221

C2H5OH

преди 2 години

Процента на новите случаи намалява 7,6%, но процента на ваксинираните и заразени с ковид не мърда и е около 15%. И защо така?

220

в Белорус

преди 2 години

В Белорус няма зелени сертификати, задължителни ваксини, мерки и локдаун. Защо в Белорус са много по-добре отколкото страни като Дания и Австрия където имат пъти повече заразени и дори починали от вируса.

219

българин

преди 2 години

До: номер 286 (за Дания) Добре, тогава обясни ми логически, какъв е смисълът на измислените "зелени сертификати" тогава, освен само да тормозят хората? Имам предвид, при условие че ваксинираните също се заразяват и сеят заразата (ти го каза), тогава как един ваксиниран може да ходи в мол или на ресторант, а неваксиниран да не може??? Логика човече, логика???

218

До287

преди 2 години

Ами да си кихат тогава Датчаните и да си карат живота,защо им се налага пак да се затварят?Някакво обяснение?

217

Анонимен

преди 2 години

До "за Дания" - "Ваксините предпазват от тежко протичане на болеста и смърт. " - а в Дания защо не ги предпазват, и отново въвеждат мерките и ковид сертификатите? В Дания почти цялото възрастно население е ваксинирано, но случаите пъти повече от България? Защо ваксините не ги предпазват - коментирай.

216

българин

преди 2 години

До: номер 287 Не си измисляй! Къде виждаш някой да твърди че "вирус няма"? Това ли е единствената опорка която ти спускат отгоре?И не, 95% не са "грачили". Освен ако приемем, че масово 80 годишните пенсионери вместо да играят шах и табла в кварталната градинка, по цял ден висят в интернет и "грачат" срещу вируса?Приемам, не е невъзможно. Но не много вероятно. Обикновено 80 годишните пенсионери прекарват по-смислено времето си в интернет - например да си чатят по Вайбър с внуците от Канада!

215

в Австия

преди 2 години

Във ваксинирана Австрия новите случаи са 12000. 4 пъти повече от България, защо така? При това имат и 40 смъртни случая - при този висок процент на ваксинирани - почти цялото възрастно население е ваксинирани би трябвало починалите да са 1-2, е те 40, скоро ще стигнат България. Защо така ваксините не действат? Защо ваксинираните се заразяват и умират както неваксинираните? Коментирайте!

214

за Дания

преди 2 години

Ваксините предпазват от тежко протичане на болеста и смърт. Въпреки, че си ваксиниран можеш да дадеш положителен ковид тест. Затова в Дания тия 5 000 ще изкарат ковида с хрема и неразположение в гърлото, докато байГаня антиваксата мре с по 200 на ден.

213

Ваксиниран

преди 2 години

Повтарям за глухите. КУНЧЕВ Е ЖИВ!

212

Ваксиниран

преди 2 години

Повтарям за глухите. КУНЧЕВ Е ЖИВ!

211

Факт

преди 2 години

Ваксините не са ваксини, ами ментета. Нищо не предпазват.

210

Бате Сечко

преди 2 години

Започна се... Носете чували те... Яко ще се мре...Добро ви утро, Зомбита!

209

Кво за Дания?

преди 2 години

В Дания починали от ковид за вчера - 4 човека. ЧЕТИРИМА починали. при 85% ваксинирани.

208

Вакси

преди 2 години

Не искам да ме информират за умрели. Ако познат почине, ще ме информират общите ни познати. Това със статистиката е ужасно! За тази година ми стигат - имам 7 познати починали от Ковид, 2-*** от рак и един от бъбречна недостатъчност.

207

в Дания

преди 2 години

В Дания са 4585 новозаразените? При това с много по-малко население - около 5 милиона. Защо във ваксинирана Дания случаите са пъти повече от неваксинирана България?

206

До ваксини измама

преди 2 години

Пич, ти май нито можеш да четеш нито да смяташ! АНТИВАКСЪР такъв!

205

Анонимен

преди 2 години

Във ваксинирана Дания връщат зелените сертификати! Защо така? Защо ваксините им не действат?

204

Анонимен

преди 2 години

Не обръщайте внимание на антиваксаджиите. Нека си пограчат, докато не изчезнат напълно.

203

Анонимен

преди 2 години

Във ваксинирана Европа централната банка емитира нови финансови потоци към ваксинираното население, хората се върнаха към нормалния живот и се разхождат ваксинирани със щастливи лица в моловете упражнявайки потребителски натиски на производителите които започват производството на нови джаджи и гаджети за пазара и икономиката се развива, заплатите растат, капиталистическият модел е доказано работещ модел. Само нашите raньовци още си живеят в комунизма и не искат да се ваксинират.

202

Ваксиниран

преди 2 години

АНТИВАКСЪРИ, защо трябва някой специално да ви информира че се умира от ковид? Кьорави ли сте и глухи кво се случва у вашите съседи, във вашата махала, у ваше село, в животрепкащия живот?