46

Киро анти Конституци

преди 2 години

Усмихнатия Канадец още не са го обявили за победител вече почна да прави бели.

45

Анонимен

преди 2 години

Всички ще станем супер хепи, ще настъпи невиждан благодат и направо нов златен век. Само едно не разбрах, хапчетата с които ще се постигне това кога точно ще ни ги раздадат?

44

Ицо

преди 2 години

Ако този предаде българските национални интереси и живееше преди 100 години, ВМРО воеводите щяха да му намерят хубава върба! Много да внимава.

43

ДДРОнег

преди 2 години

Много добри думи, но за СРМ, това не важи, там са все още на ниво коминтерн и сърбизация, аи албанизация, трудно ще се пробият закостенелите в титовизъм сърбомански кратуни !!!

42

АнонимеН

преди 2 години

До Едно не разбирам/ РАДЕВ С НАСТРОЕНИТЕ МАШИНИ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ! САМО СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ БЕЗ ДА СЕ ОПИШЕ КОЙ КОЛКО ПОЛУЧАВА РЕАЛНО И ДА СЕ СРАВНИ ТОВА С ДАДЕНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАШИНАТА!

41

АнонимеН

преди 2 години

ГНУСНИ, ГНУСНИ , ГНУСНИ ПРЕСТЪПНИ СУБЕКТИ НАЧЕЛО С ФАЛШИФИКАТОРА ИЗМАМНИК ЗЛО РАДЕВ!

40

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

А ТАМ ЩЕ Я ОБЪРКАТЕ *** НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО

39

Анонимен

преди 2 години

В нашата секция на протокола имахме 117 гласа за зеления чорап ,а като взехме да броим се оказаха 118 . Броихме ги 5 пъти все същата работа . Как става тая работа не знам

38

Едно не разбирам

преди 2 години

КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ?!?Коментарите са достатъчно представителна извадка и поне 90% от пишещите са против тези лъжци крадливи.От къде те бяха така уверени, че ще спечелят.Асенчо е съден за кражба на софтуер, дали има нещо общо с машинното гласуване и способностите асенчови.Кой наля огромни пари в такава невиждана до сега избирателна кампания и какво ще му дадат в отплата.Как и защо дементния Байдън спомена Киро. Много въпроси има около тези и много ще си изпатим от тях.Тези ще ни довършат.

37

Анонимен

преди 2 години

До тъжно 26Това са нагласени избори, аз не познавам некой да е гласувал за Кирчо, но искаха да избутат Боко и го направиха :))) Гледам хората чакат с часове, машинките били повредени......просто гледат да "обработят" вотовете както си требва, нищо не е случайно :))) Обаче никой не казва защо е такава ниска избирателната активност :))

36

Асан

преди 2 години

Асан е дърт ерген... Оженете го за македонка :)))

35

До sa

преди 2 години

За съжаление харвардските юпита ще направят точно това и ето защо аз и семейството ми не гласувахме за тях . ПП е най изврътения вариант на ДБ и *** крадци на Сорос , но голяма част от *** няма логическо мислене и мисловна дейност като цяло и ето ти резултата.

34

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо се учудвате, партиите винаги споделят намеренията си СЛЕД изборите.

33

Кръстьо

преди 2 години

Явно ще поканим Турция да направи пак един обединен балкански пазар и така всички ще цъфнем и вържем - хем няма да се караме за общото минало, хем ще имаме общо бъдеще ..

32

101

преди 2 години

Така му каза кака му Херо Мустафа

31

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая умен човек, бизнес и само бизнес и авиокомпания София-Скопие има нужда

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Кирилчо, данто децата (и трите) един ден да просят!"///Не кълни, не е хубаво. може да го заслужава, но не е хубаво да падаш на неговото ниво.

29

Опаа

преди 2 години

За глупавите герберчета сега ще преведа. Заигравката на Бацето от Банкя с Москва му струваше изборите а скоро ще му струва и главата. Макетата искат не искат ще бъдат принудени да преглътнат храброто си измислено минало ( като го замразят / забравят ), а всичко след 44-та ще бъде броено като тяхна идентичност. В замяна на това ще получат едни торби с пари, които ще ги откъснат от орбитата на Русия и Сърбия, а инвестициите ще минават през София

28

да ви е честит

преди 2 години

Киро окраде България и ще продължава да я краде. Пък и чичо Сам му плати тлъста сума, за да свърши някои работи по харвардски. А вие, неговите гласоподаватели, лапайте мухите.

27

sa

преди 2 години

Имат следните основни задачи за изпълнение1. Пускат Македония 2. Гласуват за Истанбулската конвенция, заличаване понятието мъж и жена.3. Задължителна ваксинация4.Военно морска база на USA в Атия.5. АЕЦ възлагане на USA компания6.Покана към NESTLE да управкява водните ни ресурси7. Развитие на AI земеделство плюс иновации технологии за искуствено месо