тях е 10 пъти по-висока...

212

Баба Марта

преди 2 години

Гибралтар - 99% ваксинирани, локдаун за Коледа!

211

МДА

преди 2 години

Всичките "ваксъри" въртят една и съща изтъркана плоча и те самите не се слушат какво говорят...Ваксинацията била единствения път за намаляване на инфекцията... И как ще стане това, бе пич?! Колко пъти ти доказаха и казаха, че и ваксинираните са същите приносители на вируса, както и че се разболяват?!Ама той чукча писател, не читател... Всичката пап.лач е впрегната в промивката, а пък в нЕкои държави с традиция в националсоциализЪма вече го избиват на откровенна репресия.

210

Анонимен

преди 2 години

Тук бъка от антивакс, бързо да бегам ...Боже колко простота има по тоя свят, Боже !

209

Поручик Ржевски

преди 2 години

За жалост и тук в България само 5% искат да живеят като свободни хора. Останалите държат политиците да ги контролират в кой магазин и в кое заведение ще ходят. Предполагам и в Австрия е така, 5% свободни хора, останалото БЕЕЕЕЕЕЕ. И затова такива диктатури като фашизъм, комунизъм нямат проблем да бъдат наложени.

208

grep

преди 2 години

хахаха, чета коментарите и се смея, смея ....

207

Анонимен

преди 2 години

Ако някой се чуди какво ще стане ако ваксинират на 100% отговора е много ***. Ще кажат ,че всички трябва да имат 3 дози задължително ,а двудозовите ще ги затворят за да не заразяват.Двудозовите ще станат антиваксъри ,винаги трябва да има враг ,ако няма враг всичко се обезмисля .

206

JJIvanov Geolog

преди 2 години

като експерт за първи път засякох масови убиици вероятно черно чумни 1982 година край Варна.Проникнали са от разкопани гробове на убити от черно чумни убиици .Убииците се закачат за телата на жертвите. ПОМага къпане в минерални бани, в река Дунав и пране над 60 градуса на всички дрехи.След неправилно лекарско лечение пострадали развиха двойна бронхопневмония.

205

Black death invasion

преди 2 години

След исключване на Black and gray death generators and activators and Bad death music terror масовите убиици се капсулират вкл в поликлиники,болници,складове,заводи,магазини и аптеки.Провеждащи терора са вкарали в болниците нова уж медицинска техника с нарочно вградени черно чумни и ковид генератори.Ползват за рекламни убииства дигитално хологрaмно пресканиращи оръжия Облъчените се виждат ясно на видео репортажи вкл в Китай,Русия,Австиря ,Гърция

204

Блацк деахт инжасион

преди 2 години

Предупреждаваме че обсебени от масови убиици провеждащи терора ползват 5G black death and cancer weapons incl smartphones..Eksperts да огледат за проникващи през увредените защитни измерения масови убиици вкл Bad death mass murderers,Black and gray death mass murderers and killers. Виждат се около заразяваните като черникави сенки.ДА полzват снимани видео репоrтажи от заводи тероризирани с bad deaht music terror. Масовите убиици там се появяват веднага след включване на черно чумния терор

203

Не разбрах само

преди 2 години

Каквото и да правят-новия фашизъм повече от 3-4 години няма да просъществува-това е показала историята досега..Само едно не ми е ясно- старите концлагери ли ще ползват или новите, които построиха . Потърсете статията- Сащ-страната на концлагерите? А такива концлагери,нови,модерни,със охрана и без затворници досега има доста из Европа..

202

Арести за терористи

преди 2 години

ИСключително нагло престъпна диверсия срещу Човечеството провеждат в Австрия и други поразени от МЕДицинската мафия страни.Напомняме че няма нито един арестуван терорист въпреки огромния обем информация з а подобни нагли мръсни експерименти провеждани ежегодно от мед мафията.Вижте широко рекламирaни диверсии вкл ГРИП,SARS<MERS,Swineflu,birdflu.Експерти да свалят данни за НАРКОМАНИ СРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ..Да ползват мулти спектрални камери и тестове..

201

@_@

преди 2 години

При вкарване в организма на вирус / вирусен протеин като реакция следва произвеждането на антитела. Тези, които са индуцирани от Phiser, имат сравнително кратък срок на действие, и затова се налага следваща доза, и бустер и отново, и отново. Големият проблем е, че Phiser не действа върху клетъчния имунитет, а само повишава временно антителата. Те обаче не са важният фактор за получаване на имунитет, тъй като са временни.

200

ДДРОнег

преди 2 години

А като се ваксинират на 90%, ще им кажата, че всички трябва да се ваксинират на 100% ... А какво става с държавите с най-голям процент ваксинирани ?!

199

Анонимен

преди 2 години

Австрия се връща към 1938 .Нормално е там започна всичко.

198

Анонимен

преди 2 години

И тези ще ми говорят за комунизъм и диктатура? Боже, Боже ела и си прибери вересиите!!