117

Анонимен

преди 2 години

До 126,Сериозно ли мислиш, че някой те мрази и си избива озлоблението срещу теб. Не ми пука кой си! Всеки ден поне един антиваксър почва да ми проповядва твърденията си. Сякаш има нужда, да крещи, че е антиваксър и ще "убеди" някой с нещо.

116

Анонимен

преди 2 години

До 125,Аз питах за лична ти статистика. Благодаря ти за отговора. Какво пише във фейсбук и публичните статистики са ми известни. Карате вируса, но ваксините били вредни, ами добре - вирусът ще мине през всички по един или друг начин.

115

Шаши

преди 2 години

Антиваксър: И аз съм болен от понеделник.

114

Анонимен

преди 2 години

И аз познавам разболяли се ваксинирани. И то наистина ваксинирани, а не с фалшиви сертификати. Няколко са. И други по-далечни познати също, но за тях не мога да твърдя със сигурност дали всички са с истински сертификати. Също и двама починали след ваксина.

113

Анонимен

преди 2 години

До До 80Виждам, виждам имената на всички анонимници, които агитират против ваксините. А аз например също познавам хора, които се ваксинираха от шубе, че са заразени. И наистина се оказаха заразени. Вярно, никой от тях не умря максимум средно тежко го изкараха. Но сега на темите за чипирането си мълчат гузно в ъгъла хем ваксинирани, хем преболедували, а по-рано първи антиваксъри.

112

Анонимен

преди 2 години

До 119,Фалшива новина!

111

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа, познавам разболяли се ваксинирани. Извън тези, които познавам, постоянно чувам от различни хора, че имат ваксинирани и болни от ковид познати. Освен това, Европарламента подготвя приемане на резолюция за обезщетяване на "жертвите на ваксините срещу ковид". Пострадалите само от най-популярната ваксина са половин милион, и това по официални данни. Нещо да кажеш по тоя въпрос?

110

Анонимен

преди 2 години

До 117,Не ми разправяй какво ти "снасят" като информация. Отговори ми ТИ дали познаваш ваксиниран болен.

109

Анонимен

преди 2 години

То на запад и други неща не правят. Например не дават по три антибиотика на заразените за здрасти както тук и некак си се оказва, че повече им оцеляват... Ама не гледаме от тях за лечението. Що така?

108

Стадният имунитет

преди 2 години

Идва ли или..? На коя вълна да го чакам мангър?

107

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 2 години

Такова разделение в обществто от 90-та година насам не съм виждал...

106

Анонимен

преди 2 години

До 112,Дали? Познаваш ли разболял се ваксиниран. Щот аз познавам много разболяли се антиваксъри.

105

ДИСКРИМИНАЦИЯ

преди 2 години

А на хората със завършен ваксинационен цикъл защо не им се изследват антителата на всеки 3 месеца за да се издава зелен сертификат? Познавам такива без антитела.

104

Кютюк ще пада

преди 2 години

Ваксиниран

103

Анонимен

преди 2 години

Абе дър тьо, имат антитела и са ги спасили от вируса, ама тия с антителата от ваксата още не са ги спасили от нищо, чепиш

102

Анонимен

преди 2 години

Хайде спрете се да плюете човека. След две седмици при това правило ще видим резултата. Разбира се, тогава ще има такива дето ще заключат, че ваксините не действат, но на кой му пука. Важното е да се разболяват хората, да правят "естествен" имунитет или да ***.

101

Ralica

преди 2 години

Какъв е този мухъл, от къде го изровихте, какво е измислил или изобретил. Цял живот на хранилката в БАН и нс всичко отгоре и мнение дава. Виждал ли е този акаденик болница въобще , освен като пациент. Прегледайте интервюто на завеждащият клиниката по вирусология в Пирогов и сравнете с това , което говори този склеротик и преценете на кой да вярвате.

100

Анонимен

преди 2 години

Ей тик во, ЕС позволява и вътрешни решения, еми ей на вземат ги в бг и без теб

99

Анонимен

преди 2 години

Никакъв сертификат за неваксинирани или преболедували преди повече от 3 месеца! Шепа бачкатори и сервитьори, неносещи нищо на икономика и общество, които нямало да се ваксинират, не ме интересуват. Да ходят да живеят на друга планета.

98

г-н Професоре

преди 2 години

След като съм боледувал значи имам антитела не по-различни от тези дето ги боцкате...Ако не съм боледувал какво да си тествам тогава? Теста ще е нула?! Явно корона вируса поразява и мозъка на много учени!