172

От Берлин

преди 2 години

За тези от вас, които говорят английски или немски! - Търсете в Google интервюто с John O Looney- собственик на погребална агенция... Чуйте за фактите и потресаващата жестокост, към възрастните хора, извършени в Англия, за да се правят,, бройки" умрели от Корона...!!! Има и едно друго такова интервю с немски колега, с подобни факти за манипулацията, но не така реално описани престъпления... Пък, вие вярвайте и във,, ваксините" им...Бог с ВАС и пазете децата

171

Деца с фалшив тест

преди 2 години

Ще има резултати бум на заразата. Щадящите тестове са измама и източване на пари. Трябва само доказани медицински тестове от лаборатория. Да им бъркат в гърлата и носовете качествено както трябва.

170

Анонимен

преди 2 години

Ако истината има значение: Децата се пускат или спират от училище на базата на стандартните тестове, направени в легитимна лаборатория.

169

Анонимен

преди 2 години

До r 228Ако има по големи *** от нас, това са италианците......хахахаха :))) Ко стана там още ли ги шашкат с умиращите 80 годишни пенсионери, слагат ли им шнорхел в устата :)))

168

Ще има скок

преди 2 години

Сега около изборите да уплашат определени групи възрастни хора гласуващи за една стара партия.

167

Анонимен

преди 2 години

До r - и какво става, нищо не става. Нормално си живеем, само в болниците избиват старци със погрешно лечение и ги пишат ковид. Кажи му да не се притеснява излишно и да спре телевизора.

166

моето мнение

преди 2 години

Ваксърите трябва да се осъдят от обществото, защото съсипаха психиката на децата! Две години те твърдяха, че децата са виновни за заразяването на свойте родители и ще са виновни за тяхната смърт. Знаете ли какво става в душите на тези деца?

165

r

преди 2 години

Вчера говоря с един италианец работно по телефона и той: "Какво става при вас в България? Тук всеки ден по всички медии само за вас говорят"

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222Фарма-мафията ще се опитва да те излъже някак си, много *** с умствен капацитет колкото пиле има в БГ, те затова ги лъжат без да им мигне окото :))))

163

Туроператор

преди 2 години

Кунчев не е в Бг сега на Карибите или на Малдивите е на почивка. Който има сертификат където иска може да ходи.

162

Браво на Кацаров

преди 2 години

Тестването вчера на децата показа, колко неаргументирани са твърденията на ваксърите! Уважаеми борци за ваксинация, децата не са заплаха за вас! Заплаха за вас сте самите вие и вашите ваксинирани познати които не се тестват и не се пазят и зад лузунга на заления сартификат пренасяте заразата и заразявате наред. Ако продължавате така, самите вие ще се озовете в болница защото фалшивия ви имунитет не е траен, за разлика от преболедувалите на които е доживотен стига да не решат да го компрометират.

161

Анонимен

преди 2 години

Дали ще се отразят на процентите в статистиката тези около 320 ваксинирани починали досега от Ковид-19, при 1,6 милиона ваксинирани? Даже всички починали в България по всякакви причини, с колко ще намалят броя на ваксинираните? Най-много с около 23 хиляди.

160

Анонимен

преди 2 години

Моля някой от ВМА да се включи с истинска информация за Кунчев.

159

Анонимен

преди 2 години

Единия доставчик на тестове за дацата "избягал", така прочетох. Да не е бил точно този с тестовете за положителен резултат. Само 5 положителни. Косвено се доказва липса на вирус в над 35 000 семейства.

158

Кем Трейл

преди 2 години

Точно така! Три дни преди изборите искам да чета само заглавия от сорта: "С още 1300 са намалели заразеите в сравнение с вчера". Починалите са нищожно число......излекуваните са болшинство.....Иначе...никаква електорална активност!!!!!! след 14.11...като гледам как бяха "замрежили" небето с кемтрейли....може пак да ни шашкате...но тези 3 дена искам СПОКОЙСТВИЕ!!!!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Как може лекари да казват, че имало антитела против грип, това е престъпно просто, требва да си изгорят дипломите мисирките лекари :))) Значи некакъв делта вариант влезнал в БГ, ама щом енов щампа, требва и нова ваксина, мисирките мълчат по този въпрос.......хахахахаха :)))

156

Ежко

преди 2 години

Боц да им е на помощ на неваксинираните!

155

Анонимен

преди 2 години

Когато изчисляват броя на ваксинираните, преиспадат ли броя на починалите такива, защото реално те не присъстват в популацията. Питам основно двамата математика. Предполагам магат да изваждат.

154

Анонимен

преди 2 години

Ако служебното правителство беше назначено в началото на епидемията, сега всички щяхме да сме ваксинирани, значи излиза, че служебното правителство трябва да е виновно за проваленото ваксиниране, защото не пое управлението през януари 2020 година.

153

Анонимен

преди 2 години

Вчера рухна ваксърския мит, че училищата били развъдник на вируса, след като хванаха умопомрачаващата бройка от цели 5 заразени ученици в цялата страна ахахахахахДве години ваксаджиите се излагаха като кифладжии за нищо.