64

хаха

преди 2 години

колкото е по уличаващ коментара толкоеа по активни стават минусчетата.

63

Анонимен

преди 2 години

селски хитрец натирен от ВМРО, фалшиви дипломи и незаконни строежи около Варна.

62

Анонимен

преди 2 години

Ама другарю Копейкин, и Спутник ли е такава? За един Путин питам!

61

Анонимен

преди 2 години

Вижте в страните където руската ваксина бе НАЛОЖЕНА силово какво става сега и как изтърват контрола. В Русия бум, Словения бум, Сърбия бум.

60

Анонимен

преди 2 години

Не ме изненадва, че руснаците създават нови и нови проекти (то не беше Атака, не беше Бареков, не беше Воля, сега са наред ПП, Възраждане, ИТН и ИМВ). Изненадва ме това, че все още българинът е толкова ***, че продължава да се занимава с тях и да ги оставя да му определят съдбата. Иначе се пише за много "прозорлив" и "независими", но си избира руски пионки да му съсипват живота постоянно.

59

Анонимен

преди 2 години

този нищо смислено не предлага, яхнал е антиваксърството да докопа депутатското място.

58

Анонимен

преди 2 години

И аз ще гласувам за тях! Време е да се чуе различен глас! Стига натиск, манипулации и обвинения към народа!

57

Анонимен

преди 2 години

65 твое право, човек. Ето това е важното, да имаш право на избор. Абсолютно същото го казват други хора, но вместо Русия и Китай казват други държави. Всеки има своите убеждения! Едни харесват уиски, други вино, трети ликьор, но това не значи че едните са по-пиячи от другите. Разни хора, разни идеали. Позволете на хората да се ваксинират според своите виждания и ще имате 99% ваксинирано население!

56

Анонимен

преди 2 години

този хитрец без антиваксърските си изпълнения няма кой да излъже да гласува за него. Слепи ли сте, той си прави кампанията само с обгрижване на антиваксърите.

55

Анонимен

преди 2 години

Копейкин как ли "обединява" хората - според курса на рублата ли? Изменник на България. Позорно същество продало се на Кремъл.

54

Поручик Ржевски

преди 2 години

Категорично гласувам за възраждане

53

Анонимен

преди 2 години

53, да така е! Дори и да имаш имунитет срещу Сарс1 или Сарс2, ти пак боледуваш и заразяваш. Точно за това казвам, че въпреки че съм човек със защита и ваксър, аз съм категорично против зелените сертификати. Те са фашисткото ограничение на правата на хората и изобщо не пазят никого. Даже са опасни. Защото хора като мен могат да са болни и да не знаят това, да ходят и да ръсят. А добрата ваксина пази. Но пази само теб от тежко боледуване. За това съм за ваксиниране на възрастните и болнавите.

52

Глупости

преди 2 години

С руски и китайски ла""на , могат да се ваксинират само глупави , наивни и отчаяни хора. АЗ --НИКОГА...!!!

51

Въпрос

преди 2 години

Кой плаща на този чирус, да ни го натрапват непрекъснато? Изпразнено от съдържание същество, което върви и само сее неприязън и омраза!

50

Анонимен

преди 2 години

Факта, че е отразяван широко и напоително от сороурусидните медии доказва, че е удобния "патриот".

49

ОПАААААА

преди 2 години

Още един за психиатрията! Луд, но знае от къде извират парите!

48

СМЕХ...

преди 2 години

НЕ СЛУШАЙТИ ТОЯ РУСКИ ОЛИ ГО ФРЕН -----САМО ВЪВ ВАКСИНИТЕ Е СПАСЕНИЕТО И СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ!...РУСИЯ ИМА ИНТЕРЕС ДА НИ ИЗТРЕБИ И ЛИКВИДИРА , КАТО НАРОД И НАЦИЯ!

47

Анонимен

преди 2 години

Гнусна пропагнада против Костадинов представен в абсолютно нетипично изражение на лицето заснето под извратен ъгъл, за да изглежда като идддиот. Жалка манипулация, която няма да ме спре да гласувам за него.

46

Анонимен

преди 2 години

Не делете хората на ваксъри и антиващсъри. В България истинските антиваксъри са не повече от 0,02%. Хората вярват на ваксините, не вярват на начина по който им ги наложиха. Трябваше да се пусне на пазара ваксината на Русия и на Китай, заедно със всички западни. Обдалагам се, че ако го бяха направили сега щяхме да имаме 99% ваксинирано население над 18 г възраст. И тук нещата не опират до русофили и русофоби, а до това дали вярваш на стария метод ваксиниране или се доверяваш на нова технология.

45

Глупости

преди 2 години

АНТИВАКСЪРИТЕ ПРОПАГАНДИРАТ И ПРОПОВЯДВАТ ---СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИТЕ !ТЕ СА --ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЦИЯТА НИ!...СПАСЕНИЕТО Е --ВЪВ ВАКСИНИТЕ!!!!!!